Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Citas @ 2011 03 29, 10:10)
Sveika atvykus, bet musu standartinis palinkejimas NEUZSIBUK  mirksiukas.gif . Laukiam geru ziniu sestadieni  4u.gif

na labai pasistengsiu neuzsibuti blush2.gif o ziniu tai jau siandien vakare kazkokiu turesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 10:12)
*****, nea  doh.gif Na bet as vel nusiteikur laukti (vakar praskydus biskiuka buvau).. Kur jos desis, ateis..
Jei siandien nebus, uzsirasysiu pas gydytoja..
Arba eisiu vibratoriaus pirkti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu bet uzsispyre valkatos doh.gif Tau truksta dvieju V, tai prigriebk ir Vonia kartu su Vibratorium lotuliukas.gif Vyno turi sakei mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 10:16)
na labai pasistengsiu neuzsibuti  blush2.gif  o ziniu tai jau siandien vakare kazkokiu turesiu  ax.gif

Tai dar geriau, laukiam ziniu siandien bigsmile.gif
Atsakyti
*****, nea  doh.gif Na bet as vel nusiteikur laukti (vakar praskydus biskiuka buvau).. Kur jos desis, ateis..
Jei siandien nebus, uzsirasysiu pas gydytoja..

Oi kiek variantų pas tave mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 28, 23:23)
Nu bet uzsispyre valkatos  doh.gif  Tau truksta dvieju V, tai prigriebk ir Vonia kartu su Vibratorium  lotuliukas.gif Vyno turi sakei  mirksiukas.gif 

Dar paskutinius kantrybes laselius surinksiu ir palauksiu... Kai baigsis - imsiuos triple V programos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, Citas , ziuriu kazkaip penktadieniais tau ispuola svarbios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 29, 10:28)
Beje, Citas , ziuriu kazkaip penktadieniais tau ispuola svarbios dienos  4u.gif

Nuuu o sitas dar ir melagiu diena, tikiuosi viskas bus gerai ax.gif

O tu bilietu atgal dar neturi, laikas tave neriboja lietuvoj? nes as tai pamenu kai parlekdavau tiem dviem pirmiem ivf-ams tai viskas budavo suskaiciuoti valandu tikslumu blink.gif nu tiesa as parvaziuodavau jau ant pirmo scano t.y and kokios 5 stimuliacijos dienos.

Nu mergyt, linkiu kad mmm ateitu sia popiete 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 28, 23:33)
O tu bilietu atgal dar neturi, laikas tave neriboja lietuvoj?

Pas mane atgalinis bilietas atvira data... Bet kuri sekmadieni per tris menesius nuo atskridimo thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Tai dar daaaug grazaus laiko!
(o kad tavo palinkejimas issipildytu... nes kazkaip visiskai uzstingau as tam zemam starte... biggrin.gif )
Atsakyti

Va nuo sito ir reikejo dar ana savaite pradeti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 29, 10:41)
Va nuo sito ir reikejo dar ana savaite pradeti  lotuliukas.gif

Šiandien pagalvojau, kur tu taip ilgai visą rytą nepasirodai ax.gif
Ar nepasikeitė tavo planai dėl Kijevo? Nebeperskaičiau visos temutės. Gal jau ir užsirašei?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 03 29, 10:44)
Šiandien pagalvojau, kur tu taip ilgai visą rytą nepasirodai ax.gif
Ar nepasikeitė tavo planai dėl Kijevo? Nebeperskaičiau visos temutės. Gal jau ir užsirašei?

Ai, nenoriu ikyreti, nes veiksmu dabar 0, bet pliurpiu kaip uzsukta hihihi.gif O planai tai nezinau net kas cia pas mane per planai g.gif Dabar kita savaite tikiuosi sulaukti savo memiu (nu jeigu ka, gausiu vyno ir vyro, bet teks karsta dusa vietoj vonios pasileisti biggrin.gif ) ir tada siusiu megini pas graikus del tos pasleptos chlamidijos.Ir geguzes pradzioj keliauju i kazkoia klinika.Jeigu chlamidiju pas mane nerasta, tai tada keliauju i Kijeva, o jeigu ras kazka ten, tada prisigeriu antibu, prigirdau vyra ir lekiam pas Trejsa. Taip kad mano visas tusas vyks vasara biggrin.gif Noriu vestuves atsokti, pabaliavot nuo dusios ir tada imtis reikalu tongue.gif

O koki tu plana chuligana rezgi ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 29 kovo 2011 - 10:20
QUOTE(spurguliukas29 @ 2011 03 25, 18:21)
Sveikos mergyckos  smile.gif ,ziurekit,turiu klausimeli,gal truputi ne i tema,bet sakykit,jei as leidziuosi slopinamuosius,tai ar galiu eiti i soliariuma,nebutu labai blogai,kaip manot?

A tu vis dar tik slopinamuosius leidies? Aš galvojau, kad mes jau tavo rezultatų laukiam biggrin.gif

ingulll, baisiai gaila verysad.gif

garpe, viskas gerai, kas gerai baigiasi wub.gif Sveikinimai thumbup.gif

Zubriuka, tavo mmm galėjo užvėluoti dėl skrydžio, man taip dažnai būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 29, 11:19)
Ai, nenoriu ikyreti, nes veiksmu dabar 0, bet pliurpiu kaip uzsukta hihihi.gif O planai tai nezinau net kas cia pas mane per planai  g.gif  Dabar kita savaite tikiuosi sulaukti savo memiu (nu jeigu ka, gausiu vyno ir vyro, bet teks karsta dusa vietoj vonios pasileisti  biggrin.gif ) ir tada siusiu megini pas graikus del tos pasleptos chlamidijos.Ir geguzes pradzioj keliauju i kazkoia klinika.Jeigu chlamidiju pas mane nerasta, tai tada keliauju i Kijeva, o jeigu ras kazka ten, tada prisigeriu antibu, prigirdau vyra ir lekiam pas Trejsa. Taip kad mano visas tusas vyks vasara  biggrin.gif  Noriu vestuves atsokti, pabaliavot nuo dusios ir tada imtis reikalu  tongue.gif

O koki tu plana chuligana rezgi ?  ax.gif

nu rezgu tai atrodo ir intensyviai nail.gif bet kolkas tai tik umn.gif
Bet aš irgi noriu tūso vasarą victory.gif
Linkiu tau smagių vestuvių assa.gif sokiai.gif ploja.gif
Atsakyti
Zubriukai jau teplioja yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tai jau tikrai uz valandos pramus thumbup.gif thumbup.gif

Paskambinau uzsirasyti ryt apziurai, kad pasiziureti ar cistu nesusidare. Tai man sake, kad nebutinai pilna pusle ateiti blink.gif Tai dar karta paaiskinau ir perklausiau, ar gerai suprato, kad man reiks "per virsu" ziureti.. sake, cia kaip ginekologas nuspres, bet jei norit, ateikit pilna pusle, jei ka - pas mus WC yra... blink.gif blink.gif Kazkaip keistai!
Atsakyti