Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

Npamenu ka tau idejo, bet manau jei blastocidas tai gal kokia kovo 31 ar balandzio 1? jei ne tai reiketu laukti bent iki balandzio 2d mirksiukas.gif Isivaizduoju kaip sunku laukti. Man dar tik stimuliacijos periodas o jau nerimstu thumbup.gif
Mergaites o ar normalu kad man viena papa skauda blink.gif man tik 4 stim diena siandien blush2.gif
[/quote]

Teks lauks balandzio 2 na ar 4 kada krauja duosiu bet kazin ar sulauksiu doh.gif O siandien kazkaip itartinai pilva maudzia visa apacia kazin cia normalu? Man jau paranoja.....
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 28, 19:09)
Labas visoms, na as su gerais rezultatais thumbup.gif  Pasikartojau tyrima,  1255 HCG, ten toj laboratorijoj kitaip is tikruju matuoja, 0,74 is 1000 reikia dauginti , litrus pasiversti i mililitrus  doh.gif  Tai va, aciu visoms uz patarimus ir palaikyma
aciuks.gif  nes nervu tai tikrai daug kainavo karsta.gif Dabar lauksim kitu su gerom naujienom nestuke.gif

WOW wub.gif super naujienos thumbup.gif lengvo tau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
labai noreciau prisijungti i jusu saunu bureli, jau senai sita tema skaitineju ir labai dziausgiuosi kad tiek daug nestuke.gif cia yra ax.gif
leliuka planuojam jau beveik du su puse metu, per ta laika buvau viena syki pastojusi, bet deja... nestumas buvo negimdinis ir ji teko salinti unsure.gif dariau 2 IUI, pries pora menesiu atliko diagnostine laporoskopija ir paaiskejo, kad praktiskai neturiu kiausintakiu (vienas itrukes, o kitas uzsikises), diagnoze buvo ziauri, kad naturaliai pastoti sansu praktiskai nera... o dar ir kiausides senkancios pas mane (tai rodo padidejes FSH) doh.gif
Kadangi leliuko labai norime, tai darausi pirma IVF, siandien yra 8 ciklo diena, vakar uzbaigiau leistis gonali, eisiu siandien ziureti kaip i vaistus suregavo mano kiausides, sestadieni kai buvau tai gydytoja nenudziugino kazkaip(viena kiauside visiskai tuscia, o kitoje vienas folikulas 13 mm buvo ir daug maziuku matesi) , del to teko mazinti doze nuo 225 iki 150 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Justicia-: 29 kovo 2011 - 07:18
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 09:15)
Sveikos mergaites,
labai noreciau prisijungti i jusu saunu bureli, jau senai sita tema skaitineju ir labai dziausgiuosi kad tiek daug  nestuke.gif  cia yra  ax.gif
leliuka planuojam jau beveik du su puse metu, per ta laika buvau viena syki pastojusi, bet deja... nestumas buvo negimdinis ir ji teko salinti  unsure.gif  dariau 2 IUI, pries pora menesiu atliko diagnostine laporoskopija ir paaiskejo, kad praktiskai neturiu kiausintakiu (vienas itrukes, o kitas uzsikises), diagnoze buvo ziauri, kad naturaliai pastoti sansu praktiskai nera... o dar ir kiausides senkancios pas mane (tai rodo padidejes FSH)  doh.gif
Kadangi leliuko labai norime, tai darausi pirma IVF, siandien yra 8 ciklo diena, vakar uzbaigiau leistis gonali, eisiu siandien ziureti kaip i vaistus suregavo mano kiausides, sestadieni kai buvau tai gydytoja nenudziugino kazkaip(viena kiauside visiskai tuscia, o kitoje vienas folikulas 13 mm buvo ir daug maziuku matesi) , del to teko mazinti doze nuo 225 iki 150 ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif O kur tu lankaisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 29, 08:34)
Sveika prisijungusi  4u.gif  O kur tu lankaisi? smile.gif

as lankausi VK pas gydytoja Meskauskiene
Atsakyti
-Justicia-
Tai ka? Lauksim geresniu, nei sestadieni rezultatu! Kad maziukai paaugtu ir butu ten visiskai geras vaizdas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 08:15)
Sveikos mergaites,
labai noreciau prisijungti i jusu saunu bureli, jau senai sita tema skaitineju ir labai dziausgiuosi kad tiek daug  nestuke.gif  cia yra  ax.gif
leliuka planuojam jau beveik du su puse metu, per ta laika buvau viena syki pastojusi, bet deja... nestumas buvo negimdinis ir ji teko salinti  unsure.gif  dariau 2 IUI, pries pora menesiu atliko diagnostine laporoskopija ir paaiskejo, kad praktiskai neturiu kiausintakiu (vienas itrukes, o kitas uzsikises), diagnoze buvo ziauri, kad naturaliai pastoti sansu praktiskai nera... o dar ir kiausides senkancios pas mane (tai rodo padidejes FSH)  doh.gif

Sveikutė 4u.gif
Laikom kumštukus už paaugusius tavo folikuliukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 28, 18:09)
Labas visoms, na as su gerais rezultatais thumbup.gif  Pasikartojau tyrima,  1255 HCG, ten toj laboratorijoj kitaip is tikruju matuoja, 0,74 is 1000 reikia dauginti , litrus pasiversti i mililitrus  doh.gif  Tai va, aciu visoms uz patarimus ir palaikyma
aciuks.gif  nes nervu tai tikrai daug kainavo karsta.gif Dabar lauksim kitu su gerom naujienom nestuke.gif

thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 28, 21:15)

Sveika prisijungusi!!!! 4u.gif Tikiuosi, kad dar pasikeis situacija, dar yra laiko 4u.gif
Atsakyti
aciu, kad priimet siltai, 4u.gif as irgi labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir jau gal siandien suzinosiu bent preliminaria punkcijos data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 03 29, 07:28)
[Teks lauks balandzio 2 na ar 4 kada krauja duosiu bet kazin ar sulauksiu  doh.gif O siandien kazkaip itartinai pilva maudzia visa apacia kazin cia normalu? Man jau paranoja.....

baik stresuoti smile.gif , tau 6 dpi tai gali buti implantacinis laikas dabar tai labai normalu paskaudenti. mirksiukas.gif

QUOTE(-Justicia- @ 2011 03 29, 08:15)
Sveikos mergaites,
labai noreciau prisijungti i jusu saunu bureli,

Sveika atvykus, bet musu standartinis palinkejimas NEUZSIBUK mirksiukas.gif . Laukiam geru ziniu sestadieni 4u.gif

Zubriuka - gal atsivilko blush2.gif ?

Ingulll - tu siandien sakei kraujuka dar karta priduosi??

As negaliu sulaukti penktadienio, kada suzinosiu ar reaguoju ir kaip i sita ilga porgrama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 28, 23:10)
Zubriuka - gal atsivilko  blush2.gif ?

*****, nea doh.gif Na bet as vel nusiteikur laukti (vakar praskydus biskiuka buvau).. Kur jos desis, ateis..
Jei siandien nebus, uzsirasysiu pas gydytoja..
Arba eisiu vibratoriaus pirkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti