QUOTE(garpe @ 2011 03 28, 18:09)
Pasikartojau tyrima, 1255 HCG, ten toj laboratorijoj kitaip is tikruju matuoja, 0,74 is 1000 reikia dauginti , litrus pasiversti i mililitrus
Tai va, aciu visoms uz patarimus ir palaikyma
Nu pagaliau
O i klinika pateik ieskini del moralines zalos ir pridek dar musu visu liudijimus. gal visai nukvaise ten jie
? Juk galejo pasakyti ka tie ju skaiciai reiskia ypac jei vis ne kaip visoj lietuvoj vienetais matuoja
Chuuuu issikroviau truputi
SVEIKINU GARPE, LENGVO NESIOJIMO PO NELENGVOS PRADZIOS
QUOTE(zaliuze @ 2011 03 28, 18:11)
Sveikos mergaites, na keisti dalykai cia jum dedas, as tai kantriai laukiu sukandus dantis, dar tik kovo 23 sudejo mano turtus, greiciau praeitu laikas iki kraujo tyrimo....kazkaip letai dienos slenka, kazin kada galima pirma testa sugadint?...Meginu kanors pajaus bet kad nieko tik pilvas issiputes kaip varles, vienoj pusej atrodo gimda kaip koks gumuliukas kietas, net matos iskilus ta puse, i kelnes netelpu jokias vizualiai atrodau turbut kaip kokiu 6 nestumo menesiu
Sunku laukt, bet reikia....
O jus visos laikykites, juk vistiek turi ateit dziaugsma i kiekvienos kiema
Papildyta:
Npamenu ka tau idejo, bet manau jei blastocidas tai gal kokia kovo 31 ar balandzio 1? jei ne tai reiketu laukti bent iki balandzio 2d
Isivaizduoju kaip sunku laukti. Man dar tik stimuliacijos periodas o jau nerimstu
Mergaites o ar normalu kad man viena
papa skauda
man tik 4 stim diena siandien
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!