Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(garpe @ 2011 03 28, 17:09)
Labas visoms, na as su gerais rezultatais thumbup.gif  Pasikartojau tyrima,  1255 HCG,

sveikinu wub.gif
Atsakyti
Labas visoms, na as su gerais rezultatais thumbup.gif  Pasikartojau tyrima,  1255 HCG, ten toj laboratorijoj kitaip is tikruju matuoja, 0,74 is 1000 reikia dauginti , litrus pasiversti i mililitrus  doh.gif  Tai va, aciu visoms uz patarimus ir palaikyma
aciuks.gif  nes nervu tai tikrai daug kainavo karsta.gif Dabar lauksim kitu su gerom naujienom nestuke.gif

Kaip smagu,nors ir po nemazo soko,bet laiminga pabaiga ir nauja pradzia wub.gif Aukit laimingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 28, 18:09)
Pasikartojau tyrima,  1255 HCG, ten toj laboratorijoj kitaip is tikruju matuoja, 0,74 is 1000 reikia dauginti , litrus pasiversti i mililitrus  doh.gif  Tai va, aciu visoms uz patarimus ir palaikyma

Nu pagaliau doh.gif thumbup.gif O i klinika pateik ieskini del moralines zalos ir pridek dar musu visu liudijimus. gal visai nukvaise ten jie blink.gif ? Juk galejo pasakyti ka tie ju skaiciai reiskia ypac jei vis ne kaip visoj lietuvoj vienetais matuoja blink.gif Chuuuu issikroviau truputi tongue.gif
SVEIKINU GARPE, LENGVO NESIOJIMO PO NELENGVOS PRADZIOS ax.gif 4u.gif

QUOTE(zaliuze @ 2011 03 28, 18:11)
Sveikos mergaites, na keisti dalykai cia jum dedas, as tai kantriai laukiu sukandus dantis, dar tik kovo 23 sudejo mano turtus, greiciau praeitu laikas iki kraujo tyrimo....kazkaip letai dienos slenka, kazin kada galima pirma testa sugadint?...Meginu kanors pajaus bet kad nieko tik pilvas issiputes kaip varles, vienoj pusej atrodo gimda kaip koks gumuliukas kietas, net matos iskilus ta puse, i kelnes netelpu jokias vizualiai atrodau turbut kaip kokiu 6 nestumo menesiu  lotuliukas.gif Sunku laukt, bet reikia.... blush2.gif
O jus visos laikykites, juk vistiek turi ateit dziaugsma i kiekvienos kiema 4u.gif
Papildyta:

Npamenu ka tau idejo, bet manau jei blastocidas tai gal kokia kovo 31 ar balandzio 1? jei ne tai reiketu laukti bent iki balandzio 2d mirksiukas.gif Isivaizduoju kaip sunku laukti. Man dar tik stimuliacijos periodas o jau nerimstu thumbup.gif

Mergaites o ar normalu kad man viena papa skauda blink.gif man tik 4 stim diena siandien blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms, na as su gerais rezultatais thumbup.gif  Pasikartojau tyrima,  1255 HCG, ten toj laboratorijoj kitaip is tikruju matuoja, 0,74 is 1000 reikia dauginti , litrus pasiversti i mililitrus  doh.gif  Tai va, aciu visoms uz patarimus ir palaikyma
aciuks.gif  nes nervu tai tikrai daug kainavo karsta.gif Dabar lauksim kitu su gerom naujienom nestuke.gif

Na taip ir turėjo būti thumbup.gif Sveikinu 4u.gif

Zubriuka, gal tu kmynų ar rūtų arbatos išgerti pabandyk? g.gif

pliuske, o kokį tu ten diphereliną leidaisi? Pati? Ir ne į pilvą? Ar dar nedarei histeroskopijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 28 kovo 2011 - 19:30
QUOTE(Citas @ 2011 03 28, 06:40)
"Abra kadabra SEZAMAI ATSIVERK (perkeltine prasme tongue.gif ) IS ISLEISK ZUBRIUKOS VALKATAS IR UZSIVERK AMZINAI !!

Jej!!! biggrin.gif Isgirsk, isgirsk Cito maldas, Sezamai!!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai jau net ir paverkiau is sirdies siandien... Tas laukimas zudo... Taip norisi greiciau, laiku, taip kaip turi buti.. O gaunasi tikras kiaules desnis! doh.gif

Garpe lengvo nesiojimo!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 28 kovo 2011 - 19:32
[quote=Zubriuka,2011 03 28, 20:31]Jei rimtai, tai jau net ir paverkiau is sirdies siandien... Tas laukimas zudo... Taip norisi greiciau, laiku, taip kaip turi buti.. O gaunasi tikras kiaules desnis!  doh.gif
va va, as ir pagalvojau, kad tau mmm greiciausiai del nervu/nerimo/itampos belaukiant proceduros ir pakiso koja joms ateiti doh.gif turi suimti save i naga, nes dar nepradejai stimuliacijos, o jau taip jaudiniesi. Kaip diena aisku, kad nerimas ir baime nera gerai einant siuo procesu, todel ramyyyyyyyyyyybes 4u.gif 4u.gif beje, tam reikalui, kad atpalaiduoti bent kiek smegenine, man Treijsas pasiule naturalias zolelines kapsules RELAXEN caps, nes as irgi bunu labai isitepusi tuomet blush2.gif cia LV preparatas-nzn ar jo LT yra g.gif
garpe, as tikrai nepalikciau tos labarotorijos sitaip-pakelciau veja ar net uragana ten nuejus, ir zinoma ne viena drinks_cheers.gif nu kaip sitaip galima manipuliuoti zmonemis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 kovo 2011 - 19:52
QUOTE(Warwara @ 2011 03 28, 16:30)
pliuske
Tai kad instrukcijoje parasyta, kad naudoti po oda. Ne i raumeni. Mano instrukcijoje net parasyta, kad i pilva.

Dabar supratau, kad sneka eina apie Diphereline 0,1mg. Tada taip, po oda rolleyes.gif As visada leisdavaus Diphereline 3,75mg, tai reikia leistis i raumenis. 4u.gif

thumbup.gif Sveikinimai wub.gif

QUOTE(egk @ 2011 03 28, 20:28)
pliuske, o kokį tu ten diphereliną leidaisi? Pati? Ir ne į pilvą? Ar dar nedarei histeroskopijos?

As visada Diphereline 3,75 leisdavaus (tas kur 28 dienas veikia) O suleisdavo vyras. Dar nedariau histeroskopijos. Planuoju balandi rolleyes.gif
Atsakyti
garpe
nu sveikinu! Kaip smagu! wub.gif wub.gif wub.gif Geri skaiciukai, stebuklingi! Lengvo nesiojimo. O ju ten ne du? Su tokiais skaiciais?

Zubriuk, a Zubriuk! nesijaudink! HCG mazas, reiskia tikrai ateis ir tikai paskutini karta! Dafai, startuok, man reikia geru pavyzdziu, nes as irgi nervintis pradedu! O man dar tik iki ilgos schemos pradzios 1 savaite!
P.S. Nupirkau sau svikstu insulininiu, o ten adata nusiima! Nu visai man palengvejo. Plana jau suburiau, serveteliu spec nupirkau. Bus pas mane kabinete procedurine thumbup.gif

pliuske aha, apie 0,1. Tai viskas tvarkoj, visi gerai daro!

RositaK, man irgi gyd leido raminamuju pagerti, hameopatiniu tokiu. Viena karta geriau, tai liktais veike. Labai retai as raminancius naudoju, vis atrodo pati susitvarkisiu... Bet dabar ant rankos egzema jau nuo tos itampos. Atodo ir nesinervinu, bet apgaule tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 03 28, 09:47)
beje, tam reikalui, kad atpalaiduoti bent kiek smegenine, man Treijsas pasiule naturalias zolelines kapsules RELAXEN caps, nes as irgi bunu labai isitepusi tuomet 

Kuo toliau tuo sunkiau man su ta ramybe blink.gif As tokia jau esu, man labai sunku laukti, man visad cia ir dabar norisi.. Labai "issitampau vidiniskai".. .
Reikes paieskoti gal tikrai kazkokio lengvo vaisto...
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 03 25, 15:06)
Sveikutės. Truputį poilsiavom po 5 IUI, o dabar vėl stojam į kovą už savo laimę. Sakiau, kad niekada nedarysiu IVF, bet pamažu save perkalbėjau. Labiausiai įkvėpė Bum ir kitų mergaičių sėkmės istorijos. Nusprendžiau padaryti viską, kas įmanoma, kad vėliau nesigailėčiau. Taigi balandžio 21 d. keliauju pirmo vizito į Rygos "Embrions" kliniką pas lietuvaičių išliaupsintą daktarą Treisą  smile.gif
Ir iškart kilo toks klausimėlis, ar vertą jam vežti savo stimuliacijų istoriją. Jų buvo penkios ir su skirtingais vaistais. Ar jam tai padės? "VK" turėtų leisti atsišviesti savo knygelę. Ką manote?

Tanga thumbup.gif prisimenu gerai tave is IUI skyrelio.Tu,Senatve ir as visus IUI daremes panasiu laiku. As taip pat dariau 5 ir tik po 4 nesekmingo leidau sau pradet galvot apie IVF. Laikysiu uz tave kumscius stipriai stipriai,kad pavyktu is pirmo karto wub.gif Ir jau dabar tau siunciu virusiuka nestuke.gif

Sveikinu su laiminga pabaiga thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 28, 19:09)

Na va, taip ir turėjo būti. thumbup.gif
Tik kodėl tavęs neperspėjo, neapaaiškino nieko unsure.gif
Lengvo nėštumo 4u.gif
Atsakyti

Nuoširdžiausi sveikinimai. Va čia tai naujienos thumbup.gif Įkvepia.
Papildyta:
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 03 28, 22:19)
Tanga  thumbup.gif prisimenu gerai tave is IUI skyrelio.Tu,Senatve ir as visus IUI daremes panasiu laiku. As taip pat dariau 5 ir tik po 4 nesekmingo leidau sau pradet galvot apie IVF. Laikysiu uz tave kumscius stipriai stipriai,kad pavyktu is pirmo karto wub.gif  Ir jau dabar  tau siunciu virusiuka  nestuke.gif

Ačiū, mergyte. Ir aš tave atsimenu. Kaip šaunu, kad tau pavyko. Gaudau virusiuką ir nepaleidžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 28 kovo 2011 - 21:58