Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Citas @ 2011 03 28, 13:05)
kai leidi ten spragsi keleta kartu ir gan stipriai reikia spausti. Tada nuimi adatele, ismeti.

siulyciau po paskutinio TRAKŠT palaukti dar keleta sekundziu neistraukiant adatos is pilvo, mat gonalis dar leidziasi tuomet. Is kart po paskutinio trakšt greit istraukus adatyte gali pasimatyti ant jos laselis gonalio-tas nera gerai, vaistai turi visi susileisti. Cia subtilybes, bet svarbios 4u.gif
Atsakyti
Citas
Pas mane slopinamieji: indelis su fiziologiniu tirpalu ir milteliai. Viska sumaisai ir tada reikia leisti. Jei butu paruosti, kaip Ovitrellis, tai maziau klausimu butu smile.gif

Man lietuvoj liepdavo durti 45 laipsniu kampu, o cia UK sake varyk 90 laispniu ir gerai

Instrukcijoje prie Ovitrellio parasyta kad galima ir taip ir taip. As bandiziau. Man geriau 45 kampu.

RositaK
Is kart po paskutinio trakšt greit istraukus adatyte gali pasimatyti ant jos laselis gonalio-tas nera gerai, vaistai turi visi susileisti. Cia subtilybes, bet svarbios

Tai reikia suleisti ir palaukti truputuka?
Pas mane prefekcionizmas - viskas turi buti tuobula ka as darau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Insulininis svirstas 1 ml. Reik paziureti kiek ten fiziologinio vienam buteliuke. Mano slopinamieji bus leidziami kiekviena diena po 0.1.
O! Interenetas sako, kad fiziologinio tirpalo ten 1 ml. Tai gerai, insulininiai tiks!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 28 kovo 2011 - 12:39
QUOTE(Warwara @ 2011 03 28, 13:38)
1.Tai reikia suleisti ir palaukti truputuka?
Pas mane prefekcionizmas - viskas turi buti tuobula ka as darau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
2.Insulininis svirstas 1 ml. Reik paziureti kiek ten fiziologinio vienam buteliuke. Mano slopinamieji bus leidziami kiekviena diena po 0.1.
O! Interenetas sako, kad fiziologinio tirpalo ten 1 ml. Tai gerai, insulininiai tiks!

1.jei nori tobulai, tai taip, reik siek tiek luktelti ir tik tada istraukti gonal piestuka 4u.gif
2.va kaip puiku! irgi tobula tada lotuliukas.gif
Atsakyti
RositaK drinks_cheers.gif 4u.gif

Kaip ten mergaites musu su naujienom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 03 28, 13:12)
siulyciau po paskutinio TRAKŠT palaukti dar keleta sekundziu neistraukiant adatos is pilvo, mat gonalis dar leidziasi tuomet. Is kart po paskutinio trakšt greit istraukus adatyte gali pasimatyti ant jos laselis gonalio-tas nera gerai, vaistai turi visi susileisti. Cia subtilybes, bet svarbios  4u.gif

aha aciu kad pataisei blush2.gif pamirsau pamineti. As taip jau pripratus visus vaistus sussileidus dar paluketi ir neskubeti istraukt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(garpe @ 2011 03 25, 19:39)
Labas, as zinokit nieko nebesuprantu.  verysad.gif HCG tik 0,74, tai kaip ir ne nescia. O testas rodo dvi juosteles. Gal esa kam taip buve?? Gal cia kaip nors kitaip matuoja toj laboratorijoj.. As Medicina Practica dariausi  cray.gif

Nu tikrai pas tave X-failai, netikiu kad neigiamas hcg schmoll.gif Čia gal rimtai iš 100 reik dauginti - 74 kaip ir normaliai būtų g.gif Laukiam su šiandieninėm žiniom 4u.gif

QUOTE(ingulll @ 2011 03 25, 20:23)
na sveikos nieko gero ir pas mane HCG 1,54  verysad.gif  ir dar kraujavimas nuo vakar, diena buvo apstoje tai del to ir pridaviau krauja, tai sake jai labai stipriai nekraujuosiu detis dar crinona, o antradieni pakartot HCG , net nezinau ka daryti ?  doh.gif

verysad.gif Bet mmm nėra, tai gal dar NT pasidaryk? unsure.gif Grape istorija subalamutino mus visas doh.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 14:00)
Paprastai jauciu pries diena, kad ateis mmm... Pradedu tinti, na, visa tokia didesne pasidarau... Dabar nieko, jokio pojucio, kad greitai ateis... (yra kelis kartus taip buve, kad netiketai atejo, bet laiku... Bet dazniausiai jauciu pries kelias dienas). Dabar normalios isskyros, nors man pries mmm jos dingsta siaip..

Dar vieni x-failai biggrin.gif Man irgi padlos nenorėjo pasirodyt prieš IVF ciklą lotuliukas.gif

QUOTE(Rute @ 2011 03 28, 10:39)
ryt sodinsim. turim 7 besidalinančias daleles. Nesuper dalinasi, bet dalinasi, yra 4 ir 5 ląstelių; kai kurie ovuliavę kai kurie ne (šitoj vietoj nieko nesupratau  ax.gif ).
Iš to džiaugsmo, kad dalinasi gydytojo neperspėjau, kad norėsim du sodint. Kaži dar kartą skambėt šiandien ar ryt vietoj susidėliosim kiekį.

Tai tikrai nemažai - 7, o sudės stipriausius thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 03 28, 12:38)
Pas mane slopinamieji: indelis su fiziologiniu tirpalu ir milteliai. Viska sumaisai ir tada reikia leisti. Jei butu paruosti, kaip Ovitrellis, tai maziau klausimu butu smile.gif
Instrukcijoje prie Ovitrellio parasyta kad galima ir taip ir taip. As bandiziau. Man geriau 45 kampu.

Tai reikia suleisti ir palaukti truputuka?

Pas mane lyg buvo kartu ir švirkštas įdėtas su dviem adatom - storesnė suleisti į buteliuką skystį ir plonesnė susileisti. Na instrukcija turėtų būt ax.gif

O palaikyti sako dar 5s reikia, bet man visviena tas lašelis būdavo g.gif Aij ir taip susistimuliavo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 03 28, 14:57)

Dar vieni x-failai biggrin.gif Man irgi padlos nenorėjo pasirodyt prieš IVF ciklą lotuliukas.gif

Zinojo rupuzes, kad paskui niekas ju nelauks lotuliukas.gif Zubriukui irgi tas pats biggrin.gif Taip kad Zubriuk, uzskaitom sita situacija kaip gera zenkla biggrin.gif

garpe, nu kur gi tu ? unsure.gif Mum idomi atomazga bigsmile.gif As kazkaip irgi pritariu visuotinei tautos nuomonei, kad nesmone ten parode tas atsakymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 28 kovo 2011 - 14:10
bum
Ner pas mane svirkstu, nors instrukcijoje yra parasyta, kad viena adata kad vandeni i miltelius iberti, kita - i save ikisti. doh.gif Nu, nieko, kaip nors padarysiu smile.gif Kita antradieni bus ataskaita su paveiksliukais lotuliukas.gif

Ot gerai, kad ner pas mane darbo kokio sokolado ar sausuciu. Nes jau viska sukramtyciau, kol naujienos ateis ss X-file girl burio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 28, 10:42)
Citas

Dephirellinui

Gyd. kai klausiau, tai pasake ner skirtumo, bet gi i pilva geraiu insulinine, ar ne?

O Dipherelina galima leistis ir i pilva? g.gif As visada i minkstaja leidziuos smile.gif
Atsakyti
pliuske
Tai kad instrukcijoje parasyta, kad naudoti po oda. Ne i raumeni. Mano instrukcijoje net parasyta, kad i pilva.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 27, 23:17)
GARPE IR ZUBRIUKA - prasome nuraminti mus jau siandien. Geriausia abi prisipazinkit kad esat  nestuke.gif  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nuraminu, kad ne nestuke.gif smile.gif ... Nusileidau krauja siandien - atsakymas, kad hcg maziau nei 1.. Taip kad laukiu toliau ir nebeturiu jau kantrybes isvis... Veluoja valkatos jau savaite!!!!!

Laukim kitokiu ziniu is Garpe ! 4u.gif

QUOTE(Rute @ 2011 03 28, 00:39)
ryt sodinsim. turim 7 besidalinančias daleles.

RUUUTEEEEE!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif Laikysiu kumscius..

Atsakyti
Zubriuka
hmmm... ka cia tau dar priburti g.gif g.gif g.gif
Sulauksi, tikrai
*Warwara buria*
abra-švabra-kadabra! pfffuuuuu! Ateikite Zubriukui menesines paskutini karta!
Atsakyti