Sveikos,
QUOTE(garpe @ 2011 03 25, 19:39)
Labas, as zinokit nieko nebesuprantu.
HCG tik 0,74, tai kaip ir ne nescia. O testas rodo dvi juosteles. Gal esa kam taip buve?? Gal cia kaip nors kitaip matuoja toj laboratorijoj.. As Medicina Practica dariausi
Nu tikrai pas tave X-failai, netikiu kad neigiamas hcg
Čia gal rimtai iš 100 reik dauginti - 74 kaip ir normaliai būtų
Laukiam su šiandieninėm žiniom
QUOTE(ingulll @ 2011 03 25, 20:23)
na sveikos nieko gero ir pas mane HCG 1,54
ir dar kraujavimas nuo vakar, diena buvo apstoje tai del to ir pridaviau krauja, tai sake jai labai stipriai nekraujuosiu detis dar crinona, o antradieni pakartot HCG , net nezinau ka daryti ?
Bet mmm nėra, tai gal dar NT pasidaryk?
Grape istorija subalamutino mus visas
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 14:00)
Paprastai jauciu pries diena, kad ateis mmm... Pradedu tinti, na, visa tokia didesne pasidarau... Dabar nieko, jokio pojucio, kad greitai ateis... (yra kelis kartus taip buve, kad netiketai atejo, bet laiku... Bet dazniausiai jauciu pries kelias dienas). Dabar normalios
isskyros, nors man pries mmm jos dingsta siaip..
Dar vieni x-failai
Man irgi padlos nenorėjo pasirodyt prieš IVF ciklą
QUOTE(Rute @ 2011 03 28, 10:39)
ryt sodinsim. turim 7 besidalinančias daleles. Nesuper dalinasi, bet dalinasi, yra 4 ir 5 ląstelių; kai kurie ovuliavę kai kurie ne (šitoj vietoj nieko nesupratau
).
Iš to džiaugsmo, kad dalinasi gydytojo neperspėjau, kad norėsim du sodint. Kaži dar kartą skambėt šiandien ar ryt vietoj susidėliosim kiekį.
Tai tikrai nemažai - 7, o sudės stipriausius
QUOTE(Warwara @ 2011 03 28, 12:38)
Pas mane slopinamieji: indelis su fiziologiniu tirpalu ir milteliai. Viska sumaisai ir tada reikia leisti. Jei butu paruosti, kaip Ovitrellis, tai maziau klausimu butu
Instrukcijoje prie Ovitrellio parasyta kad galima ir taip ir taip. As bandiziau. Man geriau 45 kampu.
Tai reikia suleisti ir palaukti truputuka?
Pas mane lyg buvo kartu ir švirkštas įdėtas su dviem adatom - storesnė suleisti į buteliuką skystį ir plonesnė susileisti. Na instrukcija turėtų būt
O palaikyti sako dar 5s reikia, bet man visviena tas lašelis būdavo
Aij ir taip susistimuliavo