Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(ingulll @ 2011 03 27, 18:54)
laba, pagal viska mmm turejo pareit siandien  blink.gif  , bet prasidejo ketvirtadieni tepliojimas, penktadieni pakraujavau, o dabar nuo vakar nustojo  g.gif ... nieko gero  verysad.gif ....

Hmmm blink.gif nu tai realiai mmm nebuvo g.gif o dar karta bandei darytis testa?

QUOTE(garpe @ 2011 03 27, 19:06)
Ziurekit, o kokiais vienetais matuojamas HCG? Mano tyrimas matuotas IU/L, kiek radau internete, daugiausia visose laboratorijose matuojamas mIU/ml, tai gal reikia dauginti is 1000. Gal kas zinot, kaip yra is tikruju, kokie jusu tyrimu matavimo vienetai?  4u.gif

Nu vienetai tikrai kitokie. O tu negali jiems paskambinti ir paklausti ka tavo rezultatas pagal ju vienetus? Nu bet ot nervina tokios klinikos. Ar jau nusprendei palekt ryt i vilniu ir pasidaryt dar karta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 27, 20:23)
Hmmm  blink.gif nu tai realiai mmm nebuvo  g.gif o dar karta bandei darytis testa?
Nu vienetai tikrai kitokie. O tu negali jiems paskambinti ir paklausti ka tavo rezultatas pagal ju vienetus? Nu bet ot nervina tokios klinikos. Ar jau nusprendei palekt ryt i vilniu ir pasidaryt dar karta?  ax.gif

Jo, darysiuos butinai rytoj, nes nuprotet galima, jau pradedu bijot, kad nebutu negimdiminis koks nestumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 15:00)
Na, teoriskai nestumas imanomas, prabegtu... Bet kad niekad niekada dar nebuvo taip...
Nebezinau...
Laukiu toliau! 4u.gif  4u.gif

oi, sirdele, visada gali būti pirmas kartas mirksiukas.gif taip buvo ir man, vasario men. wub.gif netikejau nei per nago juoduma, kad galiu pastoti, nes kiausintakiai pas mane nepratekami, bet dariausi NT vien del to, kad atmesciau nestuke.gif galimybe,ir ka... isvydau II, bet vistiek netikejau ir dar du testus sugadinus, tada tik hcg jau parode wub.gif
nepamirsk, kad triusiuko metai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 27 kovo 2011 - 20:11
QUOTE(garpe @ 2011 03 27, 20:39)
Jo, darysiuos butinai rytoj, nes nuprotet galima, jau pradedu bijot, kad nebutu negimdiminis koks nestumas doh.gif

Tai labai laukiu rytoj rezultatu, darysies kur atsakymai ta pacia diena? tikiuosi blush2.gif , nes ir mes nuprotesim belaukdamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 27, 18:20)
Tai labai laukiu rytoj rezultatu, darysies kur atsakymai ta pacia diena? tikiuosi  blush2.gif , nes ir mes nuprotesim belaukdamos  doh.gif

Sveik,Kaip tavo badymosi proceduros einasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 27, 18:06)
Ziurekit, o kokiais vienetais matuojamas HCG? Mano tyrimas matuotas IU/L, kiek radau internete, daugiausia visose laboratorijose matuojamas mIU/ml, tai gal reikia dauginti is 1000. Gal kas zinot, kaip yra is tikruju, kokie jusu tyrimu matavimo vienetai?  4u.gif

pas mane kur dariausi paskutinius mIU/l
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 27, 10:10)
isvydau II, bet vistiek netikejau ir dar du testus sugadinus, tada tik hcg jau parode  wub.gif 
nepamirsk, kad triusiuko metai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif Nereali istorija!
As gal kazkiek ir tikeciaus viduj, kad gal gal gal, bet NT penktadieni dariausi, jokio vaiduokliuko net nebuvo... Na, pakartosiu ryt dar karta NT jei per nakti mmm neateis, o tada jau skambinsiu daktarui, reikia kazka daryti, nes tikrai kazkas negerai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 27, 19:39)

jei tikrai hcg mažiau už 1, tikrai testai nerodytų
ir kur bebūtų nėštumas, turėtų rodyti hcg nemažus skaičiukus, nes testai rodo maždaug nuo 50hcg, vaiduokliuką man rodė ir prie 17

laukiam rytdienos tavo aukštų hcg skaičiukų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 27 kovo 2011 - 21:08
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 27, 21:24)
Sveik,Kaip tavo badymosi proceduros einasi?  biggrin.gif

Nieko ypatingo nejauciu schmoll.gif O jau norisi vos ne nestumo pozymius jausti lotuliukas.gif Ir is kur tos kantrybes man pasisemti doh.gif tongue.gif Nu datempti dabar iki penktadienio reikia kad nuramintu mane del tos gleivines ir bent keliais auganciais folikuliukais ax.gif

O kaip jus augat Reginiukas.uk? Kokie tavo pojuciai, pykina rytais jau? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 21:04)
NT penktadieni dariausi, jokio vaiduokliuko net nebuvo... Na, pakartosiu ryt dar karta NT jei per nakti mmm neateis, o tada jau skambinsiu daktarui, reikia kazka daryti, nes tikrai kazkas negerai... 4u.gif

na tie testai jei nerodo, tai dar nereiškia, kad ir nėra, jau ne vienas pavyzdys yra, o beto gal dar mažai laiko, pakartok ryt testą, bet aš tai HCG ir dar PRG pasidaryčiau, tai garantuotai bus aišku, nes jei skambinsi gydytojui jis manau lieps tą daryti
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 27, 19:08)
Nieko ypatingo nejauciu  schmoll.gif  O jau norisi vos ne nestumo pozymius jausti  lotuliukas.gif  Ir is kur tos kantrybes man pasisemti  doh.gif  tongue.gif  Nu datempti dabar iki penktadienio reikia kad nuramintu mane del tos gleivines ir bent keliais auganciais folikuliukais  ax.gif

O kaip jus augat Reginiukas.uk? Kokie tavo pojuciai, pykina rytais jau?  blush2.gif

Nu dar uzsimane nestumo pujuciu doh.gif lotuliukas.gif Ateis laikas mergyt,tikrai nebeilgai laukti mirksiukas.gif

O mes augam,gerai turbut dabar scanas treciadieni tai jau matysim kaip auga maziukas/e,o del pykinimu tai zinok visaip buna,bet tik ne rytais man daugiau vakarais paumeja,bet nieko bet ka istversiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 27, 22:31)
Nu dar uzsimane nestumo pujuciu  doh.gif  lotuliukas.gif Ateis laikas mergyt,tikrai nebeilgai laukti  mirksiukas.gif

O mes augam,gerai turbut dabar scanas treciadieni tai jau matysim kaip auga maziukas/e,o del pykinimu tai zinok visaip buna,bet tik ne rytais man daugiau vakarais paumeja,bet nieko bet ka istversiu  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti