QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 15:00)
Na, teoriskai nestumas imanomas, prabegtu... Bet kad niekad niekada dar nebuvo taip...
Nebezinau...
Laukiu toliau!
Nu nezinau zubriuka, jei kiausintakiai praeinami tai stebuklas tikrai imanomas
Dar palauk dienele, bet velnias man tavo vietoj kantrybe jau trukinetu.
As tai tyliai vistiek tau stebukliuko linkiu
QUOTE(*victoria* @ 2011 03 27, 15:30)
Sveikos, merginos
Buvo laikas, kai ir aš šiame skyrelyje lankiausi
Kartas nuo kart įlendu pasiskaityti, kaip jums, mergaitės,sekasi.
Garpe, pas mane buvo tipinė situacija tavajai - nėštumo testai rodė storas 2 juosteles, o HCG tyrimas, darytas Medicinoj Practikoj Panevėžyje, rodė, kad nėštumo nėra (HCG mažiau nei 5
). Netikėjau, tai nuėjau į Panevėžio konsultacijų polikliniką, pasidariau ten HCG tyrimą, atsakymas buvo tą pačią dieną po pietų (kaina apie 100 Lt). Tyrimas parodė aiškų nėštumą
Pabandyk ir tu ten pasidaryti, nereikės važiuoti į Vilnių dėl tyrimo
Nu va Garpe tau aisku kaip diena irodyma victoria pateike
Nu kazkur cia yra didziule klaida isivelus arba klinika arba testai klysta, bet kadangi testai jau keli daryti, tai netikiu kad visi jie butu brokuoti
Tu
tik reikia rasti klinika kuri tai patvirtintu
Juk ir mmm ne kvapo ar ne?
Kaip tu ingulll jautiesi? Ar mmm vis dar neparejo?
Beje prisiskaiciau daug apie Nakvisu alieju (lt ir uk puslapiuose) ir beveik visur kaip susitare visi (daktarai ir ivf moterys) teigia, kad ji net labai naudinga ypac su gleivines problemom ir kad butina nustoti gerti po ovuliacijos. Taip kad sia savaite nusprendziau dar pavartoti, nieko blogo nenutiks o gero gal
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!