Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Citas @ 2011 03 27, 13:36)
Fridge - DVYNUKU MAMA PASAKE IR SVENTA  ax.gif  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aciu Baltija L.  bigsmile.gif

saunuole Citas,cia tau uz paklusnuma 4u.gif lotuliukas.gif
beje Frige,kad butu dar ramiau,pasakysiu,kad toje pacioje ligonineje,pora menesiu anksciau nei as pastojo dar viena lietuvaite(is pirmo ivf),ir siuo metu supuoja berniukus-dvynukus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija L.: 27 kovo 2011 - 12:41
QUOTE(Lietuva @ 2011 03 27, 12:08)
O aš esu beveik šimtu procentų įsitikinusi, kad tu  nestuke.gif

Ir jeigu paaiškėtų, kad ten tau ką supainiojo, tia čia ir į teismą galima duoti už moralinę žalą. Juk ir nėštukė būdama, dėl tokio ats, gali tiek jaudintis, verkti, nustoti gerti vaistus reikiamus ir lėliukas tikrai gali pabėgti.

Tad nusiramink ir būtinai kartok hcg ir tikrai būtų geriausia kitur. Kur greitai ats. pasako.

Ne, i ta pacia laboratorija tikrai nebeeisiu, Medicina Practica dariausi as Panevezyje. Galvoju, gal iki Vilniaus palekti rytoj, gal galit adresa koki parasyt, kur daretes 4u.gif
Atsakyti
Greiciausiai cia padaro hcg per 2-3val. 4u.gif

Sorpo laboratorija

Grybo g.medcentras

Geromeda

Ir tik nedaryk Endemike,nes kelias dienas daro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 27 kovo 2011 - 13:25
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 26, 02:32)
O tau tai cia nuo ilgo skrydzio viskas susimaise..

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 26, 08:10)
Sveikos plepses  4u.gif
Zubriuka, nu tu rimtai, pasidaryk testa  tongue.gif  Mazu ka, visokiu stebuklu buna gi 

Dar nesulaukiau cray.gif.. Nezinau kas cia darosi.. Mergaites, as i metus po tris kartus taip skraidau pirmyn atgal, visokiu stresu irgi gyvenime esu turejus - dar NEI KARTO man taip nebuvo, kad veluotu... Niekada per 15 metu daugiau nei 1 diena nevelavo..
NT dariausi pries 2 dienas - neigiamas... Nebent velyva O buvo, nes su vyru paskutini karta "matemes" lygiai pries dvi savaites... Bet vistiek, juk jau pavaiduokliautu..
Nebezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 14:35)
Dar nesulaukiau cray.gif.. Nezinau kas cia darosi.. Mergaites, as i metus po tris kartus taip skraidau pirmyn atgal, visokiu stresu irgi gyvenime esu turejus - dar NEI KARTO man taip nebuvo, kad veluotu... Niekada per 15 metu daugiau nei 1 diena nevelavo..
NT dariausi pries 2 dienas - neigiamas... Nebent velyva O buvo, nes su vyru paskutini karta "matemes" lygiai pries dvi savaites... Bet vistiek, juk jau pavaiduokliautu..
Nebezinau doh.gif

O kaip jauties? kaip paprastai pries mmm ar kas kitaip? blink.gif Nu neregeti cia pas mus vyksta su tavim ir su Garpe. Gal krauja ryt pasidaryk jei dar nepramus doh.gif Kokiam tu mieste, ar ta pacia diena gautum atsakymus?

Zubriuka primink kokios jusu problemeles, kad reikia IVF? Klausiu nes nuo to priklauso ar imanomas stebuklas. man tai ne , nes man ant abieju kiausintakiu klipsai uzdeti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 kovo 2011 - 13:51
QUOTE(Citas @ 2011 03 27, 03:43)
O kaip jauties? kaip paprastai pries mmm ar kas kitaip?  blink.gif Nu neregeti cia pas mus vyksta su tavim ir su Garpe. Gal krauja ryt pasidaryk jei dar nepramus  doh.gif Kokiam tu mieste, ar ta pacia diena gautum atsakymus?

Zubriuka primink kokios jusu problemeles, kad reikia IVF? Klausiu nes nuo to priklauso ar imanomas stebuklas. man tai ne , nes man ant abieju kiausintakiu klipsai uzdeti  blush2.gif

Paprastai jauciu pries diena, kad ateis mmm... Pradedu tinti, na, visa tokia didesne pasidarau... Dabar nieko, jokio pojucio, kad greitai ateis... (yra kelis kartus taip buve, kad netiketai atejo, bet laiku... Bet dazniausiai jauciu pries kelias dienas). Dabar normalios isskyros, nors man pries mmm jos dingsta siaip..
As Vilniuj arba Kaune bunu... Esme ta, kad as nelabai tikiu, kad galejau pastoti.. Testas jau butu pavaiduokliaves tikrai.. O pas mane problema su kiausintakiais.. Per paskutine gimdos nuotrauka sake, kad prateka (pati maciau, kad prateka), bet po to vistiek niekaip nepavyko nestuke.gif . Daktare sake, kad tiesiog kiausintakiai peristaltikos nebeturi, guli kaip tusti vamzdziai ir viskas...
Na, teoriskai nestumas imanomas, prabegtu... Bet kad niekad niekada dar nebuvo taip...
Nebezinau...
Laukiu toliau! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 27, 12:42)
Ne, i ta pacia laboratorija tikrai nebeeisiu, Medicina Practica dariausi as Panevezyje. Galvoju, gal iki Vilniaus palekti rytoj, gal galit adresa koki parasyt, kur daretes  4u.gif

Sveikos, merginos 4u.gif
Buvo laikas, kai ir aš šiame skyrelyje lankiausi ax.gif Kartas nuo kart įlendu pasiskaityti, kaip jums, mergaitės,sekasi.
Garpe, pas mane buvo tipinė situacija tavajai - nėštumo testai rodė storas 2 juosteles, o HCG tyrimas, darytas Medicinoj Practikoj Panevėžyje, rodė, kad nėštumo nėra (HCG mažiau nei 5 doh.gif ). Netikėjau, tai nuėjau į Panevėžio konsultacijų polikliniką, pasidariau ten HCG tyrimą, atsakymas buvo tą pačią dieną po pietų (kaina apie 100 Lt). Tyrimas parodė aiškų nėštumą wub.gif Pabandyk ir tu ten pasidaryti, nereikės važiuoti į Vilnių dėl tyrimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 13:35)
Dar nesulaukiau cray.gif..

pasidaryk ryt hcg, jei neatkeliaus

QUOTE(*victoria* @ 2011 03 27, 14:30)
Garpe, pas mane buvo tipinė situacija tavajai - nėštumo testai rodė storas 2 juosteles, o HCG tyrimas, darytas Medicinoj Practikoj Panevėžyje, rodė, kad nėštumo nėra (HCG mažiau nei 5 doh.gif ).

žiauru
gal pas juos kitais vienetais matuojama, ne nmol, o...nežinau net kuo, bet būna kai kurie tyrimai skiriasi mat.pvz kad ir pats hemoglobinas, kai kur buna šimtais, kai kur vienetai, pvz mano vienur buvo 1,21 vos nenugriuvau pamačiusi, tai jau prie mirties atroodytų tikriausiai, o pasirodo, ten kitaip skaičiuoja, normos kitos, arba dauginti iš 100 reikia
kažkaip manau, kad ten pnvz taip ir yra,ir garpe tikrai neštukė, turėtų pas juos būti normos kitokios
Papildyta:
QUOTE(garpe @ 2011 03 27, 12:42)
Ne, i ta pacia laboratorija tikrai nebeeisiu, Medicina Practica dariausi as Panevezyje. Galvoju, gal iki Vilniaus palekti rytoj, gal galit adresa koki parasyt, kur daretes  4u.gif

Tu LV dareisi, tai gal pas juos nulėk, nedaug toliau nei iki vilniaus
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 03 27, 05:12)

Tai kad NT net nevaiduokliavo penktadieni... blink.gif Palauksiu, turi ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 27, 15:00)
Na, teoriskai nestumas imanomas, prabegtu... Bet kad niekad niekada dar nebuvo taip...
Nebezinau...
Laukiu toliau! 4u.gif  4u.gif

Nu nezinau zubriuka, jei kiausintakiai praeinami tai stebuklas tikrai imanomas g.gif Dar palauk dienele, bet velnias man tavo vietoj kantrybe jau trukinetu. doh.gif As tai tyliai vistiek tau stebukliuko linkiu mirksiukas.gif

QUOTE(*victoria* @ 2011 03 27, 15:30)
Sveikos, merginos 4u.gif
Buvo laikas, kai ir aš šiame skyrelyje lankiausi ax.gif Kartas nuo kart įlendu pasiskaityti, kaip jums, mergaitės,sekasi.
Garpe, pas mane buvo tipinė situacija tavajai - nėštumo testai rodė storas 2 juosteles, o HCG tyrimas, darytas Medicinoj Practikoj Panevėžyje, rodė, kad nėštumo nėra (HCG mažiau nei 5 doh.gif ). Netikėjau, tai nuėjau į Panevėžio konsultacijų polikliniką, pasidariau ten HCG tyrimą, atsakymas buvo tą pačią dieną po pietų (kaina apie 100 Lt). Tyrimas parodė aiškų nėštumą wub.gif Pabandyk ir tu ten pasidaryti, nereikės važiuoti į Vilnių dėl tyrimo mirksiukas.gif

Nu va Garpe tau aisku kaip diena irodyma victoria pateike thumbup.gif Nu kazkur cia yra didziule klaida isivelus arba klinika arba testai klysta, bet kadangi testai jau keli daryti, tai netikiu kad visi jie butu brokuoti smile.gif Tu nestuke.gif tik reikia rasti klinika kuri tai patvirtintu blink.gif tongue.gif Juk ir mmm ne kvapo ar ne? 4u.gif

Kaip tu ingulll jautiesi? Ar mmm vis dar neparejo?

Beje prisiskaiciau daug apie Nakvisu alieju (lt ir uk puslapiuose) ir beveik visur kaip susitare visi (daktarai ir ivf moterys) teigia, kad ji net labai naudinga ypac su gleivines problemom ir kad butina nustoti gerti po ovuliacijos. Taip kad sia savaite nusprendziau dar pavartoti, nieko blogo nenutiks o gero gal blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 kovo 2011 - 15:59
QUOTE(Citas @ 2011 03 27, 15:32)
Nu nezinau zubriuka, jei kiausintakiai praeinami tai stebuklas tikrai imanomas  g.gif Dar palauk dienele, bet velnias man tavo vietoj kantrybe jau trukinetu.  doh.gif  As tai tyliai vistiek tau stebukliuko linkiu  mirksiukas.gif
Nu va Garpe tau aisku kaip diena irodyma victoria pateike  thumbup.gif  Nu kazkur cia yra didziule klaida isivelus arba klinika arba testai klysta, bet kadangi testai jau keli daryti, tai netikiu kad visi jie butu brokuoti  smile.gif  Tu  nestuke.gif  tik reikia rasti klinika kuri tai patvirtintu  blink.gif  tongue.gif Juk ir mmm ne kvapo ar ne? 4u.gif

Kaip tu ingulll jautiesi? Ar mmm vis dar neparejo?

Beje prisiskaiciau daug apie Nakvisu alieju (lt ir uk puslapiuose) ir beveik visur kaip susitare visi (daktarai ir ivf moterys) teigia, kad ji net labai naudinga ypac su gleivines problemom ir kad butina nustoti gerti po ovuliacijos. Taip kad sia savaite nusprendziau dar pavartoti, nieko blogo nenutiks o gero gal  blush2.gif

laba, pagal viska mmm turejo pareit siandien blink.gif , bet prasidejo ketvirtadieni tepliojimas, penktadieni pakraujavau, o dabar nuo vakar nustojo g.gif ... nieko gero verysad.gif ....
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 03 27, 16:12)
žiauru
gal pas juos kitais vienetais matuojama, ne nmol, o...nežinau net kuo, bet būna kai kurie tyrimai skiriasi mat.pvz kad ir pats hemoglobinas, kai kur buna šimtais, kai kur vienetai, pvz mano vienur buvo 1,21 vos nenugriuvau pamačiusi, tai jau prie mirties atroodytų tikriausiai, o pasirodo, ten kitaip skaičiuoja, normos kitos, arba dauginti iš 100 reikia
kažkaip manau, kad ten pnvz taip ir yra,ir garpe tikrai neštukė, turėtų pas juos būti normos kitokios
Papildyta:

Tu LV dareisi, tai gal pas juos nulėk, nedaug toliau nei iki vilniaus

Ziurekit, o kokiais vienetais matuojamas HCG? Mano tyrimas matuotas IU/L, kiek radau internete, daugiausia visose laboratorijose matuojamas mIU/ml, tai gal reikia dauginti is 1000. Gal kas zinot, kaip yra is tikruju, kokie jusu tyrimu matavimo vienetai? 4u.gif
Atsakyti