Sveikos,
QUOTE(vaikai4 @ 2011 03 21, 18:13)
BUM sveikinu, kai pamaciau tavo liniuote tik tuomet supratau, kad po ilgo nueito kelio pasiekei
busena. Lengvo ir smagaus tau
dziaugiuosi uz tave dar nuo IUI laiku. Sekmes
Ačiū
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 21, 18:38)
sveikutes,as jau cia,namie,lovytej guliu
niu dejom du
sake,kad labai geros kokybes,dar perklause,ar tikrai noriu dvynuku
dalyvavo dvi gydytojos,embriologe ir sesele,net nejauku,kaip ju ten daug aplink...kaip supratau,turiu tik dar viena likusia blastocista is visu embrionu...galejau ir ne taip suprast,dave lapa,ten parasyta,kad jei bus kokiu blastocistu saldymui,atsius man laiska...tai ka.belieka laukti dabar ,aciu jums mergytes uz rupesti
Wow kaip fainiai, laukiam dabar dvynukų
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 22, 10:06)
Nusprende taikyti trumpa schema, nes labai bijojo hiperstimuliacijos. Vaistukus parsiveziau, beliko mmm sulaukti, kurios prasides ryt - poryt
Ir tada - zemas startas!
Nu va, pagaliau sulaukei
Pamenu prieš mėnesį kiek trizniojai
QUOTE(Warwara @ 2011 03 22, 10:38)
O as einu tiesiog i apziura siandien
Net ne i pradzia IVF. Kas gi su manimi bus, kai pradesiu procesa! Ruoskites, bus mano sapnu eteris
Ateisiu paskaitinėti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 03 22, 10:46)
Sveikos mergaites
Bandau po truputuka jungtis prie jusu, vis paskaitineju, pasidomiu kaip kas vyksta.
Bet dabar iskilo toks klausimelis, skaitau ir vienur, ir kitur, visur akcentuojama, kad pastoti negalima, jei kiausintakis nepratekamas. Mano atveju sios problemos, kaip ir nera, trukdo tik tie baisus suaugimai. Gal galit kuri nors paaiskint, kodel esant suaugimams naturaliu budu pastoti yra neimanoma.
Sveika prisijungus
Na mano supratimu jei kiaušintakis priaugęs tai labai sunku juo judėti tiek kiaušialąstei tiek spermiukams, gal dėl to ir sako kad labai mažai šansų natūraliai
Nes ten kažkaip turi padėti kiaušintakis keliauti
QUOTE(Citas @ 2011 03 22, 12:53)
AAAAAAAAAAA AS JAU PENKTADIENI PRADEDU
Super