QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 26, 00:21)
Citas ,Su startu tave mergyt
Siandein buvau uzsukus pas jus bet pamirsau parasyt
ot galvele
Aciu
, vakar suvariau dvi adatas jau po viena i skirtingus sonus. MB juokavo kad gal dar noreciau kokiu vaistu, juk kune vietu dar pilna
QUOTE(garpe @ 2011 03 26, 09:13)
2 testus dariausi, tuos paprastus, kasetemis vadina juos ir abu teigiami, ryzki antra juostele.. Jo, reiks tyrimus pasikartoti
Man irgi visiskai nesuprantamas reikalas, as tavo vietoj palekciau i miesta kur ta pacia diena atsakymai kad greciau nusiramint
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 26, 12:05)
Bandziau su laaabai aktyviu sportu... Nuejau i kyokushin treniruote, isprakaitavau ir isjudinau viska taip, kad galvojau tikrai pramus... Nera dar..
Man niekad taip nebuvo, yra velave max 1 diena...
Laukiu toliau... o jau taip norisi greciau, taip norisi...
Citas - kaip startas??
Nu zemas Zubriuka, kaip ir priklauso
O tu negali buti nescia
? Mergaites teisios ilgi skrydziai tikrai subalamutina mmm
Bet cituojant Beta1 tos valkatos visada anksciau ar veliau parsivelka
Mergaites - pasistojo klausimai
:
1. Kokia prasme leistis ir slopinancius ir stimuliuojancius kartu??
2. Gydytojam minejau kad turejau problemu del gleivines augimo (matot negalejau sakyt kad taip buvo per pirmus IVF-us, nes kad gauciau nemokamus UK nusprendziau isvis nemineti situ lietuvoj darytu). Nu bet aiskiai pasakiau kad kazkada ginekologe buvo nustaciu kad per plona gleivine. Ir vis tiek sitie daktarai man nieko nepaskyre jai auginti
taigi 8 stimuliacijos diena tai jau bus per velu ja uzauginti
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!