Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(garpe @ 2011 03 26, 08:13)
2 testus dariausi, tuos paprastus, kasetemis vadina juos ir abu teigiami, ryzki antra juostele.. Jo, reiks tyrimus pasikartoti  verysad.gif

Na tai tikrai dar nepergyvenk,tikrai ne viskas prarasta,nes melagingus vaiduoklius,tai daznai pigus NT parodo,bet ryskios testines juosteles,tai neeee,nesu girdejusi schmoll.gif Bek hcg daryt 4u.gif O sian NT darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 26 kovo 2011 - 08:24
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 25, 01:48)
Kazi kaip Zubriuka ? gal vakar su vynu bande prisikvieti savo memes ir dabar pagiriojas ?  lotuliukas.gif

Bandziau su laaabai aktyviu sportu... Nuejau i kyokushin treniruote, isprakaitavau ir isjudinau viska taip, kad galvojau tikrai pramus... Nera dar.. doh.gif Man niekad taip nebuvo, yra velave max 1 diena...

Laukiu toliau... o jau taip norisi greciau, taip norisi...

Citas - kaip startas?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 26 kovo 2011 - 11:06
QUOTE(garpe @ 2011 03 26, 09:13)
2 testus dariausi, tuos paprastus, kasetemis vadina juos ir abu teigiami, ryzki antra juostele.. Jo, reiks tyrimus pasikartoti  verysad.gif

Nu jei jau toki rodo ir dar du g.gif O dėl tyrimų skambinai ar pasiėmei lapelį? Gal pasakydami pavardes sumaišė? Aš pritariu Galai, būtinai kartok hCG.

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 26, 12:05)
Bandziau su laaabai aktyviu sportu... Nuejau i kyokushin treniruote, isprakaitavau ir isjudinau viska taip, kad galvojau tikrai pramus... Nera dar..  doh.gif Man niekad taip nebuvo, yra velave max 1 diena...

Visada būna pirmas kartas hihihi.gif
Iš tikrųjų, Zubriuka, paskubėk, kiek galima laukti, prailgo nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 26 kovo 2011 - 11:27
QUOTE(garpe @ 2011 03 26, 10:13)

Man čia kvepia laboratorijos klaida. Gal būsi viena iš tų retų atvejų, kam sumaišo ats. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 26, 09:05)
Bandziau su laaabai aktyviu sportu... Nuejau i kyokushin treniruote, isprakaitavau ir isjudinau viska taip, kad galvojau tikrai pramus... Nera dar..  doh.gif Man niekad taip nebuvo, yra velave max 1 diena...

Citas - kaip startas??  4u.gif  4u.gif

O tau tai cia nuo ilgo skrydzio viskas susimaise..zinok man irgi taip buna kartais jeigu skrendu i lt planuotoms memems o jos zarazos veluoja 3-4 dienas doh.gif Nors mano mm visada labai punktualios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 26, 00:21)
Citas ,Su startu tave mergyt  4u.gif Siandein buvau uzsukus pas jus bet pamirsau parasyt  doh.gif ot galvele  lotuliukas.gif

Aciu mirksiukas.gif , vakar suvariau dvi adatas jau po viena i skirtingus sonus. MB juokavo kad gal dar noreciau kokiu vaistu, juk kune vietu dar pilna blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(garpe @ 2011 03 26, 09:13)

Man irgi visiskai nesuprantamas reikalas, as tavo vietoj palekciau i miesta kur ta pacia diena atsakymai kad greciau nusiramint 4u.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 26, 12:05)

Citas - kaip startas??  4u.gif  4u.gif

Nu zemas Zubriuka, kaip ir priklauso lotuliukas.gif O tu negali buti nescia mirksiukas.gif ? Mergaites teisios ilgi skrydziai tikrai subalamutina mmm ax.gif Bet cituojant Beta1 tos valkatos visada anksciau ar veliau parsivelka lotuliukas.gif

Mergaites - pasistojo klausimai blink.gif :
1. Kokia prasme leistis ir slopinancius ir stimuliuojancius kartu??
2. Gydytojam minejau kad turejau problemu del gleivines augimo (matot negalejau sakyt kad taip buvo per pirmus IVF-us, nes kad gauciau nemokamus UK nusprendziau isvis nemineti situ lietuvoj darytu). Nu bet aiskiai pasakiau kad kazkada ginekologe buvo nustaciu kad per plona gleivine. Ir vis tiek sitie daktarai man nieko nepaskyre jai auginti g.gif taigi 8 stimuliacijos diena tai jau bus per velu ja uzauginti doh.gif
Atsakyti
Citas,matyt taip daro,kad jie savaime neovuliuotu.
O del kitu vaistuku skyrimo-tai ir man niekas nieko papildomo neskyre,nors irgi rodziau,sakiau,prasiau.Jiems tas pirmas ivf vos nepasibandymas,veliau zinant problemas galima per antra kazka kitaip daryti.Deja,uk taip jau yra,skaudu tik kai jo saukstai po pietu ir zinai,kad buvo galima kazka keisti.Reikia tiketis,kad gleivine taves nepaves ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 26, 14:12)
Citas,matyt taip daro,kad jie savaime neovuliuotu.
O del kitu vaistuku skyrimo-tai ir man niekas nieko papildomo neskyre,nors irgi rodziau,sakiau,prasiau.Jiems tas pirmas ivf vos nepasibandymas,veliau zinant problemas galima per antra kazka kitaip daryti.Deja,uk taip jau yra,skaudu tik kai jo saukstai po pietu ir zinai,kad buvo galima kazka keisti.Reikia tiketis,kad gleivine taves nepaves ir viskas bus gerai.

hmmm o lietuvoj tik gonal naudojau ir daugiau nieko, bet ten trumpas schemas taike g.gif

Aisku T.P.Keberiokst nusiteiksiu buti bandomu triusu ir viskas eisis lengviau blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 26, 14:15)
hmmm o lietuvoj tik gonal naudojau ir daugiau nieko, bet ten trumpas schemas taike  g.gif

Aisku T.P.Keberiokst nusiteiksiu buti bandomu triusu ir viskas eisis lengviau  blink.gif  ax.gif

viskas bus gerai,pamatysi mirksiukas.gif man irgi gleivine nelabai kokia uzaugdavo,niu per IUI aisku,bet per IVF,kai ta ilga schema,tai pries punkcija buvo 14.3 smile.gif nu tikiuosi cia normali jau,nes pries IUI turedavau apie 9 ar 10 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 26, 14:22)
viskas bus gerai,pamatysi mirksiukas.gif man irgi gleivine nelabai kokia uzaugdavo,niu per IUI aisku,bet per IVF,kai ta ilga schema,tai pries punkcija buvo 14.3 smile.gif nu tikiuosi cia normali jau,nes pries IUI turedavau apie 9 ar 10 blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif mano budavo apie 8, tai gal tikrai turiu sanca tada. aciu ax.gif ax.gif

Kaip jautiesi? jau dabar leisim tau jausti pozymius nes jau kaip ir implantacinis arba net poimplantacinis periodas pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2011 03 26, 11:15]
hmmm o lietuvoj tik gonal naudojau ir daugiau nieko, bet ten trumpas schemas taike g.gif

Aisku T.P.Keberiokst nusiteiksiu buti bandomu triusu ir viskas eisis lengviau blink.gif ax.gif
[/quot

Del gleivines tai turetu tai ji neblogai augti,man irgi budavo silpnokai lt,bet va per ivf uk buvo 9,8mm per antra su snaigiukais per paskutini scanas buvo 8,6mm lygtais o jau kita diena idoninimas buvo tai gal paaugo iki kokiu 9mm,bet va kaip matai reiskia ir tokios uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 26, 14:27)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  mano budavo apie 8, tai gal tikrai turiu sanca tada. aciu  ax.gif  ax.gif

Kaip jautiesi? jau dabar leisim tau jausti pozymius nes jau kaip ir implantacinis arba net poimplantacinis periodas pas tave  lotuliukas.gif

galva nuo vakar vakaro skauda doh.gif doh.gif ir dar nekenciu savo papu biggrin.gif biggrin.gif ,net paciai netycia spenelius prilietus supykina,bet stengiuosi nieko negalvot ir kartais tai iseina...isvarau uz valandos sopintis,tada tikrai pamirsiu apie visus IVF'us biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti