QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 18:13)
Bent UK visas rimtesnis reikalas prasideda nuo 5cd,o kaip kazin LV?Gal kuri patars kas daresi?
Nu ka man si karta jau nieko nebelieka kaip tiketis kad tu bjaurybiu neturiu, nes neturiu laiko jau nieko tirti ar gydyti, bet jau jei nepasiseks tai tikrai tirsiuos ir vel turbut is naujo su jumis tarsiuos
Jau ***** blemba negana to kad tik po 2-ju kartu ta hidrosalpingsa nustate ir tik dabar sutvarke kiausintakius kad netrukdytu tai dabar dar viena nematoma bjaurybe islindo
As LV nesidariau tai nezinau, man uk tai tik 8 diena i pirma scana eiti (kita penktadieni balandzio 1d
) ziures kaip stimuliuojasi.
QUOTE(garpe @ 2011 03 25, 20:39)
Labas, as zinokit nieko nebesuprantu.
HCG tik 0,74, tai kaip ir ne nescia. O testas rodo dvi juosteles.
Nu toks variantas sunkiai suprantamas, nemanau kad vaistu likuciai, nes jau per daug dienu ir tada ta likuti ir HCG atspindetu.
ir siandien NT teigiamas?
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 25, 20:46)
nu visai nupusau ziuriu is po to IVF'o
Nenupusai
o pozymius jausti isivaizduojamus ir tikrus turbut norma, nes daug labiau save ir savo kuna stebim per visa sita procesa. Viskas bus gerai su tavim, as maldele sukalbu kas vakara
truputi savanaude nes man reikia kad tau homertone pasisektu
QUOTE(spurguliukas29 @ 2011 03 25, 21:21)
Sveikos mergyckos
,ziurekit,turiu klausimeli,gal truputi ne i tema,bet sakykit,jei as leidziuosi slopinamuosius,tai ar galiu eiti i soliariuma,nebutu labai blogai,kaip manot?
Nu mano nuomone jei gali isvengt, tai nereiketu. Nieko gero tie spinduliai ir normaliu laiku, o tie slopinami sodina imunine kaip reikiant, kam dar papildomo streso kunui? bet cia tik mano nuomone. as nerizikuociau
QUOTE(ingulll @ 2011 03 25, 21:23)
na sveikos nieko gero ir pas mane HCG 1,54
ir dar kraujavimas nuo vakar, diena buvo apstoje tai del to ir pridaviau krauja, tai sake jai labai stipriai nekraujuosiu detis dar crinona, o antradieni pakartot HCG , net nezinau ka daryti ?
Ingull tai pas tave siandien 12DPI? Truputi mazokas.
Turetu buti apie 5 bent jau. nebent implantacija stipriai uzvelavus. Daryk kaip daktare pataria.
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!