Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(FRIGE @ 2011 03 25, 17:46)
kazin kur garpe ir ingulll su savo skaiciukais ax.gif  ax.gif man tai mergytes jau mmm vaidenasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taip nugara maudzia,o krutine tai isvis patyliu,tokia jautri,kad net supykina,kai ir pati netycia prisilieciu,taip nemaloniai jautri blush2.gif kartais sona tai desini,tai kairi suduria,kazin,kas tai galetu reikst? g.gif o tai prisifantazuoju,gal cia man kiausides traukiasi is po to,kai nuo folikulu buvo isdidejusios lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu visai nupusau ziuriu is po to IVF'o biggrin.gif

Ramiakas! jokiu memiu nebus,o kiasides ar sonu paskausta ar suduria tai taip turi but,man irgi budavo ir labai daznai,taip kad ramaus laukimo ir be panikos lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergyckos smile.gif ,ziurekit,turiu klausimeli,gal truputi ne i tema,bet sakykit,jei as leidziuosi slopinamuosius,tai ar galiu eiti i soliariuma,nebutu labai blogai,kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 25, 21:10)
Ramiakas! jokiu memiu nebus,o kiasides ar sonu paskausta ar suduria tai taip turi but,man irgi budavo ir labai daznai,taip kad ramaus laukimo ir be panikos  lotuliukas.gif  4u.gif

stengiuosi blush2.gif blush2.gif garpe,uzjauciu,mazute,laikykis verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 25, 17:24)
Beje Ingulll ir Garpe laukiam skaiciuku jusu labai!!

na sveikos nieko gero ir pas mane HCG 1,54 verysad.gif ir dar kraujavimas nuo vakar, diena buvo apstoje tai del to ir pridaviau krauja, tai sake jai labai stipriai nekraujuosiu detis dar crinona, o antradieni pakartot HCG , net nezinau ka daryti ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 18:13)
Bent UK visas rimtesnis reikalas prasideda nuo 5cd,o kaip kazin LV?Gal kuri patars kas daresi?

Nu ka man si karta jau nieko nebelieka kaip tiketis kad tu bjaurybiu neturiu, nes neturiu laiko jau nieko tirti ar gydyti, bet jau jei nepasiseks tai tikrai tirsiuos ir vel turbut is naujo su jumis tarsiuos smile.gif Jau ***** blemba negana to kad tik po 2-ju kartu ta hidrosalpingsa nustate ir tik dabar sutvarke kiausintakius kad netrukdytu tai dabar dar viena nematoma bjaurybe islindo doh.gif

As LV nesidariau tai nezinau, man uk tai tik 8 diena i pirma scana eiti (kita penktadieni balandzio 1d lotuliukas.gif ) ziures kaip stimuliuojasi.

QUOTE(garpe @ 2011 03 25, 20:39)
Labas, as zinokit nieko nebesuprantu.  verysad.gif HCG tik 0,74, tai kaip ir ne nescia. O testas rodo dvi juosteles.

Nu toks variantas sunkiai suprantamas, nemanau kad vaistu likuciai, nes jau per daug dienu ir tada ta likuti ir HCG atspindetu. g.gif verysad.gif ir siandien NT teigiamas?

QUOTE(FRIGE @ 2011 03 25, 20:46)
nu visai nupusau ziuriu is po to IVF'o biggrin.gif

Nenupusai lotuliukas.gif o pozymius jausti isivaizduojamus ir tikrus turbut norma, nes daug labiau save ir savo kuna stebim per visa sita procesa. Viskas bus gerai su tavim, as maldele sukalbu kas vakara 4u.gif truputi savanaude nes man reikia kad tau homertone pasisektu lotuliukas.gif

QUOTE(spurguliukas29 @ 2011 03 25, 21:21)
Sveikos mergyckos  smile.gif ,ziurekit,turiu klausimeli,gal truputi ne i tema,bet sakykit,jei as leidziuosi slopinamuosius,tai ar galiu eiti i soliariuma,nebutu labai blogai,kaip manot?

Nu mano nuomone jei gali isvengt, tai nereiketu. Nieko gero tie spinduliai ir normaliu laiku, o tie slopinami sodina imunine kaip reikiant, kam dar papildomo streso kunui? bet cia tik mano nuomone. as nerizikuociau schmoll.gif 4u.gif

QUOTE(ingulll @ 2011 03 25, 21:23)
na sveikos nieko gero ir pas mane HCG 1,54  verysad.gif  ir dar kraujavimas nuo vakar, diena buvo apstoje tai del to ir pridaviau krauja, tai sake jai labai stipriai nekraujuosiu detis dar crinona, o antradieni pakartot HCG , net nezinau ka daryti ?  doh.gif

Ingull tai pas tave siandien 12DPI? Truputi mazokas. verysad.gif Turetu buti apie 5 bent jau. nebent implantacija stipriai uzvelavus. Daryk kaip daktare pataria.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 25, 20:48)
Nu ka man si karta jau nieko nebelieka kaip tiketis kad tu bjaurybiu neturiu, nes neturiu laiko jau nieko tirti ar gydyti, bet jau jei nepasiseks tai tikrai tirsiuos ir vel turbut is naujo su jumis tarsiuos  smile.gif  Jau ***** blemba negana to kad tik po 2-ju kartu ta hidrosalpingsa nustate ir tik dabar sutvarke kiausintakius kad netrukdytu tai dabar dar viena nematoma bjaurybe islindo  doh.gif

As LV nesidariau tai nezinau, man uk tai tik 8 diena i pirma scana eiti (kita penktadieni balandzio 1d  lotuliukas.gif ) ziures kaip stimuliuojasi.
Nu toks variantas sunkiai suprantamas, nemanau kad vaistu likuciai, nes jau per daug dienu ir tada ta likuti ir HCG atspindetu.  g.gif  verysad.gif   ir siandien NT teigiamas?
Nenupusai  lotuliukas.gif  o pozymius jausti isivaizduojamus ir tikrus turbut norma, nes daug labiau save ir savo kuna stebim per visa sita procesa. Viskas bus gerai su tavim, as maldele sukalbu kas vakara  4u.gif  truputi savanaude nes man reikia kad tau homertone pasisektu  lotuliukas.gif
Nu mano nuomone jei gali isvengt, tai nereiketu. Nieko gero tie spinduliai ir normaliu laiku, o tie slopinami sodina imunine kaip reikiant, kam dar papildomo streso kunui? bet cia tik mano nuomone. as nerizikuociau  schmoll.gif   4u.gif
Ingull tai pas tave siandien 12DPI? Truputi mazokas.  verysad.gif  Turetu buti apie 5 bent jau. nebent implantacija stipriai uzvelavus. Daryk kaip daktare pataria.

jo 12 , na kaip bus taip, jau iki galo eisiu, kad poto nesukciau galvos, manau nuo dar 3 crinono nebus blogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulll: 25 kovo 2011 - 20:56
Citasaciukas uz palaikyma 4u.gif o del homertono,tai as draugei vienai siandien sakiau,kad viena mergyte is musu forumo irgi ten darosi,tai sakau gerai,kad as pirma,o tai nesekmes atveju man geriau buti pirmai,nes tada trydaliociau,kad man nepasiseks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif...o del stimuliavimo,tai lygiai tas pats pas mane buvo ir ta pati doze,ir apziura lygiai po savaites,dabar pagal plana turetu tau ja mazint iki 150 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FRIGE: 25 kovo 2011 - 21:11
QUOTE(ingulll @ 2011 03 25, 21:54)
jo 12 , na kaip bus taip, jau iki galo eisiu, kad poto nesukciau galvos, manau nuo dar 3 crinono nebus blogiau  smile.gif

Teisingai mastai, crinonas tikrai nepakenks 4u.gif

FRIGE butent ir as trydaliociau, todel malonek pasistengti, kad as to isvengciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 kovo 2011 - 21:13
QUOTE(Citas @ 2011 03 25, 21:48)
Nu ka man si karta jau nieko nebelieka kaip tiketis kad tu bjaurybiu neturiu, nes neturiu laiko jau nieko tirti ar gydyti, bet jau jei nepasiseks tai tikrai tirsiuos ir vel turbut is naujo su jumis tarsiuos  smile.gif  Jau ***** blemba negana to kad tik po 2-ju kartu ta hidrosalpingsa nustate ir tik dabar sutvarke kiausintakius kad netrukdytu tai dabar dar viena nematoma bjaurybe islindo  doh.gif

As LV nesidariau tai nezinau, man uk tai tik 8 diena i pirma scana eiti (kita penktadieni balandzio 1d  lotuliukas.gif ) ziures kaip stimuliuojasi.
Nu toks variantas sunkiai suprantamas, nemanau kad vaistu likuciai, nes jau per daug dienu ir tada ta likuti ir HCG atspindetu.  g.gif  verysad.gif  ir siandien NT teigiamas?

Jo,  2 testus dariausi, viena uzvakar, kita siandien  ir abu teigiami.. nebezinau, ka galvoti..  verysad.gif  skambinsiu gydytojui rytoj..

Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 25, 19:39)
Labas, as zinokit nieko nebesuprantu.  verysad.gif HCG tik 0,74, tai kaip ir ne nescia. O testas rodo dvi juosteles. Gal esa kam taip buve?? Gal cia kaip nors kitaip matuoja toj laboratorijoj.. As Medicina Practica dariausi  cray.gif

O kokius NT dareisi? Ar antra juostele rausva? Nes kai kurie NT meta apgaulinga pilka juostele vaiduokli.... Bet jei testine juostele rausva ir ne tik vaiduokliukas,o tu jau aiskiai sakai,kad teigiama,tai gali ir laboratorija klysti. Tikrai yra taip buve,kad ne vietoj kableli padeda ir net isvis tyrimus sumaiso... Gal gali imesti NT foto parodyti? As tai pakartociau hcg kitoj lab.,jei ir ryt NT teigiamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 25 kovo 2011 - 22:58
Citas ,Su startu tave mergyt 4u.gif Siandein buvau uzsukus pas jus bet pamirsau parasyt doh.gif ot galvele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 25, 23:58)
O kokius NT dareisi? Ar antra juostele rausva? Nes kai kurie NT meta apgaulinga pilka juostele vaiduokli.... Bet jei testine juostele rausva ir ne tik vaiduokliukas,o tu jau aiskiai sakai,kad teigiama,tai gali ir laboratorija klysti. Tikrai yra taip buve,kad ne vietoj kableli padeda ir net isvis tyrimus sumaiso... Gal gali imesti NT foto parodyti? As tai pakartociau hcg kitoj lab.,jei ir ryt NT teigiamas 4u.gif

2 testus dariausi, tuos paprastus, kasetemis vadina juos ir abu teigiami, ryzki antra juostele.. Jo, reiks tyrimus pasikartoti verysad.gif
Atsakyti