QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 16:36)
Warwara,jo planas toks nemenkas,bet svarbu rezai
Beta,gydytojas gali ir neduoti tau tu antibu"profilaktiskai",juk kuo daugiau geri tuo didesne rezistencija jiems turi.Kas jei veliau rimtai reikes,tai gersi vaistus pusmeciais.
Ten 3 rusiu yra,25 dienoms.
Jei angliskai skaitai,tai cia nemazai info.Gali paguglint-hidden C test,Greek C test.
http://www.fertility...4717#msg3904717
As issitirciau jei ka,ne karve kainuoja.
Is pat pradziu gaila buvo pinigu (as 200 svaru mokejau,nes per gydytoja su kurjerio pristatymu),bet dabar galvoju,kad is vis geriausiai isleisti pinigai toje klinikoje.Aiski situacija nuo ...iki,ir reikia tiketis tik jegu uzteks eiti,bandyti,daryti.
Persitestavimui eisi tiesiai per graikus-90 euru.Dirbu dhl'e,tai nusiusiu uz dyka,o be to ir pastas yra.Berods per Serum klinika reikia eiti,dr.Penny.Jei ka reikes,issiaikinsiu
O jei laiko turi,ir angliskai skaitai,parsisiusk is amazon.co.uk knyga A.Beer Is your body baby friendly.Nu man ji atsakymu paieskoms pati pradziu pradzia buvo.
Kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu
As matai pasidarius ta elementarna tepineli chlamidijom ir sedziu laiminga, atseit pas mane TIKRAI nera tos bjaurybes.
Angliskai skaitau, kalbu ir visa ka darau, tai tikrai pasidomesiu tame saite.Pinigu tokiam reikalui tikrai negaila, tik nelabai isivaizduoju kaip tai padaroma, ta prasme kaip man i ta graikija ta megini pristatyt ?
Nes as galvojau, kad reikia kazkur keliauti i uzsienius norint ta tyrima pasidaryti.Jeigu ne - tai as visom keturiom is kart darysiuos, tik butu gerai, kad paaiskintum kaip visa tai vyksta, jeigu gali
Paprasyciau i AZ, bet gal cia ne man vienai aktuali butu tokia info ir tikrai ne viena pasidarytu ta tyrima