Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 25, 16:38)
as kaip lt vk dariausi tai taip ir dariau ejau uk tikrintis scanui privaciai,nezinau ar lv sutinka taip bet lt tai tikrai,tik va scano kaina buvo tokia kad skrydis i lt ir algal butu isejes smile.gif

Na jo,kaineles cia geros,zinau jau.
Na bet scana tikiuosi pasidaryt uz kokia 60-80 svaru,konsultacijos man nereikes.O be to per tas kelias dienas ir mb gales padirbet,tai taip net labiau apsimoketu.

O kelintai cd grizai?Pakalbesiu su lv,manau problemu turetu nebuti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 15:49)
Na jo,kaineles cia geros,zinau jau.
Na bet scana tikiuosi pasidaryt uz kokia 60-80 svaru,konsultacijos man nereikes.O be to per tas kelias dienas ir mb gales padirbet,tai taip net labiau apsimoketu.

O kelintai cd grizai?Pakalbesiu su lv,manau problemu turetu nebuti.

Zinok nebeatsimenu,nes tai buvo pirmas musu bandymas ir labai senai..o uz scana mokejau £120 bloody rip off biggrin.gif Pas jus gal pigiau londone..
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 25, 16:52)
Zinok nebeatsimenu,nes tai buvo pirmas musu bandymas ir labai senai..o uz scana mokejau £120 bloody rip off biggrin.gif Pas jus gal pigiau londone..

Kaip kur papulsi.Dabartinej klinikoj uz skana mokeciau 170 svaru.Jei pasitaikytu sestadienis nuvaziuociau i lietuviu klinika-ten 60.Dar kitoj klinikoj irgi tureciau moketi 60-80,nes ne pirma karta einu.Na kaip nors prasisukciau,o gal kokia savaite susitaupytu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 16:36)
Warwara,jo planas toks nemenkas,bet svarbu rezai  smile.gif

Beta,gydytojas gali ir neduoti tau tu antibu"profilaktiskai",juk kuo daugiau geri tuo didesne rezistencija jiems turi.Kas jei veliau rimtai reikes,tai gersi vaistus pusmeciais.
Ten 3 rusiu yra,25 dienoms.

Jei angliskai skaitai,tai cia nemazai info.Gali paguglint-hidden C test,Greek C test.

http://www.fertility...4717#msg3904717

As issitirciau jei ka,ne karve kainuoja.
Is pat pradziu gaila buvo pinigu (as 200 svaru mokejau,nes per gydytoja su kurjerio pristatymu),bet dabar galvoju,kad is vis geriausiai isleisti pinigai toje klinikoje.Aiski situacija nuo ...iki,ir reikia tiketis tik jegu uzteks eiti,bandyti,daryti.
Persitestavimui eisi tiesiai per graikus-90 euru.Dirbu dhl'e,tai nusiusiu uz dyka,o be to ir pastas yra.Berods per Serum klinika reikia eiti,dr.Penny.Jei ka reikes,issiaikinsiu  mirksiukas.gif

O jei laiko turi,ir angliskai skaitai,parsisiusk is amazon.co.uk knyga A.Beer Is your body baby friendly.Nu man ji atsakymu paieskoms pati pradziu pradzia buvo.

Kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu doh.gif As matai pasidarius ta elementarna tepineli chlamidijom ir sedziu laiminga, atseit pas mane TIKRAI nera tos bjaurybes.

Angliskai skaitau, kalbu ir visa ka darau, tai tikrai pasidomesiu tame saite.Pinigu tokiam reikalui tikrai negaila, tik nelabai isivaizduoju kaip tai padaroma, ta prasme kaip man i ta graikija ta megini pristatyt ? unsure.gif Nes as galvojau, kad reikia kazkur keliauti i uzsienius norint ta tyrima pasidaryti.Jeigu ne - tai as visom keturiom is kart darysiuos, tik butu gerai, kad paaiskintum kaip visa tai vyksta, jeigu gali ax.gif

Paprasyciau i AZ, bet gal cia ne man vienai aktuali butu tokia info ir tikrai ne viena pasidarytu ta tyrima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 25 kovo 2011 - 18:10
Tai visos paprasta pasidariusios tikrai ramios ir nieko neturincios.Va pasirodo,kai kurios turincios.
Visu smulkmenu nezinau,bet issiaiskinsiu nes paciai reiks po poros men.
Reiketu eiti per Serum klinika (cia GR)arba tiesiai per Locus Medicus.Kaina 90 euru,ir berods jie ima tik tada kai gauna megini.O meginiui reikia sterilaus indelio ir siek tiek sterilaus vandens(puse saukstelio virinto atsaldyto turetu tikti).Na tada lauki mm,antra diena kazkiek "padarai" i ta indeli,bet reikia saugotis,kad be slapimo butu.Jei labai negausios,skaiciau,panos tampax isspaudzia.Ir viskas -vynioji i folija ir siunti.Kaip siusi,tavo reikalas.Is UK siuncia per kurjeri,jie naudaja Fedex,ka tu naudosi nesvarbu,gali DHL.Bet as buvau Ispanijoj tuo met,tai siuciau pasta,registruotu.Nuejo per 8 dienas,as jau uzklausima i labe buvau parasius ar gavo,tai labai mandagiai atrasinejo ir parase,kada gavo.Tai va tokia ceremonija.Jei eitum per Serum tai gal jie tau ir vaistus atsiustu,tik kiek jie kainuos as nezinau.Gal lt pigiau butu?Nes bent uk uz doksiciklina ir tuos kitus as apie 100 svaru paliksiu.Gal recepta jie imestu.
Nu zodziu,as per savaitgali pabandysiu issiaiskinti ka ten konkreciai daryti,per ka ir kur eiti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 19:15)
Nu zodziu,as per savaitgali pabandysiu issiaiskinti ka ten konkreciai daryti,per ka ir kur eiti.

aciu tau labai uz info 4u.gif As pati dabar sesiu ir skaitysiu iki nugriuvimo:D Del detaliu ir kt klausimu del siuntimo ar dar ko, parasysiu i az jeigu nieko pries,kad netersti eterio kam neaktuali tolimesne info ax.gif
Atsakyti
http://www.fertility...topic=190643.12

cia gal vertetu paskaityti,daug reikalu,bet gal rasim ka nors g.gif
Galu gale,surasiu temas is uzklausiu ten.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 03 25, 00:01)
http://www.vaisingum...mos-patirtis/89

mergaitės - visoms visoms tikėjimo stebuklais - jie tikrai vyksta  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Kokia graži istorija. Lietuva, labai-labai už jūsų šeimyną džiaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir sutinku 100 proc., kad tai puiki daktarė
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 25, 18:24)
Beje Ingulll ir Garpe laukiam skaiciuku jusu labai!!

Labas, as zinokit nieko nebesuprantu. verysad.gif HCG tik 0,74, tai kaip ir ne nescia. O testas rodo dvi juosteles. Gal esa kam taip buve?? Gal cia kaip nors kitaip matuoja toj laboratorijoj.. As Medicina Practica dariausi cray.gif
Atsakyti
kazin kur garpe ir ingulll su savo skaiciukais ax.gif ax.gif man tai mergytes jau mmm vaidenasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip nugara maudzia,o krutine tai isvis patyliu,tokia jautri,kad net supykina,kai ir pati netycia prisilieciu,taip nemaloniai jautri blush2.gif kartais sona tai desini,tai kairi suduria,kazin,kas tai galetu reikst? g.gif o tai prisifantazuoju,gal cia man kiausides traukiasi is po to,kai nuo folikulu buvo isdidejusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu visai nupusau ziuriu is po to IVF'o biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 25, 17:39)
Labas, as zinokit nieko nebesuprantu.  verysad.gif HCG tik 0,74, tai kaip ir ne nescia. O testas rodo dvi juosteles. Gal esa kam taip buve?? Gal cia kaip nors kitaip matuoja toj laboratorijoj.. As Medicina Practica dariausi  cray.gif

Nu geras,tai kaip tas testas II gal dar vaistu likucius rodo ar ka g.gif Jetau,uzjauciu saulele,laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 03 25, 17:06)
Sveikutės. Truputį poilsiavom po 5 IUI, o dabar vėl stojam į kovą už savo laimę. Sakiau, kad niekada nedarysiu IVF, bet pamažu save perkalbėjau. Labiausiai įkvėpė Bum ir kitų mergaičių sėkmės istorijos. Nusprendžiau padaryti viską, kas įmanoma, kad vėliau nesigailėčiau. Taigi balandžio 21 d. keliauju pirmo vizito į Rygos "Embrions" kliniką pas lietuvaičių išliaupsintą daktarą Treisą  smile.gif
Ir iškart kilo toks klausimėlis, ar vertą jam vežti savo stimuliacijų istoriją. Jų buvo penkios ir su skirtingais vaistais. Ar jam tai padės? "VK" turėtų leisti atsišviesti savo knygelę. Ką manote?

Tanga, pamenu ir tave puikiai, dabar už tave "sergu" labai labai wub.gif
Atsakyti