Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 15:40)
Teigiama parejo,vidutinio stiprumo.Tai gavom tris savaites antibu kursa.Ir vel persitestuoti,ir labai tikiuosi isnykus bus.
Vat ir prasau,3 tyrimai daryti pries tai jos nerode.Ir sako,kad jei ji kuri laika yra,nukeliauja i virsu ir paprastas tepinelis jos neuztiks.
Kaip ir paaiskintu negimdinius.
Jei ka,pacios galit pasidaryti,mokejimas tiesiai i klinika 90 euru,plius siuntimas.Tik jei teigiama,kas antibus rasys?

O siaip reiks injekciju,LIT ir intralipidu viena,pries pat sodinant.Taip pat steroidu,5mg folio,clexane ir leidziamo progesterono.Sodint rekomenduoja tik viena embriona,nes genetiskai mes su mb esam panasus ir 50 proc musu embrionu gali sukelti imunini atsaka.

Kovo 31 varau i Ryga ir tariuos ivf birzeliui.

Dievuliau doh.gif O kaip galima ta chlamidiju tyrima pasidarycia LT ? g.gif Nes as turejau chlamidijas prie keleta metu, del to ir kiausintakiu nebeturiu, nes buvo negydyta.Bet gal nevisai buvo isnykus ? As cia del savo nesivystancio jaudinuos, ar tik nebus sita priezastis ?

O kaip ta genetini panasuma nustatet ? Irgi kazkoks naglas tyrimas ?
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Ot cia planas tai planas pas tave. Grandkolosalis smile.gif Tai kad ir rezultatai butu grand! wub.gif

Aciu uz informacija tau wub.gif
Atsakyti
Sveikutės. Truputį poilsiavom po 5 IUI, o dabar vėl stojam į kovą už savo laimę. Sakiau, kad niekada nedarysiu IVF, bet pamažu save perkalbėjau. Labiausiai įkvėpė Bum ir kitų mergaičių sėkmės istorijos. Nusprendžiau padaryti viską, kas įmanoma, kad vėliau nesigailėčiau. Taigi balandžio 21 d. keliauju pirmo vizito į Rygos "Embrions" kliniką pas lietuvaičių išliaupsintą daktarą Treisą smile.gif
Ir iškart kilo toks klausimėlis, ar vertą jam vežti savo stimuliacijų istoriją. Jų buvo penkios ir su skirtingais vaistais. Ar jam tai padės? "VK" turėtų leisti atsišviesti savo knygelę. Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 25, 13:46)
Dievuliau  doh.gif  O kaip galima ta chlamidiju tyrima pasidarycia LT ?  g.gif  Nes as turejau chlamidijas prie keleta metu, del to ir kiausintakiu nebeturiu, nes buvo negydyta.Bet gal nevisai buvo isnykus ? As cia del savo nesivystancio jaudinuos, ar tik nebus sita priezastis ?

O kaip ta genetini panasuma nustatet ? Irgi kazkoks naglas tyrimas ?

Deja,LT tu jo nepasidarysi.Ji aplamai daro tik Graikijoj,nes ten patentuotas.Lotus Medicus labe,jei ka.

Kaip betirtum yra vienas reikalas,kitas reikalas,kad visi gydytojai 100% sutaria,kad chlamidijos ir nestumas nesuderinama.Pastot gal ir pastosi,bet iki galo nestumas sako tikrai nedaeina.

O tas genetinis tai vadinasi DQ alpha testas,nezinau ar daro kur LT,pasidomek,turetu gal daryti.
Parodo koki gena tu turi ir koki tb.Pvz pas mane yra 4.1 4.1 (pats pavojingiausias,tik klausimas kaip as isgyvenau pas mama),o pas mb 4.1 4.2.Reiskias 50 proc musu embrionu bus issaukiantys ir GALI sukelti imunini atsaka.Jei jau as cia,tai reiskia,akd tik gali,o ne kad butinai taip bus.
Beje apie genetini panasuma man nuo pat pradziu kalbejo Kazanavicius.Gal kuri netycia pas ji busit,paklauskit,gal jis zinos kokie tyrimai ir kur juos galima padatyti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 16:12)
Deja,LT tu jo nepasidarysi.Ji aplamai daro tik Graikijoj,nes ten patentuotas.Lotus Medicus labe,jei ka.

Kaip betirtum yra vienas reikalas,kitas reikalas,kad visi gydytojai 100% sutaria,kad chlamidijos ir nestumas nesuderinama.Pastot gal ir pastosi,bet iki galo nestumas sako tikrai nedaeina.

O tas genetinis tai vadinasi DQ alpha testas,nezinau ar daro kur LT,pasidomek,turetu gal daryti.
Parodo koki gena tu turi ir koki tb.Pvz pas mane yra 4.1 4.1 (pats pavojingiausias,tik klausimas kaip as isgyvenau pas mama),o pas mb 4.1 4.2.Reiskias 50 proc musu embrionu bus issaukiantys ir GALI sukelti imunini atsaka.Jei jau as cia,tai reiskia,akd tik gali,o ne kad butinai taip bus.
Beje apie genetini panasuma man nuo pat pradziu kalbejo Kazanavicius.Gal kuri netycia pas ji busit,paklauskit,gal jis zinos kokie tyrimai ir kur juos galima padatyti.

Nu siaubiakas kazkoks.Inikau dabar i imuninio nevaisingumo temute skaityt blink.gif Nieko ten nesuprantu, bet pabandysiu kazka "isristi" hihihi.gif
Bet dabar man labiausiai tos chlamidijos parupo g.gif Tai jeigu negalima cia pasidaryti to tyrimo LT, tai kaip po galais suzinoti cia esant turiu as ta chlamidija ar ne ? Ar tiesiog eiti pas kokia daktaryte, destyti reikalo esme ir prasyti antibu profilaktiskai, kad uzmistu ta zaraza, jeigu kartais ji yra ? unsure.gif Nes pries antra IVF tai jau TIKRAI noreciau kazkaip isitikinti, kad nera tu chlamidiju pas mane, nes kai as ju tikrai turejus.... doh.gif Ir jeigu jos neisnyke niekur, tai galiu as cia 10 tu IVF darytis.Nu zodziu sunerimau dabar vel unsure.gif
Atsakyti
Warwara,jo planas toks nemenkas,bet svarbu rezai smile.gif

Beta,gydytojas gali ir neduoti tau tu antibu"profilaktiskai",juk kuo daugiau geri tuo didesne rezistencija jiems turi.Kas jei veliau rimtai reikes,tai gersi vaistus pusmeciais.
Ten 3 rusiu yra,25 dienoms.

Jei angliskai skaitai,tai cia nemazai info.Gali paguglint-hidden C test,Greek C test.

http://www.fertility...4717#msg3904717

As issitirciau jei ka,ne karve kainuoja.
Is pat pradziu gaila buvo pinigu (as 200 svaru mokejau,nes per gydytoja su kurjerio pristatymu),bet dabar galvoju,kad is vis geriausiai isleisti pinigai toje klinikoje.Aiski situacija nuo ...iki,ir reikia tiketis tik jegu uzteks eiti,bandyti,daryti.
Persitestavimui eisi tiesiai per graikus-90 euru.Dirbu dhl'e,tai nusiusiu uz dyka,o be to ir pastas yra.Berods per Serum klinika reikia eiti,dr.Penny.Jei ka reikes,issiaikinsiu mirksiukas.gif

O jei laiko turi,ir angliskai skaitai,parsisiusk is amazon.co.uk knyga A.Beer Is your body baby friendly.Nu man ji atsakymu paieskoms pati pradziu pradzia buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 25 kovo 2011 - 15:41
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 16:36)
Warwara,jo planas toks nemenkas,bet svarbu rezai  smile.gif

Beta,gydytojas gali ir neduoti tau tu antibu"profilaktiskai",juk kuo daugiau geri tuo didesne rezistencija jiems turi.Kas jei veliau rimtai reikes,tai gersi vaistus pusmeciais.

Nu velnias dabar ir as sunerimau, nes kadangi turejau hidrosalpingsa tai kiausintakius irgi chlamidija galejo kazkada suryti doh.gif tiesiog kai lietuvoj pamate kad kiausintakiai nepraeinami tai chalimidija ivardijo kaip viena is priezasciu. bet as buvau isitikinus kad vienas is tu tyrimu kuriuos daug dare ir buvo nustatymas ar nera chlamidiju ar okiu kitu zarazu ten uzsilike. dar pamenu kad pries antra kazkokias zvakutes naudojau tipo uzdegimui galutinai pasalinti. Tai kaip dabar zinoti kad tos chlamidijos neturiu???

Keberiokst ir kaip tada UK kai daro nemokamus IVF ir jie privalomai netiria chlamidijos?? juk kaip sakai beveik 100% neisnesiosi net jei ir pastosi? Juk pigiau tyrima padaryt nei 2 and 3 nemokama ivf? sakes - susinervinau schmoll.gif doh.gif

Ir Beta1 teisingai sako, juk paprasciau bent jau profilaktiskai antibijotiku kokiu duot pagert nei nieko nedaryt cool.gif
Atsakyti
Citas,daro jie ta chlamidija,tik paprastu budu.Man dare ir UK ir LV,niekur nerado.Jie infekcija uzlipus i virsu,paprasras tepinelis nuo kaklelio neaptiks,ir tavo ats bus neigiami.
O va graikai is mm kraujo rado.Ir labai daug kam taip buna.Kas privaciai eina,taip ir tiria,ypac jei klinika su imuninem dirba.
NHS daug ko nedaro.Pykstu as ant ju.As per sita ivf vos nemaldavau,kad steroidu duotu,siunciau privacius tyrimus,niekam neidomu ten buvo.Pasake,kad jei dar karta persileisiu tai kitam ivf ziures.Toks vaizdas jiems ten ivf ir nestumai vienas kitas ten ar ten,visai nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 17:29)
Citas,daro jie ta chlamidija,tik paprastu budu.Man dare ir UK ir LV,niekur nerado.Jie infekcija uzlipus i virsu,paprasras tepinelis nuo kaklelio neaptiks,ir tavo ats bus neigiami.
O va graikai is mm kraujo rado.Ir labai daug kam taip buna.Kas privaciai eina,taip ir tiria,ypac jei klinika su imuninem dirba.
NHS daug ko nedaro.Pykstu as ant ju.As per sita ivf vos nemaldavau,kad steroidu duotu,siunciau privacius tyrimus,niekam neidomu ten buvo.Pasake,kad jei dar karta persileisiu tai kitam ivf ziures.Toks vaizdas jiems ten ivf ir nestumai vienas kitas ten ar ten,visai nesvarbu.

As jau irgi is anksto pykstu, kad jie normaliai neistiria. Nu gerai tarkim tyrimu nedaro, bet antibijotiku tikrai is graikijos nesisiuncia, tai kodel neduoti profilaktiskai. Zinau kad be reikalo antobijotiku nesinori gerti, bet ar taip ar taip organizmas ziauriai vaistu per IVF pripumpuotas buna tai daugiau ar maziau nepakenktu taip kaip vel visas naujas hormonu kursas kitam IVF doh.gif
Atsakyti
Matai,pas juos standartinis gydymas-10 dienu doksiciklinu.
O sitas 1 diena geri viena doze vienokiu,antra diena viena doze kitokiu,tada 23 dienos doksiciklinu ir 25 diena viena doze treciu antibu.
As jauciu pavargciau kol kokiam gydytojui isaiskinciau kodel man reikia taip ,o ne kitaip.Ir kokiais budais tas tyrimas darytas.

Buvau kazkur radus info,kad graikai ir vaistus atsiuncia pastu,jei einama per juos ir uk klinikai nepriklausai.

Sprendziu dilema-jei susitariu ivf birzeliui,kaip man susiveikti vaistus?Nu butu idealus variantas,jei nusislopinciau,nueiciau kur uk skanui paziureti ar nera cistukiu,ir tada varau tiesiai i LV.Bent UK visas rimtesnis reikalas prasideda nuo 5cd,o kaip kazin LV?Gal kuri patars kas daresi?
Taip sutaupyciau siek tiek laiko,nereiketu skristi atgal i UK,kad susileisti injekcija,ir butu aiskesnes skrydzio datos.Man kazkaip toks variantas labiau patinka,nei varyt pries mm sedet ten ir laukt.
Atsakyti
Beje Ingulll ir Garpe laukiam skaiciuku jusu labai!!
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 15:13)
Matai,pas juos standartinis gydymas-10 dienu doksiciklinu.
O sitas 1 diena geri viena doze vienokiu,antra diena viena doze kitokiu,tada 23 dienos doksiciklinu ir 25 diena viena doze treciu antibu.
As jauciu pavargciau kol kokiam gydytojui isaiskinciau kodel man reikia taip ,o ne kitaip.Ir kokiais budais tas tyrimas darytas.

Buvau kazkur radus info,kad graikai ir vaistus atsiuncia pastu,jei einama per juos ir uk klinikai nepriklausai.

Sprendziu dilema-jei susitariu ivf birzeliui,kaip man susiveikti vaistus?Nu butu idealus variantas,jei nusislopinciau,nueiciau kur uk skanui paziureti ar nera cistukiu,ir tada varau tiesiai i LV.Bent UK visas rimtesnis reikalas prasideda nuo 5cd,o kaip kazin LV?Gal kuri patars kas daresi?
Taip sutaupyciau siek tiek laiko,nereiketu skristi atgal i UK,kad susileisti injekcija,ir butu aiskesnes skrydzio datos.Man kazkaip toks variantas labiau patinka,nei varyt pries mm sedet ten ir laukt.

as kaip lt vk dariausi tai taip ir dariau ejau uk tikrintis scanui privaciai,nezinau ar lv sutinka taip bet lt tai tikrai,tik va scano kaina buvo tokia kad skrydis i lt ir algal butu isejes smile.gif
Atsakyti