Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

Labas rytas, su (simboline šitame skyrelyje) GANDRŲ diena visas 4u.gif
Aš su blondinišku klausimu. 4u.gif
Ar po ovitrelio suleidimo folikulai negali ovuliuoti anksčiau nei po 36 val.? ar šitoj vietoj blokuojantys savo darbą daro ir viskas turėtų ovuliuoti vienu metu?
Atsakyti
Rute
O, blokuojantis drinks_cheers.gif
Klausimas, kokio didzio turi buti svirktas Defirellinui? Mano doze 0,1, t.y. 1 milteliu bonke.
Antras klausimas - spec uzdaviau gyd. klausima, ar si menesi mums ND atlikti su sargais? Sake, kad ne. Bet gi as pradesiu leisti vaistus, o vdrug nescia? Nu tokia debiliska minimalia tikimybe...
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Warwara @ 2011 03 25, 12:26)
Rute
O, blokuojantis  drinks_cheers.gif
Klausimas, kokio didzio turi buti svirktas Defirellinui? Mano doze 0,1, t.y. 1 milteliu bonke.
Antras klausimas - spec uzdaviau gyd. klausima, ar si menesi mums ND atlikti su sargais? Sake, kad ne. Bet gi as pradesiu leisti vaistus, o vdrug nescia? Nu tokia debiliska minimalia tikimybe...

Nugi slopinamuosius leisi o ne skatinamuosius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
meiles_kibirkstele
Geras filmukas thumbup.gif
Dalinasi, kokie fainiulki! wub.gif

Kristuciuke
Nugi slopinamuosius leisi o ne skatinamuosius

Tai koks esminis skirtumas? Vis vien hormonas. Man va ir idomu, jei as prileisiu sau slopinamuju, o as hopa! spejau pastoti, tai viskas normaliai bus vaikui, jokio poveikio?
As instrukcija paskaiciau - ten suprantami tik zodziai: ir, arba, poveikis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 25 kovo 2011 - 11:41
QUOTE(Warwara @ 2011 03 25, 12:38)
meiles_kibirkstele
Geras filmukas  thumbup.gif
Dalinasi, kokie fainiulki! wub.gif
Kristuciuke

Tai koks esminis skirtumas? Vis vien hormonas. Man va ir idomu, jei as prileisiu sau slopinamuju, o as hopa! spejau pastoti, tai viskas normaliai bus vaikui, jokio poveikio?
As instrukcija paskaiciau - ten suprantami tik zodziai: ir, arba, poveikis  lotuliukas.gif

Nu matai Warwara g.gif Pries leidziantis slopinamuosius pasidaryk testa, tai bus aisku tada.Nebent pamatysi ten ko dar nemacius, tai apseisi be tolimesniu hormonu lotuliukas.gif Nu bet jeigu nieko naujo ir netiketo teste nepamatysi, tai leidziantis slopinamuosius kazi ar pastotu net ir jokiu problemu neturinti moteris.Juk tai slopinamieji, o as juos ir isivaizduoju kaip slopinancius visa hormonine veikla g.gif Taip kad,raaaaaamiaaaaaiiii biggrin.gif

Citai, isauso tavo diena thumbup.gif

Kazi kaip Zubriuka ? gal vakar su vynu bande prisikvieti savo memes ir dabar pagiriojas ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 25 kovo 2011 - 11:51
Beta1
Nu matai Warwara  Pries leidziantis slopinamuosius pasidaryk testa, tai bus aisku tada.Nebent pamatysi ten ko dar nemacius, tai apseisi be tolimesniu hormonu

Pala, nelogiska. Slopinamieji prasideda 21 CD. Tai gi testas tikrai nieko naujo neparodys.

P.S. As zinau, as blondine! Bet jei man neaisku, tai man neramu...
Paprasciausia iseitis - prisipirkti prezervatyvu smile.gif

gal vakar su vynu bande prisikvieti savo memes ir dabar pagiriojas ?
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 25, 12:48)

Citai, isauso tavo diena  thumbup.gif

Kazi kaip Zubriuka ? gal vakar su vynu bande prisikvieti savo memes ir dabar pagiriojas ?  lotuliukas.gif

aha tongue.gif , nemanaiu kad kada nors taip lauksiu adatu blink.gif lotuliukas.gif juk nuo siandien po dvi adatas badysiuos, ir labai tikiuosi kad nereikes menesi badytis ir visks susistimuliuos per kokias 10-12 dienu 4u.gif oi negaliu sulaukt vakaro thumbup.gif

Zubriukai neparsivilko vakar meme, pritruko to vieno V (vyro lotuliukas.gif ). Nu bet gal jau siandien drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 03 24, 23:01)
http://www.vaisingum...mos-patirtis/89

mergaitės - visoms visoms tikėjimo stebuklais - jie tikrai vyksta  4u.gif

Labai gražiai aprašėt wub.gif cray.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Rute @ 2011 03 25, 11:01)
Labas rytas, su (simboline šitame skyrelyje) GANDRŲ diena visas  4u.gif
Aš su blondinišku klausimu.  4u.gif
Ar po ovitrelio suleidimo folikulai negali ovuliuoti anksčiau nei po 36 val.? ar šitoj vietoj blokuojantys savo darbą daro ir viskas turėtų ovuliuoti vienu metu?

Blokuojantys neleis jiems ovuliuoti. IVF atveju ovitrelis tik subrandina folikulus, jie neovuliuoja ir punkcijos metu yra išimami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 03 25, 12:55)
Beta1

Pala, nelogiska. Slopinamieji prasideda 21 CD. Tai gi testas tikrai nieko naujo neparodys.
P.S. As zinau, as blondine! Bet jei man neaisku, tai man neramu...
Paprasciausia iseitis - prisipirkti prezervatyvu smile.gif

Aaaaa.... nu tada aiskus tavo klausimas tongue.gif Man, kad ir ne blondinei bet neatejo ax.gif Tai tada uzsipirkit geriau gumyciu, prisiminsit senus dar gerus laikus mirksiukas.gif
Atsakyti
As anksciau jau domejausi,kad butu jei butu nestumas leidziant slopinancius.Nieko nebutu-ateitumet paziuret ar nusislopino ir pamatytumet nestuma.Jei butu lemta buti negimdiniui,jis ir butu.O jei viskas tvarkoj,tai vaistus nutraukiat ir tiek.
Ten is kazkokio tyrimo paimtos 100 su virs moteru,tai nepamenu kokie skaiciukai nestumu iki galo,negimdiniu ir persileidimu.Bet nieko neiprasto tikrai nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 25, 14:47)
As anksciau jau domejausi,kad butu jei butu nestumas leidziant slopinancius.Nieko nebutu-ateitumet paziuret ar nusislopino ir pamatytumet nestuma.Jei butu lemta buti negimdiniui,jis ir butu.O jei viskas tvarkoj,tai vaistus nutraukiat ir tiek.
Ten is kazkokio tyrimo paimtos 100 su virs moteru,tai nepamenu kokie skaiciukai nestumu iki galo,negimdiniu ir persileidimu.Bet nieko neiprasto tikrai nebuvo.

T.P.Keberiokst, kaip tavo gyvenimas jaunas einasi ? bigsmile.gif Senai matyta.... ax.gif Kaip ten tie tavo tyrimai visi ? Gal jau zinai kaip ten su tuo graikisku tyrimu del chlamidiju ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 03 25, 12:53)
T.P.Keberiokst, kaip tavo gyvenimas jaunas einasi ?  bigsmile.gif  Senai matyta....  ax.gif  Kaip ten tie tavo tyrimai visi ? Gal jau zinai kaip ten su tuo graikisku tyrimu del chlamidiju ?

Teigiama parejo,vidutinio stiprumo.Tai gavom tris savaites antibu kursa.Ir vel persitestuoti,ir labai tikiuosi isnykus bus.
Vat ir prasau,3 tyrimai daryti pries tai jos nerode.Ir sako,kad jei ji kuri laika yra,nukeliauja i virsu ir paprastas tepinelis jos neuztiks.
Kaip ir paaiskintu negimdinius.
Jei ka,pacios galit pasidaryti,mokejimas tiesiai i klinika 90 euru,plius siuntimas.Tik jei teigiama,kas antibus rasys?

O siaip reiks injekciju,LIT ir intralipidu viena,pries pat sodinant.Taip pat steroidu,5mg folio,clexane ir leidziamo progesterono.Sodint rekomenduoja tik viena embriona,nes genetiskai mes su mb esam panasus ir 50 proc musu embrionu gali sukelti imunini atsaka.

Kovo 31 varau i Ryga ir tariuos ivf birzeliui.
Atsakyti