Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Beta1 @ 2011 03 24, 17:13)
ingull, Garpe, laukiam dabar skaiciuku rytoj  wub.gif

Aite 35, kaip tavo kleckai gyvena ? Kiek dabar dieneliu jau ? Atsimenu, kad mum ta pacia diena isodinimas buvo  ax.gif

Aciu kad klausi ax.gif ax.gif Vakar buvau pasimatyme , tai dare echo sirdelem , tai viskas gerai , pas abu viskas normoj , uz savaites dar vienas pasimatymas ir israsys pas mano buvusi giniu . Jau uzsirasiau velyku savaite pirmadieni .Bet pati tai dar uzsimirstu kad nestuke.gif , negaliu patiketi ... lotuliukas.gif Po tiek metu neigiamu testu . blush2.gif Visoms linkiu kuo geriausios sekmes ir kad laukimas neprailgtu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 24, 22:27)
Aciu kad klausi  ax.gif  ax.gif  Vakar buvau pasimatyme , tai dare echo sirdelem , tai viskas gerai , pas abu viskas normoj , uz savaites dar vienas pasimatymas ir israsys pas mano buvusi giniu . Jau uzsirasiau velyku savaite pirmadieni .Bet pati tai dar uzsimirstu kad  nestuke.gif , negaliu patiketi ... lotuliukas.gif  Po tiek metu neigiamu testu . blush2.gif Visoms linkiu kuo geriausios sekmes ir kad laukimas neprailgtu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

6sav ir 6 dienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 24, 22:28)
Aciu kad klausi  ax.gif  ax.gif  Vakar buvau pasimatyme , tai dare echo sirdelem , tai viskas gerai , pas abu viskas normoj , uz savaites dar vienas pasimatymas ir israsys pas mano buvusi giniu . Jau uzsirasiau velyku savaite pirmadieni .Bet pati tai dar uzsimirstu kad  nestuke.gif , negaliu patiketi ... lotuliukas.gif  Po tiek metu neigiamu testu . blush2.gif Visoms linkiu kuo geriausios sekmes ir kad laukimas neprailgtu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

6sav ir 6 dienos  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Kaip faina. Viskas normoj, viskas gerai, kleckai auga. Taip ir toliau! 4u.gif

O man poryt echo.
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 24, 12:02)
Nu bet tikrai!  4u.gif  4u.gif
O prisikviesti net nebezinau jau kaip.. Cia kiaulystes desnis - siaip kaip laikrodukas smile.gif Bet, manau, siandien ateis... Jei ne, tu startuosi o as vilksiuosi per viena diena is paskos  biggrin.gif  4u.gif

Nu pakeleive ar suveike papildomos priemones? bigsmile.gif Gal jau parejo memes? blush2.gif

Papildyta:

Ach wub.gif wub.gif
Atsakyti
Papildyta:

kaip faina wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 03 24, 05:37)
Sveikos mergaites as jau po isodinimo, vakar vakare sudejo zirniukus mano 

Kad laikas kuo greiciau praeitu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(aiste 35 @ 2011 03 24, 11:28)

"Sirgau" uz tave (jus) neispasakytai 4u.gif 4u.gif Taip gera skaityti kaip augat, kad viskas gerai... wub.gif

QUOTE(Citas @ 2011 03 24, 11:45)
Nu pakeleive ar suveike papildomos priemones?  bigsmile.gif  Gal jau parejo memes? blush2.gif
Ach  wub.gif  wub.gif

Nea, nesuveike... doh.gif doh.gif Sakes, dar taip nebuvo, kad veluotu, per daug daug metu... Jau 2 dienos kaip uzvelavo..
Vistik prisisnekejau ir maziausiai viena diena paskui vilksiuos tongue.gif lotuliukas.gif Gero starto ryt! mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.vaisingum...mos-patirtis/89

mergaitės - visoms visoms tikėjimo stebuklais - jie tikrai vyksta 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Lietuva @ 2011 03 24, 22:01)

mergaitės - visoms visoms tikėjimo stebuklais - jie tikrai vyksta  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 03 24, 21:01)

mergaitės - visoms visoms tikėjimo stebuklais - jie tikrai vyksta  4u.gif

Kokia grazi istorija,linkiu jums kuo geriausio kad Jusu Saule visada taip svytetu,sildytu ir dziugintu Jusu seima wub.gif 4u.gif
Privertei asara nubraukti,labai jaudinanti istorija..bet cia turbut mums visoms kurioms sunku tu stebukliuku susilaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 24, 23:52)
Kad laikas kuo greiciau praeitu  4u.gif  4u.gif
"Sirgau" uz tave (jus) neispasakytai 4u.gif  4u.gif Taip gera skaityti kaip augat, kad viskas gerai... wub.gif
Nea, nesuveike...  doh.gif  doh.gif Sakes, dar taip nebuvo, kad veluotu, per daug daug metu... Jau 2 dienos kaip uzvelavo..
Vistik prisisnekejau ir maziausiai viena diena paskui vilksiuos  tongue.gif  lotuliukas.gif Gero starto ryt! mirksiukas.gif

As uz tave irgi labai sergu , ir "mes"tikimes kad padidinsi dvinuku statistika mirksiukas.gif Tikrai tikrai , is visos sirdies . O kaip tas tavo "valkatas " prisisaukti , tai zinok nezinau verysad.gif , pas mane jos dazniausiai nelauktos atsivilkdavo . Bet gal pabandyk biski skysciu pavartoti , gal dehidracija is po skrydzio ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Damute* @ 2011 03 24, 22:44)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Kaip faina. Viskas normoj, viskas gerai, kleckai auga. Taip ir toliau!  4u.gif

O man poryt echo.

tai sestadieni , ane ? Lauksim ziniu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 03 24, 23:52)
Nea, nesuveike...  doh.gif  doh.gif Sakes, dar taip nebuvo, kad veluotu, per daug daug metu... Jau 2 dienos kaip uzvelavo..
Vistik prisisnekejau ir maziausiai viena diena paskui vilksiuos  tongue.gif  lotuliukas.gif Gero starto ryt! mirksiukas.gif

Va tai tau doh.gif Maniau jau kaip dviese paeme starta tai tikrai finisa pasieksim tongue.gif Nu bet dar galim susilygint, nes viskas priklausys nuo stimuliavimosi ax.gif

Lietuva - nuostabi istorija
Atsakyti
Mergaites, gal ir matet jau sita filmuka... bet man labai patiko ax.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 25, 11:34)
Mergaites, gal ir matet jau sita filmuka... bet man labai patiko  ax.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Aha, ir man patiko, taip uzsisvajojau... wub.gif
Atsakyti