Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 22:44)
Patyliukais sveikinu ir laukiu patvirtinimo  4u.gif
Nu ir gerai, jei norisi laukti penktadienio, vadinasi taip ir daryk. O jei pasiskaitytum mergaiciu kurioms pasiseke postus tai daug kurios nejaute jokiu ypatingu pozymiu. Viskas bus gerai  drinks_cheers.gif
Frige, as manau kad tau dar ankstoka ieskoti pozymiu, nevargink saves, atsipalaiduok ir lauk teigiamo rezultato (ir ne kitokio  blush2.gif ) Tai tu testa kazkur ateinanti pirmadieni gal gadinsi?  blush2.gif

net neisivaizduoju,kada darysiu,be galo bijau tos I unsure.gif as labai gudriai pradedu skaiciuot,jei butu sodine ne blastocistas ir skaiciuociau nuo sestadienio,tai jau butu buve kaip ir visos 4 dienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei nepalusiu,tai testuko noreciau nedaryt,perdaug prisiziurejau ju neigiamu...siaip is po IUI man nelesdavo net pasidziaugt normaliai,visada pareidavo mmm penkiom dienom anksciau doh.gif doh.gif todel ir noreciau zinot,kada anksciausiai kam prasidejo po IVF,anksciausiai radau,kad 9 po blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 23, 23:03)
net neisivaizduoju,kada darysiu,be galo bijau tos I  unsure.gif as labai gudriai pradedu skaiciuot,jei butu sodine ne blastocistas ir skaiciuociau nuo sestadienio,tai jau butu buve kaip ir visos 4 dienos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei nepalusiu,tai testuko noreciau nedaryt,perdaug prisiziurejau ju neigiamu...siaip is po IUI man nelesdavo net pasidziaugt normaliai,visada pareidavo mmm penkiom dienom anksciau doh.gif  doh.gif todel ir noreciau zinot,kada anksciausiai kam prasidejo po IVF,anksciausiai radau,kad 9 po blush2.gif

Gudruole mat atsirado tongue.gif net jei ir 4 diena po isodinimo tai dar net implantacijai anksti, kuri vyksta apie 6-10 dienomis lotuliukas.gif man po 1 ivf atejo lygiai 14 diena, po antro net iki 18 dasitempe, tai gal kitos mergaites susidure su ankstyvom mmm doh.gif ir as bijau tos I juosteles, bet tuo paciu metu be galo trokstu pamatyti II juosteles (net labiau nei HCG teigiamo blush2.gif ) turbut jeei pasisektu daryciau labai daug NT ir vis is naujo dziaugciausi II juostelem ax.gif nu durna visai, pinigu metimas, bet koks mielas sirdziai tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 24, 00:36)
Gudruole mat atsirado  tongue.gif  net jei ir 4 diena po isodinimo tai dar net implantacijai anksti, kuri vyksta apie 6-10 dienomis  lotuliukas.gif  man po 1 ivf atejo lygiai 14 diena, po antro net iki 18 dasitempe, tai gal kitos mergaites susidure su ankstyvom mmm  doh.gif  ir as bijau tos I juosteles, bet tuo paciu metu be galo trokstu pamatyti II juosteles (net labiau nei HCG teigiamo  blush2.gif ) turbut jeei pasisektu daryciau labai daug NT ir vis is naujo dziaugciausi II juostelem  ax.gif  nu durna visai, pinigu metimas, bet koks mielas sirdziai  tongue.gif  lotuliukas.gif

Visai ne durna tu. Visai taip pat ir aš elgiausi. Nors HCG rodė augantį nėštumą, vis vien grynai savo malonumui 2 kartus pirkau testuką, pasidariau, nufotkinau ir dabar turiu atsiminimui pasilikusi (ir jų foto), vienas su blankia juostele, kitas jau su dviem ryškiom juostelėm wub.gif
Foto tų testukų esu įklijavusi į dukrytės knygelę "Mano pirmieji metai", kurią vedu. Ten, beje yra ir visos echoskopo nuotraukos suklijuotos, kaip dukyrtė augo iš kruopytės iki viso žmogučio.

Taip kad tai yra normalu - mums, tiek visko patyrusioms, ir tiek mačiusioms neigiamų testukų ir kai jau tas vienas brūkšnys iki kaulų smegenų buvo įsiminęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 23 kovo 2011 - 23:10
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 23:36)
Gudruole mat atsirado  tongue.gif  net jei ir 4 diena po isodinimo tai dar net implantacijai anksti, kuri vyksta apie 6-10 dienomis  lotuliukas.gif  man po 1 ivf atejo lygiai 14 diena, po antro net iki 18 dasitempe, tai gal kitos mergaites susidure su ankstyvom mmm  doh.gif  ir as bijau tos I juosteles, bet tuo paciu metu be galo trokstu pamatyti II juosteles (net labiau nei HCG teigiamo  blush2.gif ) turbut jeei pasisektu daryciau labai daug NT ir vis is naujo dziaugciausi II juostelem  ax.gif  nu durna visai, pinigu metimas, bet koks mielas sirdziai  tongue.gif  lotuliukas.gif

cia rimtai? blink.gif tai vadinasi as visai nupususi,kad jau pozymiu ieskau doh.gif doh.gif del testuku,tai ir man nebutu gaila daryt,kol i tas II atsiziureciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 23, 20:03)
net neisivaizduoju,kada darysiu,be galo bijau tos I  unsure.gif as labai gudriai pradedu skaiciuot,jei butu sodine ne blastocistas ir skaiciuociau nuo sestadienio,tai jau butu buve kaip ir visos 4 dienos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei nepalusiu,tai testuko noreciau nedaryt,perdaug prisiziurejau ju neigiamu...siaip is po IUI man nelesdavo net pasidziaugt normaliai,visada pareidavo mmm penkiom dienom anksciau doh.gif  doh.gif todel ir noreciau zinot,kada anksciausiai kam prasidejo po IVF,anksciausiai radau,kad 9 po blush2.gif

Man po nepasisekusio ivf parejo 10dpi..noreciau kad galvotum pozityviai ir be reikalo neskaiciuotum kada turetu jeigu butu,o jeigu nebutu...zodziu sh... ir mintys tik apie nestuma mirksiukas.gif O blastukes dar geriau mazdaug tokiu laiku turetu but implantacija,ir neieskok pozimiu,nes pas mane ju visai nebuvo iki 6-7sav
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 20:36)

Nu tai jau patikek,as zinai kiek ju prigadinau,net 5sav nestumo dariau,nes dar kazkaip netikejau kad po tiek daug metu as jau nestuke.gif ,o ir II taip norejosi pamatyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 23, 21:32)
ai,as tai per diena minimum desimt kartu nusprendziu,kad laukiuosi ir tiek pat kartu,kad ne doh.gif  doh.gif  doh.gif nezinau,krutine jautri,biski pilvo apacia maudzia,nu kaip ir iprasta..vis bandau save priverst negalvot apie tai blush2.gif siandien taip sudure netgi pilvo apacia,jau pagalvojau,kad pareis man jau mmm doh.gif ir vel ramu...kazin kada anksciausiai gali pareit mmm,jei nepasiseka? g.gif
garpe....tyliai tyliai sveikinu

nu grynai kaip man buvo hihihi.gif , viena minute laukiuosi , o kita - kazin ar laukiuosi ... lotuliukas.gif o ir pozymiai tokie pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2011 03 23, 21:25)
Gal galite patarti - reikia pasidaryti tyrimus pries IVF. Kur geriausia Vilniuje pasidaryti kraujo tyrimus, t.y. daro nebrangiai, bet kokybiskai? Kadangi nurodyta, kad reikia pasidaryti is viso 9 tyrimus, gal kiti ne is kraujo daromi? Lankiausi vaisingumo klinikoje.

Pigiausia ir kokybiška yra Aids centre - dabar naujas adresas gėlių g. (pagooglink) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
viena pažįstama turi užsilikusias "virusuotas" nestuke.gif utrogest progesteron 100 mg 39 tabletės. Galiojimas iki 2015. Gal kam reikia? išmesti kaip ir gaila... vaistai vilniuje. įmanomi ir kaune.
Laukiu žinutės į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 03 24, 09:50)
Sveikos,
viena pažįstama turi užsilikusias "virusuotas" nestuke.gif  utrogest progesteron 100 mg 39 tabletės. Galiojimas iki 2015. Gal kam reikia?  išmesti kaip ir gaila... vaistai vilniuje. įmanomi ir kaune.
Laukiu žinutės į AŽ.

parašiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 23, 21:58)
As neiskenciau ir pasidariau testuka siand  blush2.gif  Ir 2 juosteles pamaciau, viena neriski tokia.. Bet kaskaip bijau labai, nesitiki Rytoj eisiu kraujo priduot. hcg darysiu  blink.gif

Tyliai tyliai sveikinu wub.gif Ryt lauksim skaiciuku wink.gif wub.gif

QUOTE(ingulll @ 2011 03 23, 22:20)
ir as pritariu, dvi juosteles ne siaip sau buna  mirksiukas.gif  , laikau kumscius uz tave  smile.gif , o as bijau darytis NT  doh.gif  , kazkaip jokiu pozymiu, kad pavyko, tai kantriai  ir laukiu penktadienio, nes nuo HCG skaiciuku niekur nepabegsi  schmoll.gif  smile.gif

Labai lauksim taves "prisiduodancios" wink.gif Kada zinosi atsakymus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 23, 23:03)
todel ir noreciau zinot,kada anksciausiai kam prasidejo po IVF,anksciausiai radau,kad 9 po blush2.gif

man viena IVF parejo po 8dienu p.i. (po triju dienu embrionu transferio) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2011 03 24, 09:05)
Tyliai tyliai sveikinu  wub.gif  Ryt lauksim skaiciuku wink.gif  wub.gif
Labai lauksim taves "prisiduodancios" wink.gif Kada zinosi atsakymus? smile.gif

labas rytas smile.gif tai , ka vakar mane isprovokavot, pasidariau sian ryte NT ir pamaciau riebu I doh.gif , tai va tokie reikaliukai, pagadinsiu jum si menesi statistika , bet ryt visvien vaziuoju priduot kraujo, tai ryt vakare tikrai jau zinosiu blink.gif
Atsakyti