Įkraunama...
Įkraunama...

IVF rūpesčiai ir džiaugsmai

QUOTE(FRIGE @ 2011 03 23, 16:58)
nu as tai su slopinanciais tai kartais ir kokteiliuka isgerdavau  ax.gif  ax.gif ,kazin,ar gali tai pakenkt unsure.gif nemanau

Tikrai nemanau kad pakenktu,pati isgerdavau tai vyno taure prie vakarienes,ir kokteiliuka viena kita..ir va nepakenke juk smile.gif

Beje kaip laikaisi?
Papildyta:
Ingulll,akad testuka gadinsi? nu jau labai man rupi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 23 kovo 2011 - 19:02
QUOTE(FRIGE @ 2011 03 23, 19:58)
nu as tai su slopinanciais tai kartais ir kokteiliuka isgerdavau  ax.gif  ax.gif ,kazin,ar gali tai pakenkt unsure.gif nemanau

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 23, 20:03)
Tikrai nemanau kad pakenktu,pati isgerdavau tai vyno taure prie vakarienes,ir kokteiliuka viena kita..ir va nepakenke juk smile.gif

Beje kaip laikaisi?
Papildyta:
Ingulll,akad testuka gadinsi? nu jau labai man rupi  ax.gif

aciuks.gif aciuks.gif Tai gerai tada ir toliau sau gydysiuos. Turbut ten turi omeny kad nereiketu nusigerti iki pasisveikino su grindimis lotuliukas.gif

Aha Ingulll mums cia jau labai knieti, gal jau koki testuka pagadinai blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 17:07)
aciuks.gif  aciuks.gif Tai gerai tada ir toliau sau gydysiuos. Turbut ten turi omeny kad nereiketu nusigerti iki pasisveikino su grindimis  lotuliukas.gif

Aha Ingulll mums cia jau labai knieti, gal jau koki testuka pagadinai  blush2.gif ?

Aha gydikis mirksiukas.gif tik nepersistenk,kad nereiktu grindimis iki lovos sliausti lotuliukas.gif
O tau jau penktadieni startas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 23 kovo 2011 - 19:19
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 23, 20:18)
Aha gydikis  mirksiukas.gif tik nepersistenk,kad nereiktu grindimis iki lovos sliausti  lotuliukas.gif
O tau jau penktadieni startas ?

sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif aha nuo penktadienio jau po dvi adatas i diena, gonalio doze ir sumazinta supercure doze yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 23, 19:03)

Beje kaip laikaisi?
Papildyta:

dar nezinau , turbut lauksiu penktadienio HCG rolleyes.gif kaizkaip bijau nusivilt smile.gif
Papildyta:
kaip ten garpe laikos, mano bendrakeleive g.gif , kiek pamenu rytoj turi darytis HCG smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulll @ 2011 03 23, 20:32)
dar nezinau , turbut lauksiu penktadienio HCG  rolleyes.gif  kaizkaip bijau nusivilt  smile.gif
Papildyta:
kaip ten garpe laikos, mano bendrakeleive  g.gif , kiek pamenu rytoj turi darytis HCG  smile.gif

As neiskenciau ir pasidariau testuka siand blush2.gif Ir 2 juosteles pamaciau, viena neriski tokia.. Bet kaskaip bijau labai, nesitiki Rytoj eisiu kraujo priduot. hcg darysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 03 23, 09:24)
sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  aha nuo penktadienio jau po dvi adatas i diena, gonalio doze ir sumazinta supercure doze yahoo.gif  yahoo.gif

Gyriausi, kad pradesiu diena anksciau ir neatejo siandien mano mmm blink.gif Tai, manau, jungsiuosi prie starto penktadieni mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(garpe @ 2011 03 23, 09:58)
As neiskenciau ir pasidariau testuka siand  blush2.gif  Ir 2 juosteles pamaciau

aaaaaaa!!! Is niekur nebuna thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif ... Tyliai tyliai sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 23, 17:58)
As neiskenciau ir pasidariau testuka siand  blush2.gif  Ir 2 juosteles pamaciau, viena neriski tokia.. Bet kaskaip bijau labai, nesitiki Rytoj eisiu kraujo priduot. hcg darysiu  blink.gif

Ir as tyliai sveikinu smile.gif Jau tikrai esi nestuke.gif kaip ir zubriuka sako II juosteles is niekur neatsiranda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 23, 19:58)
As neiskenciau ir pasidariau testuka siand  blush2.gif  Ir 2 juosteles pamaciau, viena neriski tokia.. Bet kaskaip bijau labai, nesitiki Rytoj eisiu kraujo priduot. hcg darysiu  blink.gif

ir as pritariu, dvi juosteles ne siaip sau buna mirksiukas.gif , laikau kumscius uz tave smile.gif , o as bijau darytis NT doh.gif , kazkaip jokiu pozymiu, kad pavyko, tai kantriai ir laukiu penktadienio, nes nuo HCG skaiciuku niekur nepabegsi schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulll: 23 kovo 2011 - 20:24
Gal galite patarti - reikia pasidaryti tyrimus pries IVF. Kur geriausia Vilniuje pasidaryti kraujo tyrimus, t.y. daro nebrangiai, bet kokybiskai? Kadangi nurodyta, kad reikia pasidaryti is viso 9 tyrimus, gal kiti ne is kraujo daromi? Lankiausi vaisingumo klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 03 23, 20:03)

Beje kaip laikaisi?
Papildyta:

ai,as tai per diena minimum desimt kartu nusprendziu,kad laukiuosi ir tiek pat kartu,kad ne doh.gif doh.gif doh.gif nezinau,krutine jautri,biski pilvo apacia maudzia,nu kaip ir iprasta..vis bandau save priverst negalvot apie tai blush2.gif siandien taip sudure netgi pilvo apacia,jau pagalvojau,kad pareis man jau mmm doh.gif ir vel ramu...kazin kada anksciausiai gali pareit mmm,jei nepasiseka? g.gif
garpe....tyliai tyliai sveikinu
Atsakyti
QUOTE(garpe @ 2011 03 23, 20:58)

Patyliukais sveikinu ir laukiu patvirtinimo 4u.gif

QUOTE(ingulll @ 2011 03 23, 21:20)
ir as pritariu, dvi juosteles ne siaip sau buna  mirksiukas.gif  , laikau kumscius uz tave  smile.gif , o as bijau darytis NT  doh.gif  , kazkaip jokiu pozymiu, kad pavyko, tai kantriai  ir laukiu penktadienio, nes nuo HCG skaiciuku niekur nepabegsi  schmoll.gif  smile.gif

Nu ir gerai, jei norisi laukti penktadienio, vadinasi taip ir daryk. O jei pasiskaitytum mergaiciu kurioms pasiseke postus tai daug kurios nejaute jokiu ypatingu pozymiu. Viskas bus gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(FRIGE @ 2011 03 23, 21:32)
ai,as tai per diena minimum desimt kartu nusprendziu,kad laukiuosi ir tiek pat kartu,kad ne doh.gif  doh.gif  doh.gif nezinau,krutine jautri,biski pilvo apacia maudzia,nu kaip ir iprasta..vis bandau save priverst negalvot apie tai blush2.gif siandien taip sudure netgi pilvo apacia,jau pagalvojau,kad pareis man jau mmm doh.gif ir vel ramu...kazin kada anksciausiai gali pareit mmm,jei nepasiseka? g.gif
garpe....tyliai tyliai sveikinu

Frige, as manau kad tau dar ankstoka ieskoti pozymiu, nevargink saves, atsipalaiduok ir lauk teigiamo rezultato (ir ne kitokio blush2.gif ) Tai tu testa kazkur ateinanti pirmadieni gal gadinsi? blush2.gif
Atsakyti