QUOTE(nataliuncik @ 2011 04 07, 19:45)
kažkurioj temoj, berods Rasma, buvo įkėlusi foto, kur puvo visos taurelės parodytos, tai galima būtu pamatyt tą skirtumą, atrodo nors ir nedideli, bet l. matoma. pats ilgis nelabai jaučiamas, o vat skersmuo jausis, t.p. ir medžiaga, kietesne sunkiau sulenkt/išlaikyt, bet ji lengviau išsiskleis, lengviau išimsit.
Kai pirkau pačia pirmą, t.p. nežinojau kokia imt, bet po ilgu svarstymu paėmiau minkštesne Lady cup(L minkštesne už M), dabar turiu ir Diva, t.p.
Na dėl skersmens ir ilgumo tai nežinau ar tiesa.. nes kiek skaičiau ir žiūrėjau nuotraukas (angliškuose forumuose) tai DivaCup yra labiau pailga taurelė, ir daug kam pasistato žemai ir jaučiasi apačioje, o kai aš esu mažutė ir manau, kad ir ten pas mane ne daug vietos, tai nelabai norisi rizikuoti
Nors kai stumiu tamponą, tai visas pirštas sulenda
tai išmatavus tamponą ir mano pirštą gaunasi apie 9-10 cm, tai gal čia dar ne mažai?
Pasiskaičiau dar daugiau informacijos ir sužinojau kad LadyCup labai slidus ir sunku išimti, todėl jau buvau apsisprendus imti Lunette, tačiau labai daug kas išgyrė DivaCup, vėl negaliu apsispręsti