Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(biti atskrend @ 2011 08 17, 16:18)
Selga, man teko pora kartu susitvarkyt darbe su taurele

Ačiū už išsamų pasidalijimą naudojimosi taurele patirtimi 4u.gif
Pas mane darbe tuoletas ir kriauklė nėra toj pačioj patalpoj unsure.gif , tad, kaip suprantu, tuoletan teks neštis butelį vandens ir popierinių rankšluosčių- nieko, tikiuosi, kaip nors susidorosiu ir esant ne itin patogiom sąlygom. mirksiukas.gif

Užsisakiau Mooncup'ą, nes mano gimdos kaklelis žemai, o Diva man pasirodė visgi masyvesnė nei Mooncup'as, tik ji man kažkodėl atrodė minkštesnė, tad, jei neklydau, belieka tikėtis, kad Mooncup'o nejausiu, mat su tamponais būdavo vargas- aš juos nuolat jausdavau, todėl jais naudotis yra tekę tik kelis kartus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 rugpjūčio 2011 - 17:53
Delfi straipsnis apie taureles: Menstruacinės taurelės: už ir prieš.
Atsakyti
Sveikos, as si straipsni perskaiciau ir taip "uzsikabinau"! Perskaiciau visa foruma ir... Uzsisakiau Diva 1 dydzio taurele 4u.gif Tikiuosi, kad tiks ir patiks! Tamponams per dideliu priekaistu neturiu, tiesiog tikiuosi, kad bus dar patogiau ir geriau biggrin.gif Dabar belieka sulaukti taureles ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, idomu, jei man 30 metu, turejau 2 cezarius, tai koki dydi imti? Ir kokios firmos? Nes kaip suprantu ju dydziai irgi skirias...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 21, 12:26)
Sveikutes, idomu, jei man 30 metu, turejau 2 cezarius, tai koki dydi imti? Ir kokios firmos? Nes kaip suprantu ju dydziai irgi skirias...

Amelita, kadangi turejai cezarius, galetu tikti ir pirmas dydis. bet cia labai individualu, kokio tu sudejimo, ar turi stiprius maksties raumenis ir pan...
as turiu femmecup ir lunette. pastaroji yra minkstesne, o femmecup kietesne ir tik vieno dydzio.
Papildyta:
isiveliau i diskusijas tame delfi straipsnyje. oi oi, kaip ten stumia ant taureliu. negaliu kaip liudna. moterys net neciupineje tos taureles, o visus stengiasi nuo jos atkalbeti :/
Atsakyti
QUOTE(Mahada @ 2011 08 23, 17:35)
Amelita, kadangi turejai cezarius, galetu tikti ir pirmas dydis. bet cia labai individualu, kokio tu sudejimo, ar turi stiprius maksties raumenis ir pan...
as turiu femmecup ir lunette. pastaroji yra minkstesne, o femmecup kietesne ir tik vieno dydzio.
Papildyta:
isiveliau i diskusijas tame delfi straipsnyje. oi oi, kaip ten stumia ant taureliu. negaliu kaip liudna. moterys net neciupineje tos taureles, o visus stengiasi nuo jos atkalbeti :/

Tai va ir galvoju...Esu gana smulki. 168 cm, 51 kg, per klubus 88 cm.
Idomu kodel lunette dydziu taip skersmenys skiriasi... Pvz. kaip cia kinta nuo 41 iki 47. O kaip zinot del tu raumenu stiprumo? blush2.gif Nezinau kokie jie mano..

Lunette taurelė 1 dydis
Šis dydis rekomenduojamas moterims, kurių išskyros negausios ar normalios.
Skersmuo 41-47 mm, kotelio ilgis 25 mm, taurelės tūris 25 ml.
Lunette taurelė 2 dydis
Šis dydis rekomenduojamas gimdžiusioms moterims ar esant gausesnėms išskyroms.
Skersmuo 46-52 mm, kotelio ilgis 20 mm, taurelės tūris 30 ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 23 rugpjūčio 2011 - 16:53
QUOTE(Amelita @ 2011 08 23, 18:52)
Tai va ir galvoju...Esu gana smulki. 168 cm, 51 kg, per klubus 88 cm.
Idomu kodel lunette dydziu taip skersmenys skiriasi... Pvz. kaip cia kinta nuo 41 iki 47.  O kaip zinot del tu raumenu stiprumo?  blush2.gif Nezinau kokie jie mano..
Lunette taurelė 1 dydis
Šis dydis rekomenduojamas moterims, kurių išskyros negausios ar normalios.
Skersmuo 41-47 mm, kotelio ilgis 25 mm, taurelės tūris 25 ml.
Lunette taurelė 2 dydis
Šis dydis rekomenduojamas gimdžiusioms moterims ar esant gausesnėms išskyroms.
Skersmuo 46-52 mm, kotelio ilgis 20 mm, taurelės tūris 30 ml.

jei jus tokia mazyte, turtu mazesne taurele tikti. as 171 ugio, 69 svorio ir mazesne naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mahada @ 2011 08 23, 18:16)
jei jus tokia mazyte, turtu mazesne taurele tikti. as 171 ugio, 69 svorio ir mazesne naudoju smile.gif

O vaiku turit? As turiu du, abu po CP.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 23, 19:19)
O vaiku turit? As turiu du, abu po CP.

as dar be vaikuciu, 27 metai man.
tikiu, kad cezaris maksciai itakos nelabai turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mahada @ 2011 08 23, 17:16)

Kad svoris makšties dydžiui nelabai įtakos turi.. Svarbiau genetika, amžius, kiek raumenys ten ištreniruoti ax.gif
Atsakyti
Paskaicius tiek daug geru atsiliepimu, matyt reiks man atsiprasyti savo mooncup taureles ir issiimti ja vel is maiselio biggrin.gif Nusipirkau taurele gal pries gera pusmeti.. Pabandziau viena diena, bet kai sustresavau ja isimdama (gal 10 min ja "zvejojau", kad ja isimti, nes niekaip negalejau jos sugriebti uz kotelio doh.gif ), tai padejau giliai i stalciu ir net nebeziurejau i ta puse. Nes tuo momentu kai bandziau issiimti, jau buvo atejusi mintis, kad matyt reiks vaziuoti i ligonines priemimo skyriu ir prasytis, kad gine man ja isimtu lotuliukas.gif
Na jusu ikvepta duosiu taurelei antra sansa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 08 23, 21:23)
Kad svoris makšties dydžiui nelabai įtakos turi.. Svarbiau genetika, amžius, kiek raumenys ten ištreniruoti ax.gif

drinks_cheers.gif ir gal netgi svarbiausia raumenis ir gimdos kaklelio ilgis

QUOTE(Parker @ 2011 08 24, 09:35)
Paskaicius tiek daug geru atsiliepimu, matyt reiks man atsiprasyti savo mooncup taureles ir issiimti ja vel is maiselio  biggrin.gif Nusipirkau taurele gal pries gera pusmeti.. Pabandziau viena diena, bet kai sustresavau ja isimdama (gal 10 min ja "zvejojau", kad ja isimti, nes niekaip negalejau jos sugriebti uz kotelio doh.gif ), tai padejau giliai i stalciu ir net nebeziurejau i ta puse. Nes tuo momentu kai bandziau issiimti, jau buvo atejusi mintis, kad matyt reiks vaziuoti i ligonines priemimo skyriu ir prasytis, kad gine man ja isimtu  lotuliukas.gif
Na jusu ikvepta duosiu taurelei antra sansa wink.gif

smile.gif čia turbūt kiekviena iš mūsų susidurė su šituo, man irgi pirmas išėmimas buvo katastrofiškas, jau norėjau važiuot pas ginę blush2.gif bet kai išėmiau, atsipalaidavau ir dar karta pabandžiau, naudoju iki šiol, dabar net neįsivaizduoju kaip be jos apseičiau ax.gif
Atsakyti