QUOTE(Selga @ 2011 08 08, 09:59)
Rankuosi tarp Mooncup ir Divacup
Kiek skaičiau, esminis skirtumas tarp jų- Diva minkštesnė. Buvo daug nuomonių, kad geriau kietesnė taurelė, nes lengviau viduj išsiskleidžia. Atrodo, Mooncup būtų patogesnė, bet vat klausimas, ar tas kietumas nėra labiau jaučiamas ir viduje? Klausimas gal nelabai vykęs, bet mane domina tai dėl to, kad tamponų naudot negaliu dėl nuolatinio kamščio pojūčio
Kiek skaičiau, esminis skirtumas tarp jų- Diva minkštesnė. Buvo daug nuomonių, kad geriau kietesnė taurelė, nes lengviau viduj išsiskleidžia. Atrodo, Mooncup būtų patogesnė, bet vat klausimas, ar tas kietumas nėra labiau jaučiamas ir viduje? Klausimas gal nelabai vykęs, bet mane domina tai dėl to, kad tamponų naudot negaliu dėl nuolatinio kamščio pojūčio
jei jus labai jautri, viską gerai jaučiat, tai tada geriau paimt Diva, minkštesne
pas mane Ladycup ir Diva, tai Lady minkštesne už Diva, ir kai pirmos dienos, ypač kai skausmingos, tai kai įdedi minkštesne tai ne taip skausmingai išsiskleidžia taurelė, nors pats skausmas trunka sekunde, bet vis tiek nemalonu