QUOTE(biti atskrend @ 2011 07 21, 14:27)
Mejle Sejle, o jus pameginkit ne uz kotuko, o uz dugno suciupt, ji suspaust. Kai su raumenukais nuleisit taurele kiek iseina zemyn, ciupkit uz dugno ir suspauskit, tada judindama i sonus, ar sukdama meginkit istraukt. Pirmus kartus nepabijokit gerai prasizergt ir netgi taip itupt, veliau ismoksit ir paprasciau. Ir ne su nagais, o su pirstais reikia suciupt. O svarbiausia, nepanikuot. Jei neiseina isimt, apsirenkit, nusiplaukit rankas ir eikit isgert arbatos
O po pusvalandzio bandykit vel. taurele niekur nepabegs, jai nera kur begti, tikrai, tad panikuot neverta. Tikrai ismoksit, ziurekit i sita reikala su smalsumu, o ne su baime
ir sekmes!
Ačiū labai už palaikymą ir tikrai maloniai mielus žodžius
Na kol kas įsivariau didžiulę baimę ir stresą su tuo kartu, tai sulaukus kitų mmm manau turėsiu atrasti drąsos kad vėl bandyti susidraugauti su šiuo dalyku
)
O suimti tai aš ir nagais ir pirštais, visaip bandžiau, bet badant traukti jis man tiesiog praslysdavo ir vėl reikdavo sugaudyti
kas nebuvo pakankamai lengva
Ir tuo pačiu klausimas, ją įdėti nereikia giliai? Aš dėjau kad kotelis buvo prie pat išėjimo, lengvai jį suimti galėjau, tik po to nusislinko gilyn.
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2011 07 21, 16:00)
jus neišleidžiat vakuumo, dėl to ir skauda traukiant, pabandykit suimt už dugną ir paspaudus vieną šoną įeis į vidų oras ir tada lengviau išimsit
Bet kad aš suspaudžiau už dugnelio. Turi kažkaip pasijausti kad atsivakumino?