QUOTE(monkey-love @ 2011 07 11, 12:35)
Taigi rašiau, kad Divacup man per ilga, nes gimdos kaklelis ją išstumia lauk ir + pats įlenda į taurelę.
Bandau nupiešt kaip yra.
http://ikelk.lt/stor...riginal_img.jpgJuodi taškiukai tai skylutės, kurios uždengtos kakleliu, todėl jokie pirštų kišimai, kad įleisti oro man nepadeda, nes tiesiog tas oras negali niekaip patektį į taurelės vidų, būtent todėl man skausmingas išėmimas, nes niekaip negaliu įleisti oro. Oras įsileidžia, kai taurelė su kakleliu jau būna prie pat išėjimo, bet tai skausminga ir tikrai negerai
Gal kas susidūrė ir išsprendė šią problemą?
Puolu į nevilty... taip nesinori grįžt prie paketų ir tamponų
Tai o kas čia blogai
Tai gimdos kaklelis ir gali (turi?) būti taurelėje. Per menstruacijas jis nusileidžia, prasivėręs, paburkęs ir tai visiškai normalu.
Lygiai tas pats ir pas mane, jokių problemų - atvirkščiai, jokių praleidinėjimų pro šoną
O oro į taurelę aš įleidžiu labai paprastai, tiesiog pirštu paspaudžiu makšties sienelę nuo įdėtos taurelės tolyn ir oras patenka ne per tas skylutes, o per susidariusi tarpelį tarp makšties sienelės ir taurelės krašto (nežinau kaip paaiškint tiksliau, bet gal suprasit ką norėjau pasakyti
). Kai išiminėju, tai visada gan smarkiai suspaudžiu taurelę, kad 'atliptų' jos kraščiukai ir dingtų tas vakuumas ir tik tada traukiu..