Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Lauruciuk @ 2011 03 24, 21:27)
Tikrai ne  schmoll.gif  Si men isvis yra akcija jei perki uz 40 $ ir daugiau tai tada siuntimas nemokamas, tik aisku cia jau rizika uzklius muitinei ar ne  g.gif  O siaip sakau reikia nevirsyti sumos ir viskas bus ciki  4u.gif

Nu bandysiu....gal pati bandysiu susikurti acounta..tik reikia issiaiskint kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2011 03 24, 21:30)
Nu bandysiu....gal pati bandysiu susikurti acounta..tik reikia issiaiskint kaip blush2.gif

Papildziau ana zinute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 03 24, 21:27)
Tikrai ne  schmoll.gif  Si men isvis yra akcija jei perki uz 40 $ ir daugiau tai tada siuntimas nemokamas, tik aisku cia jau rizika uzklius muitinei ar ne  g.gif  O siaip sakau reikia nevirsyti sumos ir viskas bus ciki  4u.gif

Orders up to $80.00, and 3 pounds (1360 grams)
Tai yra uzsakymai iki 80 $ ir iki 1360 g siunciami uz 4 $

Ot anglista turiu lotuliukas.gif reiks ryt pasakyt,aciu tau labai blush2.gif
O kaip reiktu paciai ta paypala pasidaryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 24 kovo 2011 - 21:36
QUOTE(mmazuliuke @ 2011 03 24, 21:36)
Ot anglista turiu lotuliukas.gif reiks ryt pasakyt,aciu tau labai blush2.gif

Visko buna biggrin.gif
Ten paypalo nepriima g.gif As naudojuosi swedbank EGO, dar tinka sebo virtuon ir visos kreditines korteles skirtos internetiniams apsipirkimams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 24 kovo 2011 - 21:40
Kokiu dar ten geriu yra blush2.gif gal kas rekomenduotino is to iherb? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2011 03 24, 21:39)
Kokiu dar ten geriu yra blush2.gif gal kas rekomenduotino is to iherb? ax.gif

Čia bendraminčiuose aptariame Iherb: http://www.supermama...?...2438&st=516

Atsakyti
Išbandžiau savo MeLuna. thumbup.gif Kažkaip problemų įsidedant nebuvo (nors galvojau bus), atrodo ir neprateka labai, vos vos patepė, bet žiūrėsim kaip toliau bus. rolleyes.gif Tik išsiėmimas kiek nemalonus, bet irgi manau priprasiu. O šiaip - kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 25, 08:11)
Čia bendraminčiuose aptariame Iherb: http://www.supermama...?...2438&st=516

Aciu uz info visoms ax.gif
Atsakyti
Hey!
Ir aš jau trečia diena bandau susidraugaut su MeLuna ax.gif Viskas kaip ir puiku, tik truputėlį vis pamaudžia pilvo apačią, kas anksčiau būdavo tik pirmą mm dieną, įsidėt išsiimt lengva, tik vat vis truputėlį pateplioja man, tai galvoju tikriausiai išėmimo metu kažkiek lieka ant sienelių g.gif Galbūt kažkaip ne taip išiminėju? Nes taurelę tikrai gerai įsidedu ir laaaabai labai džiaugiuosi, kad aptikau jūsų temutę ir įsigijau tokį superinį daiktą thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi jau išpuolė progra naudotis menstruacine taurele. Ir kol kas kaifuou. Jokių problemų nei įsidėti, nei išsiimti. Net nesijaučia, kad sergu. negaliu patikėti, kad nuo šiol taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Man jau antras ciklas su taurele:)idet isimt,jokiu bedu,tik kad pateplioja.Visaip isbandziau det,atrodo gerai idedu,bet prateka.O isemus taurele pilna nebuna g.gif tai nezinau kame reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2011 03 27, 11:15)
Man jau antras ciklas su taurele:)idet isimt,jokiu bedu,tik kad pateplioja.Visaip isbandziau det,atrodo gerai idedu,bet prateka.O isemus taurele pilna nebuna g.gif tai nezinau kame reikalas.

Gal per siaura g.gif Ar jau didžiausią turite?
Atsakyti