QUOTE(Satyr @ 2011 06 13, 14:19)
1.Na as padariau tokias isvadas perskaiciusi sita tema, kad reikia deti link nugaros istrizai, kad ji butu ar teisingai manau?
2.Tik man va pratekojo pimasias dienas kai gausesnes buvo tai skaiciau ir sakau gal per giliai idedu arba reikia dar priprasti. Jau buvaus susinervavus zadejau nebesinaudot, bet dar tas smalsumas o gal iseis
3.ir dar toki klausima turiu kaip virinate idedate i verdanti vandeni ir pavirinat 2-5 min ar is salta ir tada virinate tiek laiko? bijau sugadinti.
4.Uzsisakiau lunette bet kaip ziuriu cia labai populiari diva cup
2.Tik man va pratekojo pimasias dienas kai gausesnes buvo tai skaiciau ir sakau gal per giliai idedu arba reikia dar priprasti. Jau buvaus susinervavus zadejau nebesinaudot, bet dar tas smalsumas o gal iseis
3.ir dar toki klausima turiu kaip virinate idedate i verdanti vandeni ir pavirinat 2-5 min ar is salta ir tada virinate tiek laiko? bijau sugadinti.
4.Uzsisakiau lunette bet kaip ziuriu cia labai populiari diva cup
1.taip, tik l. nepersistengt, nes gali apsisukt(man pradžioj apsisuko, ir taip skaudėjo nugaros apačia galvojau jau kažkas tai blogai atsitiko, vos į ligoninę vyras neišvežė, bet laiku nuėjau į WC ir kai pagaliau ištraukiau...skausmas dingo)
pakartosiu paveiklelį, kur l.gražiai parodyta reikiama padėtis
2.jus per giliai įsidėjot taurele dėl to taip ir atsitiko
3.reikia dėt į verdantį vandenį
4. čia tik skonio reikalas, nes šiaip, jos beveik vienodos, tik kiek skiriasi minkštumas ir diametras/ilgis, o savo paskirti atlieka visos