QUOTE(sega @ 2011 06 06, 18:09)
Oi Šarlote, man rodos tavo pašaukimas - ginekologė
Viską puikiai papasakojai, atkreipsiu dėmesį į tuos vertikalumus/horizontalumus
oi ne, tik ne ginekologe, tik siaip daug moterisku bedu buve, tad save pakankamai gerai issityrinejau ... Gudriau nesugalvojau kaip paaiskint
Kaklelio skylute "ziuri" horizontaliai, o pati taurele buna vertikaliai, taureles toliau neimanoma nustumt, jei per toli nustumsi, kaip kad as isbandziau, net uz kaklelio
gali ir pilvas is skausmo trukt, toks bjaurus jausmas ir skausmas
Puikiai suveikia kazkieno patarimas padirbet raumenukais, tada taurele lengviau issikleidzia ir uzsivakumina
QUOTE(Nima*** @ 2011 06 06, 18:55)
Ačiū, viską gerai supratau
Tik dabar galvoju, ar čia reiškia, kad nusileidęs mano kaklelis? Nes ginekologė visada sakydavo, kad viskas labai "gražu" ten pas mane... Iki taurelės kišdama tamponą niekuomet irgi nepastebėdavau to....
juk negali būti, kad taurelė tai įtakotų, ar ne?
tas "grazu" manau reiskia, kad nera zaizdeliu ar kokiu kitu anomaliju.
As ne ginekologe, bet vien taureles ir tampono plotis gerokai skiriasi, tamponas buna net ir salia kaklelio, gerokai giliau nei taurele, jo galima sakyt nejauti, o taureles gabaritai kiti, uz kaklelio tu jos neikisi, iskart skaudes, bus nesmagu...
Kaklelis prasidejus mmm kazkiek nusileidzia zemiau, nezinau ar taip visom, bet bent jau man gerokai nusileidzia, del to turejau visiskai nukirpt Divos koteli, nes man kitaip taurele nesutilpdavo, kotelis islisdavo ir durdavo
O po keliu dienu, kai jau buna ne toks gausus kraujavimas kaklelis ciut pakyla auksciau.
Nueikit pas ginekologe, apziures ir pasakys tiksliau kas pas jumis ir kaip
Bus maziau abejoniu ir klausimu.
Is tikruju, perverskit merginos kelis puslapius atgal, yra filmukas, kuriame parodyta, koks taureles dejimo principas, bus aiskiau, kokiu kampu ja teisingai istatyt. O tada beliks ismokt tik teisingai uzvakumint, nes net ir ne pirma cikla naudojant dar iskyla sunkumu
As jau 6 cikla pradejau, porakart vis tiek isslidavo, neuzvakuminau