QUOTE(kregzde @ 2011 06 01, 07:15)
Na dar viena mintis: gal tu įsidedi ne išcentruotai? Tai yra, kad ne per vidurį, o kažkaip šonu? aš kažkada taip įsidėjau ir ji rėmėsi į vieną šoną, irgi skaudėjo (aišku būtų ir praleidę konkrečiai), bet persidėjau ir viskas gerai. Na padaryk perėkūrą
, palik ją ramybėje, pasiskaitinėk, pažiūrinėk filmukų ir po kiek laiko vėl pabandyk. Manau, kad susidraugausite, tik reikia vidinės ramybės, gali būti, kad turi kažkokį nerimą/ nepasitikėjimą savimi / baimę ir kažką ne taip padarai
vat,vat su tais isidejimais
,pries metus as ja nusipirkau,cia visom draugem isreklamavau,vienai net i USA veze drauge lauktuviu
ir ka atejo mano mm ,ir taip ,ir kitaip dedu,ir skaitau ir vel viskas is naujo,nutariau jog tiek norejau,o teks be jos apseit
,kotelis maise(nusikirpau ji visai),ja jauciau ir nervino ji mane,padejau iki kitu mm.Aisku apklausiau visas savo bendrazyges ir dar labiau susinervinau,kad joms kuo puikiausiai ,o man ne
(pas mane jos tokios gausios,tai galvojau bus issigelbejimas ta taurele,didesne apsauga,o cia netinka
),bet po 2 mm ir didelio uzsispyrimo,susidraugavom
,aisku gausiasiom dienom,deduosi ir paketa,bet kitom dienom tik iklotuka ir siaip galvoju,kad reikia gal tuos daukkartinius medvilninius paketus nusipirkt ,tai turetu but dar geriau(gal kas juos naudojat?ar verti demesio?)