Tai vaaa, praėjo pirmos geros dienelės, tai papasakosiu nuo pradžių:
*Pirkom kartu su sese
mooncup iš:
http://www.femininewear.co.uk/ , gavosi su siuntimu po 80lt.
*Kalbant apie rantelius, tai jie puikiai išsiplauna, o dėl dėjimosi, tai lengvai išsiskleidžia, tik išsiėmimas man nelabai malonus, jei būtų taurelė lygesniais krašteliais, manau, būtų geresnis jausmas išsiimant
*Gavusi pasibandžiau nelaukdama savo dienų, tai buvo ir sunku apvest ir nelabai aišku, kai sulaukiau tas neaiškumas liko pradžioj, bet per visas dienas kažkaip atradau savo techniką, nors dar reiks kelių ciklų treniruočių.
Beje, kai sunkiau kas išeidavo, tai vis atsimindavau vienos mamytės žodžius -
nusiramink , pakvėpuok, viskas išeis.
Pirmą dieną šiek tiek prabėgo - patirties nebuvimas.. nors buvo tik pusė, po nakties taip pat prabėgo pirmais rytais, t.p. buvo ne visai pilna, bet naktį tai viskas tvarkoj, tik atsikėlus reikia iškart skuosti, tai nelabai supratau kodėl..
Per likusiais patepliodavo po persidėjimo, tai nežinau ar kada išeis be dieninių įklotukų...
*Beje, aš radau dar vieną išsiėmimo būdą, tai pastūmus ją raumenimis paimu už galo, suspaudžiu ir sukdama ištraukiu, taip ir oras įeina ir man malonesnis jausmas. Aišku, kurioms gausios tai turbūt toks būdas netiktų
*Šiaip keistas jausmas, kai nejauti, kad tau ten bėga, šunta, tik eilinį maudimą.
Kol kas aš patenkinta, tik dar reiks ginės pasiklaust dėl mano žemo kalklelio..
Ir šiaip ačiū už bendrą padrasinimą ir sekmės nebijančioms naujovių