QUOTE(sega @ 2011 04 17, 14:29)
tada leidžiu išsiskleist, patikrinu, braukldama pirštu aplink, jei reikia, įleidžiu oro (nes kai jo nėra, tai ir neišsiskleidžia, ir sieneles skauda, nes per daug "prisiurbia"), pasuku, ir tada palengva stumiu gilyn. Su paskutiniu etapu vis dar turiu problemų - nors, atrodo, įsistumiu ir daugiau nebeina, bet po kiek laiko vaikštant, ypač vaikus pakilnojant, ima ir išslysta lauk, išlenda galiukas
ir, aišku, ima jaustis, ir trukdo, ir skauda. Na bet tai įvaldžius jau viskas bus puiku
jau vienas zingsnelis, igusit, tikrai pavyks ja istatyt, matot, kad ir as tik 4 cikle siaip ne taip buda radau
Kai istumiat ties kakleliu taureles sonus suspauskit, kad oro ieitu ir uzsivakumintu, nes jei tik istumsit - ji atgal isciuos. Sitaip ir as vargau - istumi, o ji atgal po kurio laiko isciuozia
MAn neuztenka tik pirstu taureles krasteli apvest, kad issiskleistu, kad prisisiurbtu taureles sonus spustelnu, va tada buna gerai.
Be to turbut su koteliu palikot taurele? As koteli visai nukirpau, be jo man daug smagiau, nes lyginant su kitom taurelem Diva man pasirode pakankamai didele, turiu 2 dydi, o jei dar su kotu - isvis tas kotas lipa lauk, man duria
QUOTE(Nima*** @ 2011 04 17, 18:45)
Tiesa, nemaloniausia taurelės naudojimo dalis - jos ištraukimas ...Kaižkaip man tie kraščiukai ne itin maloniai braukiasi sienelėmis
stipriau suspauskit taureles dugna, kad oras ieitu ir traukdama to dugno neatleiskit, tikrai lengvai issitraukia
QUOTE(sega @ 2011 04 17, 21:09)
Moteriškaitės, patarkit, kas negerai -visą dieną vaikštau pirmyn-atgal į tualetą įsistatyt taurelės, nes ta, kur buvus kur nebuvus vis išsliuogia lauk . Stumiu ją gilyn kiek tik eina, net skauda, pozas visokias bandau, atrodo gerai, bet paeinu kelias min ir ji - jau iškišus savo snapą lauk . Kame reikalas? Vakar kažkaip noriau ji ten laikės, nu šiandien bėga lauk nors tu ką
P.S. Šarlote, o kaip tu apčiuopi tą savo kaklelį, t.y. kaip tu jį atpažįsti
Esu kažkada bandžius žiūrėt pakilęs jis ar ne (čia kitoj - nšp temoj), bet neką ten supratau - kažkokia mėsa ir viskas
Klausiu, nes esu girdėjus, kad mano kaklelis irgi žemai, tai galvoju, gal man ten per mažai vietos tai taurelei yra, nu bet ne, gi taip negali būt, ar ne
sakyciau bandykit koteli trumpint
Jei kaklelis zemai kaip ir mano - kotas trukdo.
Jei issliduoja - reiskia neuzvakuminot, paspauskit dviem pirstais taureles sonus, kad prisisiurbtu prie sieneliu
Anadien rasiau kaip darau. Jei nepavyksta - labai ten nemaigykit, nedeliokit pirmyn atgal, nes prades skaudet, vel bus nesmagu, kol priprasit geriau paketa isidekit, kaip kazkuri rase giliai pakvepuokit, nusiraminkit ir po kurio laiko vel pabandykit
Isrieskit uzpakaliuka - tada ji kazkaip giliau lenda ir isistato po kakleliu, belieka ismokt uzvakumint
Kaklelis - toks atsikises kauburelis, beveik centimetro aukscio, pirstu viduj tikrai uzciuopsit
Kol nera mmm - kaklelis buna auksciau, bet prasidejus mmm jis man zemiau nusileidzia ir buna visai zemai, laisvai uzciuopiu
Taurele turi buti po juo, nes jei istumsit uz kaklelio - stipriai maus pilvo apacia, taurele praleidines. As bandziau pirstais matuot (metru neismatuosiu
) taureles auksti ir atstuma iki kaklelio - tai toks pats ilgis, kaip kad pati taurele su koteliu, todel kota visiskai nukirpau, gera centimetra sutaupiau
Trumpinau 3 kartus, bet pamaciau, kad geriausia visai be jo
O isimant suciumpu uz dugno, suspaudziu, kad vakuumas iseitu ir lengvai istraukiu. Man koto nereikia, jei lupciau suciupus uz kotelio - turbut su visom sienelem islupciau