Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(sega @ 2011 04 17, 20:09)
Moteriškaitės, patarkit, kas negerai -visą dieną vaikštau pirmyn-atgal į tualetą įsistatyt taurelės, nes ta, kur buvus kur nebuvus vis išsliuogia lauk doh.gif . Stumiu ją gilyn kiek tik eina, net skauda, pozas visokias bandau, atrodo gerai, bet paeinu kelias min ir ji - jau iškišus savo snapą lauk  tongue.gif . Kame reikalas?  g.gif  Vakar kažkaip noriau ji ten laikės, nu šiandien bėga lauk nors tu ką  doh.gif

P.S. Šarlote, o kaip tu apčiuopi tą savo kaklelį, t.y. kaip tu jį atpažįsti  blush2.gif Esu kažkada bandžius žiūrėt pakilęs jis ar ne (čia kitoj - nšp temoj), bet neką ten supratau - kažkokia mėsa ir viskas  blush2.gif Klausiu, nes esu girdėjus, kad mano kaklelis irgi žemai, tai galvoju, gal man ten per mažai vietos tai taurelei yra, nu bet ne, gi taip negali būt, ar ne  doh.gif

o kokį dydį ėmėt?
išlenda atgal dėl to kad nėra vakuumo ir neįsitvirtina viduje
o dėl žemo kaklelio geriausia pasitart su gyd. dėl naudojimo
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 04 17, 14:29)
tada leidžiu išsiskleist, patikrinu, braukldama pirštu aplink, jei reikia, įleidžiu oro (nes kai jo nėra, tai ir neišsiskleidžia, ir sieneles skauda, nes per daug "prisiurbia"), pasuku, ir tada palengva stumiu gilyn. Su paskutiniu etapu vis dar turiu problemų - nors, atrodo,  įsistumiu ir daugiau nebeina, bet po kiek laiko vaikštant, ypač vaikus pakilnojant, ima ir išslysta lauk, išlenda galiukas  doh.gif  ir, aišku, ima jaustis, ir trukdo, ir skauda. Na bet tai įvaldžius jau viskas bus puiku

jau vienas zingsnelis, igusit, tikrai pavyks ja istatyt, matot, kad ir as tik 4 cikle siaip ne taip buda radau biggrin.gif
Kai istumiat ties kakleliu taureles sonus suspauskit, kad oro ieitu ir uzsivakumintu, nes jei tik istumsit - ji atgal isciuos. Sitaip ir as vargau - istumi, o ji atgal po kurio laiko isciuozia doh.gif MAn neuztenka tik pirstu taureles krasteli apvest, kad issiskleistu, kad prisisiurbtu taureles sonus spustelnu, va tada buna gerai.

Be to turbut su koteliu palikot taurele? As koteli visai nukirpau, be jo man daug smagiau, nes lyginant su kitom taurelem Diva man pasirode pakankamai didele, turiu 2 dydi, o jei dar su kotu - isvis tas kotas lipa lauk, man duria

QUOTE(Nima*** @ 2011 04 17, 18:45)
Tiesa, nemaloniausia taurelės naudojimo dalis - jos ištraukimas ...Kaižkaip man tie kraščiukai ne itin maloniai braukiasi sienelėmis 

stipriau suspauskit taureles dugna, kad oras ieitu ir traukdama to dugno neatleiskit, tikrai lengvai issitraukia

QUOTE(sega @ 2011 04 17, 21:09)
Moteriškaitės, patarkit, kas negerai -visą dieną vaikštau pirmyn-atgal į tualetą įsistatyt taurelės, nes ta, kur buvus kur nebuvus vis išsliuogia lauk  . Stumiu ją gilyn kiek tik eina, net skauda, pozas visokias bandau, atrodo gerai, bet paeinu kelias min ir ji - jau iškišus savo snapą lauk  . Kame reikalas?  Vakar kažkaip noriau ji ten laikės, nu šiandien bėga lauk nors tu ką  doh.gif

P.S. Šarlote, o kaip tu apčiuopi tą savo kaklelį, t.y. kaip tu jį atpažįsti  blush2.gif Esu kažkada bandžius žiūrėt pakilęs jis ar ne (čia kitoj - nšp temoj), bet neką ten supratau - kažkokia mėsa ir viskas  blush2.gif Klausiu, nes esu girdėjus, kad mano kaklelis irgi žemai, tai galvoju, gal man ten per mažai vietos tai taurelei yra, nu bet ne, gi taip negali būt, ar ne

sakyciau bandykit koteli trumpint ax.gif Jei kaklelis zemai kaip ir mano - kotas trukdo.
Jei issliduoja - reiskia neuzvakuminot, paspauskit dviem pirstais taureles sonus, kad prisisiurbtu prie sieneliu mirksiukas.gif Anadien rasiau kaip darau. Jei nepavyksta - labai ten nemaigykit, nedeliokit pirmyn atgal, nes prades skaudet, vel bus nesmagu, kol priprasit geriau paketa isidekit, kaip kazkuri rase giliai pakvepuokit, nusiraminkit ir po kurio laiko vel pabandykit mirksiukas.gif Isrieskit uzpakaliuka - tada ji kazkaip giliau lenda ir isistato po kakleliu, belieka ismokt uzvakumint g.gif

Kaklelis - toks atsikises kauburelis, beveik centimetro aukscio, pirstu viduj tikrai uzciuopsit mirksiukas.gif Kol nera mmm - kaklelis buna auksciau, bet prasidejus mmm jis man zemiau nusileidzia ir buna visai zemai, laisvai uzciuopiu blink.gif Taurele turi buti po juo, nes jei istumsit uz kaklelio - stipriai maus pilvo apacia, taurele praleidines. As bandziau pirstais matuot (metru neismatuosiu lotuliukas.gif ) taureles auksti ir atstuma iki kaklelio - tai toks pats ilgis, kaip kad pati taurele su koteliu, todel kota visiskai nukirpau, gera centimetra sutaupiau biggrin.gif Trumpinau 3 kartus, bet pamaciau, kad geriausia visai be jo lotuliukas.gif
O isimant suciumpu uz dugno, suspaudziu, kad vakuumas iseitu ir lengvai istraukiu. Man koto nereikia, jei lupciau suciupus uz kotelio - turbut su visom sienelem islupciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 17 balandžio 2011 - 23:58
QUOTE(nataliuncik @ 2011 04 17, 23:11)
o kokį dydį ėmėt?
išlenda atgal dėl to kad nėra vakuumo ir neįsitvirtina viduje
o dėl žemo kaklelio geriausia pasitart su gyd. dėl naudojimo

Turiu Divos 2 nr. Pasitarsiu su ginekologe, bet tik po poros ciklų doh.gif , nes iki to nei čiut čiut nėra tam laiko doh.gif O vakumas - būtent čia ir yra mano problemos sprendimas 4u.gif

QUOTE(šarlotė @ 2011 04 18, 00:55)
Kai istumiat ties kakleliu taureles sonus suspauskit, kad oro ieitu ir uzsivakumintu, nes jei tik istumsit - ji atgal isciuos. Sitaip ir as vargau - istumi, o ji atgal po kurio laiko isciuozia doh.gif MAn neuztenka tik pirstu taureles krasteli apvest, kad issiskleistu, kad prisisiurbtu taureles sonus spustelnu, va tada buna gerai.

Jei issliduoja - reiskia neuzvakuminot, paspauskit dviem pirstais taureles sonus, kad prisisiurbtu prie sieneliu mirksiukas.gif

vat būtent thumbup.gif Štai ko man trūksta bigsmile.gif Bandysim susitart su tuo vakumu mirksiukas.gif Ačiū, Šarlote, dar kartą perskaičiau tavo metodą, bandysiu įsisavint antrąją dalį (o ir kaklelį aptikt blush2.gif ). O kotelį iškart nukirpau, buvau paskaičius, kad jūs taip darot, ir iškart taip padariau, paskui tik pagalvojau, kad gal nereikėjo doh.gif

O su išėmimu neturiu jokių problemų -à la pasistanginu ir išlenda ji man lauk pati, visai neskausmingai. Bet gal čia todėl, kad gerai ten neprisisiurbia g.gif Nu bandysim prisiurbt ir tadu žiūrėsim doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Na ,įlendu ir aš su savo įspūdžiais doh.gif biggrin.gif

Vakar antra diena mmm buvo ,bandžiau..Įkišau nei sunkiai nei lengvai ,bet be didesnių problemyčių smile.gif L gausiai kraujuoju ,tai galvojau žiūrėsiu kiek temsiu .. Tai 5 h atlaikė smile.gif Ištraukt ,ko labai bijojau ,pavyko irgi nesunkiai..Nežinau sergu visada sunkiai, vakar visą dieną maudė pilvą ,tai nžn nuo to ar tiesiog ..Išėmus ,išploviau ,dėjau vėl ,bet matyt nevykusiai, iškart pakraujavo ,tai iškart išėmiau ir savo night įvariau biggrin.gif Tai pradžia padaryta ,manau ir labai tikiuos bus ji man draugė smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Baigesi mano antrasis ciklas,bet iki galo vistiek nesusidraugavom su taurele.Kelis kartus ketvirtos dienos tik pavyko isideti taip,kad neprateketu.Bandysiu sekanti cikla keist isidejimo poza-gal cia problema bus g.gif .Issiskleidzia sunkiai ir nesusidaro vakumas matyt dedantis taip kaip as deduosi.As vis dar neprarandu vilties ismokt ja isidet,nes tikrai geras dalykelis,kai ismoksti ja naudotis taip kaip reikia smile.gif
Atsakyti
ismoksit mirksiukas.gif pirmi ciklai man buvo visiskai nesekmingi, bet as neprarandu vilties, atrasiu idealu buda, tikiu, kad 5 cikle busiu jau profe biggrin.gif Svarbiausia su vakuumu susidorot, o tada bus thumbup.gif Sergu ir nestresuoju, kad 7 dienas teks kankintis, nes galima sakyt nejauciu savo dienu, nepajaucia ir vyras lotuliukas.gif Nei siuksliu, nei kvapo... Tik pagal smileysex.gif nora gali atspet, kada mano mmm atkeliauja lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš vis dar nesusidraugauju(nors turiu jau senokai), kaip ten bebandyčiau ją lankstyt.. ir išsiskleidžia atrodo ir pravedu vistiek prateka. Tik nesugalvoju ar kitos firmos nusipirkti ir kokio dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 19 balandžio 2011 - 13:12
Baigiu aš savo antrą ciklą ir pasiskaitinėjau, kad kai kuriom slysta, tai sau pagalvojau, kad tas nelygus kraštas kaip mooncap ir feemcup irgi gerai laikymosi atžvilgiu, neskaitant to vakumo, va g.gif Jau visai lengvai išsiemu, kas anksčiau buvo 'skauda', tai dabar esu be galo patenkinta thumbup.gif Ir bandau platinti šitą gėrį tarp savų, bet kažkaip sunkiai priima moteraitės tokį dalyką, lyg iš siaubo filmo sceną pasakočiau... lotuliukas.gif Tai tik labai sveikinu pasirįžusias ir visas besvarstančias yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 04 19, 13:12)
O aš vis dar nesusidraugauju(nors turiu jau senokai), kaip ten bebandyčiau ją lankstyt.. ir išsiskleidžia atrodo ir pravedu vistiek prateka. Tik nesugalvoju ar kitos firmos nusipirkti ir kokio dydžio.

O kokios firmos taurele pas tave dabar?
Atsakyti
Mergaites, o su ta taurele galima baseine, juroje ir t.t. maudytis?
Atsakyti
QUOTE(Salta saule @ 2011 04 19, 17:25)
Baigiu aš savo antrą ciklą ir pasiskaitinėjau, kad kai kuriom slysta, tai sau pagalvojau, kad tas nelygus kraštas kaip mooncap ir feemcup irgi gerai laikymosi atžvilgiu, neskaitant to vakumo, va  g.gif  Jau visai lengvai išsiemu, kas anksčiau buvo 'skauda', tai dabar esu be galo patenkinta  thumbup.gif Ir bandau platinti šitą gėrį tarp savų, bet kažkaip sunkiai priima moteraitės tokį dalyką, lyg iš siaubo filmo sceną pasakočiau...  lotuliukas.gif Tai tik labai sveikinu pasirįžusias ir visas besvarstančias  yess.gif

Mano draug4s irgi nesupranta doh.gif doh.gif Viena tik įsigijo, bet dar nesusidraugavo unsure.gif
QUOTE(bodensee1 @ 2011 04 19, 17:59)
Mergaites, o su ta taurele galima baseine, juroje ir t.t. maudytis?

ir dar kaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2011 04 19, 18:59)
O kokios firmos taurele pas tave dabar?

Mooncup
Atsakyti