QUOTE(Ajile @ 2011 04 15, 16:27)
sveikutes,as antras ciklas su taurele. Dar tik antra diena,bet as jau nevilty Praleidzia ji man ir viskas...Nesuprantu kas negerai.jau galvoju ,kad gal ji per minksta ir neissiskleidzia gerai.jau tuos filmukus perziurejau "n"kartu,atrodo viska darau teisingai, ir vistiek bega pro sonus Pas mane Meluna didziausia,tai pagal ta nuoruodele,kur galejo paziuret minkstuma taureliu-ji ivertinta 6.tai sakau gal reiktu kietesnes,kad viskas butu gerai
Aš taip pat antras ciklas ir su ja man pirmą dieną labiau teplioja ir po nakties, nors nebūna pilna, bet kai atsikeliu prabėga pirmas dvi naktis... O kitom dienom viskas čiki, išsiskleidžia puikiai, neprateka. Ji kiečiausia berods - mooncup. O kas negerai nžn, vis dar viliuosi prisipratinti nuo pirmų dienų. Tai ar padėtų.. nesužinosit be bandymo, bet siūlau neskubėt ir dar porą ciklų pasitreniruot, o tada jau bandyti pirkt.
QUOTE(mmazuliuke @ 2011 04 15, 17:05)
Nugi sveikos,
Nutariau issitraukt savo taurele is dezutes bent paciupinet
Bet kai paemiau i rankas is kart iskilo klausimas kaip as ja ten tokia didele sukisiu?????
O kaip istraukt kad visko nenubrozdint ten?
Ar bandyt galima kai mmm ar galima ir be ju bent pabandyt ??
Nutariau issitraukt savo taurele is dezutes bent paciupinet
Bet kai paemiau i rankas is kart iskilo klausimas kaip as ja ten tokia didele sukisiu?????
O kaip istraukt kad visko nenubrozdint ten?
Ar bandyt galima kai mmm ar galima ir be ju bent pabandyt ??
Juk visi atsakymai senose temose Pabandykit su lubrikantu ir be gerų dienų, tai ir atsakysit į visus savo klausimus. O traukimo būdų irgi n.. reik atrasti sau tinkamą - esmė išleist orą