Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(*Kristinute* @ 2011 08 09, 12:37)
sveiki,
dekui uz nuoroda,bet deja nelabai radau  doh.gif bet vaikai sumigo pietu kartu,tai perejau nemazai temu, tai radau paaiskinimus  ax.gif
bet gal galit paaiskinti < - 1 kryzmine g.a..ka reiskia ta kryzmine akis. bandziau ieskot,bet...

Kristinute jeigu atsiverstum ta puslapiuka, kurio nuoroda idejau, tai tikrai rastum daug paaiskinimu.

user posted image

user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 08 09, 12:37)
sveiki,
dekui uz nuoroda,bet deja nelabai radau  doh.gif bet vaikai sumigo pietu kartu,tai perejau nemazai temu, tai radau paaiskinimus  ax.gif
bet gal galit paaiskinti < - 1 kryzmine g.a..ka reiskia ta kryzmine akis. bandziau ieskot,bet...

O cia kryzmine akis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 08, 16:33)
Neisizeisk, bet nusikalbejai cia normaliai biggrin.gif bent pasijuokiau  lotuliukas.gif

Čia yra pradžiamokslio tema, tad gal neverta taip jau juoktis... Mokytas niekas dar negimė...

O dabar noriu patarimo. Pirmą sykį mezgu servetilinį sijoną, kaip patartumėt padaryti sijono viršų? Verti gumą? Ir kaip pritvirtinti pasijonį? Prisiųti prie sijono ar geriau atskirai užsimauti ir tiek? Ir dar klausimas, koks gražiau pasijonis tiktų: irgi kliošinis?
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 08 10, 09:23)
Čia yra pradžiamokslio tema, tad gal neverta taip jau juoktis... Mokytas niekas dar negimė...

Tai manau, kad jei zmogus klausia, nereiketu jo klaidinti ir atsakineti tik tam kad atsakinetum. As vertinu teisinga informacija. Tikrai nenorejau nieko izeisti. mirksiukas.gif Dar kart prasau jau taip stipriai nepykt ant manes mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu padejusiom 4u.gif 4u.gif siandien baigiu viena darbeli ir kimbu i mezgima rolleyes.gif rezultatus, jeigu gausis, pasirodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Prisireikė suknutei paprasto raštuko (nes bus kelių spalvų tai geras raštas paprasčiausiai nesimatys). Radau servėtėlę, bet kažkaip schema suabejojau. Niekaip nesuprantu kokiu principu ji platės, nes man pagal raštą matosi, kad akių nedaugėja g.gif Bet servėtėlė tai platėja doh.gif

user posted image

user posted image

Gal turit kokių idėjų? Nes aš matau, kad eina 3 geros, užmetimas, 3 sumegztos kartu, užmetimas. Sekančioj eilėj jos tik vietomis pasikeičia. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajka: 11 rugpjūčio 2011 - 18:33
O man beliko dvi eilutes numegzti ir viršų kažkaip gražiai sijono padaryti bei išskalbti. Ir galėsiu jau pasirodyti smile.gif Bet pasirodysiu tik po geros savaitės, nes šiandien išvažiuoju atostogauti, tai neturėsiu galimybės įkelti savo kūrinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilarasal @ 2011 07 27, 22:27)
Pabandziau ir as, si numegzta mano mamai. Tai antras blynas, didelis aciu Villiutei uz pagalba issiaiskinant schemas  4u.gif
user posted image
user posted image

Labai faina suknyte, gal kartais turite schema 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Praradusi vilti, bet dar ne tikejima, kreipiuosi i Jus pagalbos. Mezgu suknele, liko virsus. Noriu reglanu mezgti, bet nemoku apskaiciuoti santykio. Gal kuri is Jusu yra mezgusi ir galetu paaiskinti man? jau antra diena kamuojuosi, gaila ir laiko ir darbo, o galiausiai ir siulu. Nuo ardymo baisu jau i juos ziureti. Sakykite, kiek akiu nuimate pazastims, kiek uzdedate rankovems ir kas kiek eiluciu sumezginejate. Kalbu apie reglana ratu. Aciu padesiancioms 4u.gif
Atsakyti
Nu va aš ir įdedu, mezgiau pirmą kartelį sukneles biggrin.gif Mažosios tai servetėlinio tipo., o manoji, tai apačia musyčių schema biggrin.gif Kaip pirmas blynas, tai visai neblogas biggrin.gif
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Jetau kaip grazu,netekau zado...super grazumas,lengvumas.Truksta zodziu pagyrai isreiksti.
Atsakyti
Simuchiuke, labai labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.

Ko gero pribrendau ir aš megzt servėtėlinį sijonuką... ne suknelę, ne mocherinį, nu bet tikiuosi į temą būsiu ax.gif

Iš karto pradėsiu su klausimu cool.gif

http://s58.radikal.r...cf523cfe388.jpg

mezgant pagal šitą schemą - pirmose eilės yra viena gera akis atskirai nupiešta... tai ją kartot kiekvieną kartą ar tik pračioj pradžioj eilės? ax.gif

Ir dar - kiek kartų reikia kartot motyvą? 10kartų? Aprašyme aš suskaitau 10 kartų. Ar mažiau? pas rusaites matau kaip ir 8 arba 9 motyvus, bet tai tada turbūt saulės kliošo jau nebesigaus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 rugpjūčio 2011 - 11:17