Merginos, man rodos kažkaip temoje reiktų sisteminti info. nes pvz jei norisi schemutės tai tam yra kita temutė, kur galima prašyti jų. i r.t.t galų gale parašyti į autorės až.
aš kažkaip šią temą isivazduoju tokia techniškesnę...
nu nžn, gal nepatiks autorei, ale išsakiau savo nuomonę
Jūs optimistė
Jeigu net temose kur aiškiai parašyta kad dedamos tik kokios tai rūšies mezginių schemos merginos sugeba ohoho kokias diskusijas suorganizuot tai čia sistemintos info tikėtis neverta...
O aš būdama realistė, rašau kad kuo daugiau nuomonių, minčių, nuotraukų, tuo įdomiau, geriau visoms skaitančioms. Tik labai norisi kad tos nuomonės, vertinimai būtų "į temą", o ne "labas rytas, šiandien numezgiau 3 eilutes..."
Tai irgi tik mano nuomonė
Ir dar dėl schemų prašymo. Aš už tai kad mocherinukių suknelių schemų būtų prašoma šioje temoje ir jos siunčiamos ne į AŽ ar dedamos į kitas temas. Nes gražios suknelės schemos dažniausiai norisi ne vienai ir ne tik dabar skaitančioms...
Papildyta:Aš dar norėčiau grįžti prie virbalų temos. Manau kad bus ne viena pirmąkart perkanti virbalus su valu suknelei megzti. Tad ką manote apie šituos
virbalus ? Gal galite pasiūlyti kitų firmų? Kokio ilgio reikia pirkti? Į ką dar atkreipti dėmesį? O gal naudojate dviejų ilgių virbalus- pradžioje trumpesniu valu, o paskui kai akių daugėja- ilgesniu?