Dabar iskilo dar vienas klausimas bet ne su mezgimu o su pasijoniais. Kokios formos jus darotes pasijonius? Ir kokios spalvos pvz jeigu juodas su melsvu kaip galvojate ar grazu dutu melsvas pasijonis?
Dabar iskilo dar vienas klausimas bet ne su mezgimu o su pasijoniais. Kokios formos jus darotes pasijonius? Ir kokios spalvos pvz jeigu juodas su melsvu kaip galvojate ar grazu dutu melsvas pasijonis?
Aš djau tokį paprastą,tiesų,pasijonį. Kai reikia labai iškilmingos suknelės,tai man gražu ir kliošiniai-tada tokia pasipūtus suknia būna. Bet gal daugiau nuotakom tokius deda Net nežinau...
O dėl spalvų tai man jau ir būna baisi problema apsispręsti
As tai nusimezgiau sijona,ji isploviau,paziurejau kiek issitempe ir tada virsu primezgiau pamatavusi.
Laikas ir mums pasirodyti,nors baigiau jau seniau,dabar jau antra baigineju.
Nuo siūlų labai daug priklauso. Girdėjau, kad su šilku visai netįsta. Mano tai buvo patys pigiausi va šitie. Ir, manau, kuo sijonas trumpesnis, tuo mažiau tįsta.
Nuo siūlų labai daug priklauso. Girdėjau, kad su šilku visai netįsta. Mano tai buvo patys pigiausi va šitie. Ir, manau, kuo sijonas trumpesnis, tuo mažiau tįsta.
Del tysimo tai kiek siulu isbandziau, visi kazkiek patista, su silku maziau, su sintetika - labiau, bet as manau, kad tas tysimas ir nuo mezgimo tankumo ir rasto labai priklauso, nes kai kurie rastai linke temptis i ilgi, kiti i ploti...
Nu tada teks Vakar per Travel and living kanalą žiūrėjau laidą apie miniatiūrinę nuotaką,kuriai ,atėjus pasimatuoti į saloną suknelės,ji buvo stipriai per ilga.Pagal suknelės papuošimus jos kirpti jau nebuvo galima,tai problema išspręsta buvo taip: prisiūtas pūstas pasijonis.Taigi,Kodencija,preadėk rūpintis kuo pūsi suknelę,jei per ilga taps