QUOTE(Lliucija6 @ 2011 03 22, 13:50)
Sveiki,ilendu merginos pas jus paklausti su kuo jaunatvinius spuogus galetume isgydyti,senokai dukra kencia nuo ju,daug priemoniu isbandyta,bet deja...aciu
ant spuogelio vietiskai galima tepti arbatmedzio alieju. Sakoma, kad manukos aliejus dar stipriau veikia, ypac pulingus spuogus, tik nezinau ar jis is tu leidziamu tepti neskiedus (arbatmedi tai gryna drasiai ant spuogo galima tept), dar koki prausikli su gasulo moliu galima pasidaryt, ir venti per didelio odos nusausinimo, spiritiniu valikliu (vietoj toniko puikiai turetu tikti arbatmedzio, levandu, ramuneliu, pelargoniju hidrolatai). Galit ir prausiklio ar muiliuko su arbatmedziu pabandyt
Paauglystes spuogai yra bjaurus tuom, kad daznai juos lemiai hormonai, o kol jie nesusirikiuos, tol gali bert (man paauglystej tik kontraceptines nuo ju padedavo, bet dabar apie jas turiu savo nuomone ir tikrai nesiulyciau). Isoriskai kuom galima padet, tai stengtis naudot sebumo issiskyrima reguliuojancias priemones, kad ir kremuka su kokiu cinku (gydo zaizdeles) pabandyt pasidaryt. As buvau pasidariusi kazkada toki makala su eteriniais aliejais, tai bent man ir draugei neblogai apgyde spuogelius
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 22, 14:34)
Man sita parduotuvele dar tokia truputi neisbaigta ir netiksli. Pavyzdziui itarima kelia toks sviestmedzio apibudinimas kaip ,,salto spaudimo". Kiek zinau tai tik kaitinant isgaunamas sis sviestas, ar klystu.
QUOTE(Rasskee @ 2011 03 22, 14:47)
O gal galit plačiau apie jūsų prausiklio gamybą? Kaip suprantu molį skiedėt vandeniu ir paskui pylėt aliejukus? O jei nedėjot konservantų, tai kur tuomet laikėt (ar vonioj ar šaldytuve), kad net dvi savaites stovėjo be jų ir su vandeniu..
Aš turiu žaliojo molio, bet irgi manau akd pavyktų kokį prausiklį paisgamint, nes iki šiol tai tik kaukes veidui su juo darydavau
pabandykit palominos bloge paskaityt, yra receptukas idetas
as buvau pasidarius toki prausikli, tai su vyru kartu sunaudojom mikliai, tai net ir nemasciau apie konservantus. Bet jei bijot, dekit GSE ir menesiuka stoves
QUOTE(SaDa @ 2011 03 22, 16:02)
o kas darot namie prausikliusa ar sampunus, kur gaunat riebalinio sluoksnio atstatytojo? Aromanatural ziuriu kad ilgai jau neturi.
Gal dar kazkaip galima putojancia baze pasigaminti nenaudojant sampuno bazes ir riebalinio sluoksnio atstatytojo?
Kazkur skaiciau kad pavirti reikia muilo riesutus, ar as jau sapnavau nebepamenu
dar variantas naturalus muilas, kastilijos pvz
tik paskui reiktu ar kondicionieriaus ar kokiu parugstintu vandeniu perliet kad labiau blizgetu