QUOTE(Rasskee @ 2011 03 22, 14:55)
Ten to muilo sudėtyje rašo: Sudėtis: ekologiškas taukmedžio sviestas, kokosų lukšto pelenai, kokosų aliejus, vanduo, nimbamedžio aliejus..
Iš tikrųjų kaip nusiprikua, tai sudėty nebuvo jokio kokoso aliejaus, nes ant originalios etiketės skaičiau, tai pasijaučiau apgauta
Ir taip buvau kažkur forumuose čia skaičius, akd putoja ir skystas muilas labai gerai, bet man jis nė kiek neputoja, grynas vandenėlis, tai jaučiu nusiprikau nekokios kokybės produktą Jei putotų gal ir praustų kitaip
Iš tikrųjų kaip nusiprikua, tai sudėty nebuvo jokio kokoso aliejaus, nes ant originalios etiketės skaičiau, tai pasijaučiau apgauta
Ir taip buvau kažkur forumuose čia skaičius, akd putoja ir skystas muilas labai gerai, bet man jis nė kiek neputoja, grynas vandenėlis, tai jaučiu nusiprikau nekokios kokybės produktą Jei putotų gal ir praustų kitaip
Manau neputoja del to, kad neieina kokosu aliejus, nes butent kokosu aliejus muile duoda putojima, bei stipru prausima (ta prasme, gerai pasalina nesvarumus), kita vertus muilas be kokosu aliejaus turetu but svelnesnis ir tinkamesnis veidui.