Ar galit atsakyti, gaminant kremą, pantenolį b5 reikia dėti į vandens fazę ar aliejinę fazę?
Ačiū
QUOTE(Flos @ 2011 04 10, 11:52)
Sugalvojau, kad galiu apsiimti organizuoti traukinuką iš Naturally Thinking. Siuntimas 10 svarų, jeigu mūsų 10 bus, tai kapeikas kainuos Užsakinėčiau po savaitės, tai pasimąstykit, apžiūrėkit ir man parašykit esalciuke@yahoo.com
Vilnius, jeigu nesunkus užsakymas galėčiau kelioms į Kauną parvežti, bet turėkit omeny, kad su visuomeniniu transportu važiuoju
Vilnius, jeigu nesunkus užsakymas galėčiau kelioms į Kauną parvežti, bet turėkit omeny, kad su visuomeniniu transportu važiuoju
Super! atsiusiu savo norus.
O tau siuntima tik 10 sv. rodo? nes man 15 sv. rodo (jei nedaug prekiu - tai 7.5 sv), o perkant uz 350 sv. - siuntimas nemokamas. Tai jei 10 merginu kooperuosis, gal nemokama siuntima surinksim
QUOTE(alfa @ 2011 04 10, 13:15)
Ar galit atsakyti, gaminant kremą, pantenolį b5 reikia dėti į vandens fazę ar aliejinę fazę?
Ačiū
Ačiū
į vandens fazę
Ačiū Etama.
QUOTE(Cosette @ 2011 04 10, 09:28)
2. galvoju, susipirksiu viską vienam puslapyje, pasirinkau http://www.love-eco.lt/index.php. Kiek skaitinėjau, lygtais šitoj geras kainos ir kokybės santykis, taip?
3. Man reikalingas tik aliejus masažams naujam leliukui (pirmam naudojau Weledos aliejų)
3. Man reikalingas tik aliejus masažams naujam leliukui (pirmam naudojau Weledos aliejų)
2. Man patinka L-E, bet AN didesne tikimybe, kad viska vienoj vietoj ir vienu metu gausi
3. Kudikiukui man smagiausi tai migdolai, avokadai ir sviestmedis, arba visi kartu, arba po viena atskirai, kaip patogiau
QUOTE(zydrem @ 2011 04 10, 10:47)
na tikrai flos labai graziai atrodot nors ir viena akim maciau ir labai aciu uz pomoda
Ka jus cia per mytus darot Flos odai apziureti ?
QUOTE(Etama @ 2011 04 10, 12:02)
Pasikonsultavau su šeima, pasirodo praktiškai tamanai tikrai stingsta, tik žemesnėj temp. nei kokosai. Galvojau, kad pas mane kamb. vėsu, bet pas jus reiškia dar vėsiau
Matyt nosiai specifinis kvapas ir tiek, ne gėlelėm tamanai kvepia vis tik:)
Kuronė nuo ryto, paragavau su kava nesakyčiau, kad labai kartūs, bet su išankstiniu nusistamyu, toks prieskonis gal ir jaučias
Matyt nosiai specifinis kvapas ir tiek, ne gėlelėm tamanai kvepia vis tik:)
Kuronė nuo ryto, paragavau su kava nesakyčiau, kad labai kartūs, bet su išankstiniu nusistamyu, toks prieskonis gal ir jaučias
kaip ir sakiau stingimas galvos nesuka, bet manau, kad ir su tuo kvapu lyg ir gerai tada aciu uz diskusija ir ekspermentus
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 04 10, 13:35)
kaip ir sakiau stingimas galvos nesuka, bet manau, kad ir su tuo kvapu lyg ir gerai tada aciu uz diskusija ir ekspermentus
ir aš naujieną sužinojau
alfa,
Dėkoju visoms už visus atsakymus tai kol kas skaitysiu internete ir SM , o šiaip reiks paieškot ir knygos.
4. kol kas atrodo sudėtingai
5. Reikės paieškot receptų
6. Taip ir maniau, kad prie prekų automobiliams
1. sudėtinga net prekes sunku atsirinkt
3. šito nežinojau aš tepliojuosi veidą argano aliejum ir buvau grdėjus, kad reikia ant drėgnos odos, bet tepdavau kaip papuola... ir vienu metu pasidarė laaabai negraži oda - sausa, kaklas kaip prismaugtas o aš dėl to tepiau dar daugiau ir maniau, kad čia mergaitė, plaukiojanti viduj visą grožį atėmė bet susitvarkė per laiką, tikriausiai dėl to, kad vis tik pradėjau ant drėgno veido tept.. o aš to ir nesusiejau...
bet vaikams masažą darant neišsausės oda?
4. kaip tik maniau, kad šampnas paprasčiau nei kremai...
ačiū
o, labai ačiū. Čia iš SM? gal nereiks tiek skaityt...
apžiūrėjau - čia kur kas pigiau nei LT parduotuvėse ir nei AZ. Man atrodo, kad norėsiu jungtis ir aš
QUOTE(Flos @ 2011 04 10, 10:34)
4. Į šampūno bazęiš AN nereikia labai jau daug pribumbasų lašinti, tik reiktų atskiesti vandeniu, įdėti riebalinio audinio atstatytojo ir jau pagal galimybes kitų pribumbasų. Tikrai neskamba sudėtingai
5. Man veidui labai patinka rasulo molis
6. Distiliuotą perku maximose, senukuose, paprasti plastikiniai buteliai. Būna prie prekių automobiliams.
5. Man veidui labai patinka rasulo molis
6. Distiliuotą perku maximose, senukuose, paprasti plastikiniai buteliai. Būna prie prekių automobiliams.
4. kol kas atrodo sudėtingai
5. Reikės paieškot receptų
6. Taip ir maniau, kad prie prekų automobiliams
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 04 10, 10:54)
1. <...> labai daug padejo AZ, tiesa, skaitant per google verteja buvo nepatogu, bet imanoma
3. Aliejus yra gerai, bet vien tik aliejus sausina oda, teplioti ji ant dregnos odos daug kam nepatogu - cia kaip kam... Kodel negalvoji apie kremu gaminima? Tai tikrai nera taip sudetinga, kaip atrodo (keleta kartu susimoviau darydama alieju misinius, bet nekart - darydama krema ) Na, tavo teise rinktis, ko tu nori
4. Sampuno dar nedariau, bet manau, jei pribresiu tam reikalui, tai gaminsiu naturalu skysta muila ir pritaikysiu ji kaip sampuna - ot bus eksperimentas
3. Aliejus yra gerai, bet vien tik aliejus sausina oda, teplioti ji ant dregnos odos daug kam nepatogu - cia kaip kam... Kodel negalvoji apie kremu gaminima? Tai tikrai nera taip sudetinga, kaip atrodo (keleta kartu susimoviau darydama alieju misinius, bet nekart - darydama krema ) Na, tavo teise rinktis, ko tu nori
4. Sampuno dar nedariau, bet manau, jei pribresiu tam reikalui, tai gaminsiu naturalu skysta muila ir pritaikysiu ji kaip sampuna - ot bus eksperimentas
1. sudėtinga net prekes sunku atsirinkt
3. šito nežinojau aš tepliojuosi veidą argano aliejum ir buvau grdėjus, kad reikia ant drėgnos odos, bet tepdavau kaip papuola... ir vienu metu pasidarė laaabai negraži oda - sausa, kaklas kaip prismaugtas o aš dėl to tepiau dar daugiau ir maniau, kad čia mergaitė, plaukiojanti viduj visą grožį atėmė bet susitvarkė per laiką, tikriausiai dėl to, kad vis tik pradėjau ant drėgno veido tept.. o aš to ir nesusiejau...
bet vaikams masažą darant neišsausės oda?
4. kaip tik maniau, kad šampnas paprasčiau nei kremai...
QUOTE(meshkute3 @ 2011 04 10, 11:48)
na pakankamai tos informacijos yra internete,as pati butent nuo jo ir pradejau...susirinkau info ir dariau,o kaip daryti krema net video medziaga radau.tik pagooglinus rasi.
ačiū
QUOTE(Etama @ 2011 04 10, 12:02)
konspektas , kunigundos buvęs įkeltas į aliejų temą, tik neberadau jos žinutės, kėliau iš naujo, iš savo komp.
o, labai ačiū. Čia iš SM? gal nereiks tiek skaityt...
QUOTE(Flos @ 2011 04 10, 12:52)
Sugalvojau, kad galiu apsiimti organizuoti traukinuką iš Naturally Thinking. Siuntimas 10 svarų, jeigu mūsų 10 bus, tai kapeikas kainuos Užsakinėčiau po savaitės, tai pasimąstykit, apžiūrėkit ir man parašykit esalciuke@yahoo.com
apžiūrėjau - čia kur kas pigiau nei LT parduotuvėse ir nei AZ. Man atrodo, kad norėsiu jungtis ir aš
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 04 10, 14:35)
Ka jus cia per mytus darot Flos odai apziureti ?
Kiekvieną penktadienį renkamės ir atidžiai apžiūrinėjam kaip pasikeitė oda per savaitę Statistiką vedam
O jei rimtai, tai iš AZ siuntinukus pasiimam
QUOTE(neringa.jn @ 2011 04 10, 14:16)
Vėl aš su klausimu apie az
Susirinkau krepšį, pradėjau registruotis kaip pirmą kartą, suvedžiau duomenis, bet pačiame gale prašo dar vieno e-mailo, to puslapio vertėjas neverčia- nesuprantu ko jie nori
Gal galite apšviesti
Susirinkau krepšį, pradėjau registruotis kaip pirmą kartą, suvedžiau duomenis, bet pačiame gale prašo dar vieno e-mailo, to puslapio vertėjas neverčia- nesuprantu ko jie nori
Gal galite apšviesti
ten prašo įrašyti rekomendavusio asmens paštą, jeigu gerai pamenu Jeigu tokio nėra, nieko gal galima nerašyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 04 10, 13:35)
flos tokia geruole kad pasisiulina pati padeti
ir as gal kazka isirinksiu
QUOTE(Jutare @ 2011 04 10, 14:27)
ten prašo įrašyti rekomendavusio asmens paštą, jeigu gerai pamenu Jeigu tokio nėra, nieko gal galima nerašyti
Ačiū, bandysiu vėl