kad tamanai tirštoki, tai taip, bet pirmąsyk girdžiu, kad iš buteliuko neišbėgtų
aš jau senokai saviškį pirkusį, jūsų gal buteliukai su dozatoriais? nes kitaip nesuprantu aš tikrai, kokio tirštumo turi būti, kad neišbėgtų per kakliuką
taip, kartumas ir pakitęs kvapas-sugedusio aliejaus požymis. nuo pat pradžių toks buvo, ar tik paskutiniu metu? jei nuo pradžių, tai gal taip tik atrodo, nespecifinis kvapas, nosis nepratusi ir tiek
Papildyta:net įlindau į internetą paieškoti info, vienur rašoma:
Aliejaus konsistencija kinta, priklausomai nuo temperatūros. Žemesnėje nei 25°С temperatūroje aliejus stingsta. Tai neturi įtakos jo kokybei. Pašildžius tarą su aliejumi šiltame vandenyje, aliejus suskystėja. Spalva tamsiai žalia. Kvapas aštrokas, primena riešutmedįPas mane tikrai mažiau nei 25l., bet aliejus normalus, kaip ir turi būti-tirštokas, normaliai bėgantis. prieš pusvalandį pasidariau aliejų mišinį su tamanai. aišku, atsiskiedė, bet vistiek be poblemų išbėga pro EA lašintuvo skylutę (kiek didesnę nei pvz. AN eterinių).
Pirmą kartą ir skaitau apie tokią savybę "stingti", nu nei už ką nesutikčiau su tuo, jei nebūtumėt parašę