QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 08, 22:20)
Kiek dedat vitamino E i kremus? AN raso kas simtaprocentinio vit E det 0,5-1,5%, o AZ( kur vit. E tik 50% koncentracijos) raso kad tik 0,02-0,5%
As dedu tik 0,1%, nes visu kremu darau labai nedaug, greit sunaudoju ir eksperimentuoju is naujo. Jei noreciau ilgesniam naudojimui, deciau turbut kokius 0,5%.
QUOTE(doreme @ 2011 04 08, 23:26)
Sauliuxxx,ka dejai i kauke, jei ne paslaptis. Nes nuo visokiu bandymu ir ekspermentu atsirinkti man tinkanti sampuna, prisiekspermentavau. Ziuriu, kad pleiskamu atsirado.
Dejau sviestmedzio, migdolu, avokado, ricinos ir sezamu aliejus, rozmarinu hidrolata, pantenoli, arbatmedzio, rozmedzio, ylang ir levandu ea, dariau su btms.
Jei atvirai, dariau is to, ka turejau, paskaiciusi, kurie is ju gali padeti nuo pleiskanu ir plauku slinkimo, tai kauke dar galima tobulinti, ieskoti ingredientu, kurie gal net geriau tinka, tik as ju sikart neturejau
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2011 04 09, 10:53)
Tikriausiai jau buvo kalbėta anksčiau, bet tiek temų jau prikalbėta, kad labai ilgai reiktų (gal ir reikės) skaityt
ar pačių gaminti kremai veikia "geriau" nei visokie su parabenais ir t.t.? noriu ir aš pasidaryt pati sau ką nors (kol kas tik tepu vedą natūraliu argano aliejum, šiaip patinka, bet kadangi laukiuosi, tai ir taip daug pasikeitimų kūnel, todėl negaliu objektyviai vertint) ir galvoju (tikiuosi), kad produktai pagaminti iš "gyvų" medžiagų turėtų greičiau, geriau įsigerti ir turėt didesnį poveikį nei pirkti?...
Asmeniskai as, pabandziusi savo gamybos kosmetika, iskart nusprendziau daugiau NIEKO nebepirkti - nezinau, ar as cia taip pataikiau, ar is tikruju tokius sedevrus kuriu, ar tiesiog mano odai patinka naturalios medziagos - bet tikrai skirtumas nepalyginamas...