Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios - IX tema

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 22, 13:20)
nu gražu biggrin.gif  na tikiuosi, kad man nesmirdės

tai trubūt neveltui sakoma, kad dėl skonio ir kvapo nesiginčijama smile.gif yra žmonių, kam ir taukmedis nesmirda smile.gif
Atsakyti
Sveiki,ilendu merginos pas jus paklausti su kuo jaunatvinius spuogus galetume isgydyti,senokai dukra kencia nuo ju,daug priemoniu isbandyta,bet deja...aciu
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 03 22, 13:32)
tai trubūt neveltui sakoma, kad dėl skonio ir kvapo nesiginčijama smile.gif yra žmonių, kam ir taukmedis nesmirda smile.gif

man taukmedis nesmirda, o kvepia wub.gif o mango sviestas, kaip ir minejau, bent jau mano turimas -tai praktiskai bekvapis yra mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Lliucija6 @ 2011 03 22, 13:50)
Sveiki,ilendu merginos pas jus paklausti su kuo jaunatvinius spuogus galetume isgydyti,senokai dukra kencia nuo ju,daug priemoniu isbandyta,bet deja...aciu

paprastai tai buna hormoninis sutrikimas mirksiukas.gif ir vien tepalai tikrai nepades mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 22, 14:53)
man taukmedis nesmirda, o kvepia  wub.gif  o mango sviestas, kaip ir minejau, bent jau mano turimas -tai praktiskai bekvapis yra mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
paprastai tai buna hormoninis sutrikimas mirksiukas.gif ir vien tepalai tikrai nepades mirksiukas.gif  4u.gif

As pati gal jau puse metu veida plaunu su juoduoju afrikiniu muilu. Jis labai gerai odai, gerai gydo odos problemas, akne spuogus. Seniau vis atsirasdavo spuogu nuolat, dabar pastebejau, kad veidas labai pagrazejes. O jeigu koks spuogiukas iskyla, tai tas muiliukas man gerai ji nudziovina, greitai uzgyja.
Pirkau Ekogijoj
Atsakyti
QUOTE(Sanrum @ 2011 03 22, 14:58)
As pati gal jau puse metu veida plaunu su juoduoju afrikiniu muilu. Jis labai gerai odai, gerai gydo odos problemas, akne spuogus. Seniau vis atsirasdavo spuogu nuolat, dabar pastebejau, kad veidas labai pagrazejes. O jeigu koks spuogiukas iskyla, tai tas muiliukas man gerai ji nudziovina, greitai uzgyja.
Pirkau Ekogijoj

o man juodasis muilas nelabai blush2.gif taip ir kiūkso pakampy..jis visų pirma man nesvietiškai išsausina odą, tai tik nusiprausus turiu šviesos greičiu užsitept kremo ant veido, nes kitaip jaučiu sutrūkinėtų..
bet čia vėl gi - vienam tinka, kitam nea
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 22, 14:01)
o man juodasis muilas nelabai  blush2.gif  taip ir kiūkso pakampy..jis visų pirma man nesvietiškai išsausina odą, tai tik nusiprausus turiu šviesos greičiu užsitept kremo ant veido, nes kitaip jaučiu sutrūkinėtų..

man irgi nelabai mirksiukas.gif as skysta turiu -tai veido net nesugalvoju praust -jau kuna isausina, net nemalonu nusiprausus palieka blush2.gif blush2.gif aisku, biski alieju nesenai dapyliau lotuliukas.gif tai dabar puse bedos biggrin.gif kazkaip damusiu 4u.gif 4u.gif ir...kol vienanepasake, kad ukiniu muilu smirda, tai man nesmirdejo, o dabar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 22, 15:05)
man irgi nelabai mirksiukas.gif  as skysta turiu -tai veido net nesugalvoju praust -jau kuna isausina, net nemalonu nusiprausus palieka blush2.gif  blush2.gif aisku, biski alieju nesenai dapyliau lotuliukas.gif tai dabar puse bedos biggrin.gif kazkaip damusiu 4u.gif  4u.gif  ir...kol vienanepasake, kad ukiniu muilu smirda, tai man nesmirdejo, o dabar doh.gif  lotuliukas.gif

man tai jis grynai ūkišku muilu neša, kaip ir taukmedis..smile.gif
tik tiek, kad pas mane kietas tas muilas..tai negaliu jokio aliejuko pridėti:)
Atsakyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2011 03 22, 13:50)

na as tik pradedancioji ekologijos sekeja smile.gif, taciau pas mane veido oda irgi ne is paciu mieliausiu.ir spuogai, ir uzsikimsusios poros ir t.t.as naudoju lazdyno riesutu arba graikiniu riesutu alieju valymui, is hidrolatu naudoju citrinines verbenos, dar skaiciau kad arbatmedzio hidrolatas tinka. pylingas - cukrus su vienu is aliejumi, dar kartais isilasinu mandarinu arba apelsinu eterinio aliejaus. na ir kauke pro reto pasidarau is molio, irgi dedu pagal nuotaika ir tai ka turiu po ranka tuo metu smile.gif zinoma rezultato nepamatysit po vieno, dvieju proceduru, bet jei veido oda priziurint pastoviai, tai tikrai susitvarko, issivalo ir kas svarbiausiai sitie gamtos produktai nekenkia. kaip viena is merginu minejo, afrikietiska muila, tai as pabandziau, bet irgi labai sausina man. tad ji panaudoju koki karta per menesi, kai buna jau prisirinke visokiu negerumu ant odos.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 03 22, 13:32)

man taukmedis kvepia wub.gif o mangu kvapas ne taip patinka, bet ir neerzina
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 22, 15:01)
o man juodasis muilas nelabai  blush2.gif  taip ir kiūkso pakampy..jis visų pirma man nesvietiškai išsausina odą, tai tik nusiprausus turiu šviesos greičiu užsitept kremo ant veido, nes kitaip jaučiu sutrūkinėtų..

Tik is pradziu kai nusiplauni veida, atrodo kad sausa oda, taciau as pradejau netepti jokiu kremu ir po keliu minuciu tas sausumo pojutis praeina. Nezinau, bet man su kitais muilas tai budavo neimanoma buti neuzsitepus kremom, net stengdavausi muilo vengti. Gal tas pasausinimo efektas ir itakoja spuogiuku gydyma. Kadangi daznai spuoguota oda buna tiems zmonems, kuriu oda riebi ar misri. Mano misri.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 22, 12:39)
mango sviesto dar laukiu:) tai tikiuosi, kad jis normalus bus.
pasitepiau rankas savo sviestu, tai negaliu atsidžiaugti..fantastika  thumbup.gif

Noriu paklausti ar neriebus gavosi tavo sviestukas ir gal gali parasyti proporcijas, kiekius, labai noriu pabandyti.
As pirkau mango sviesta is Aromanutural, tai jis visiskai jokio kvapo neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sii: 22 kovo 2011 - 14:17
neatsimenu kuri is mergaiciu buvo ikelus si recepta:
Plyteles veidui valyti
2.5ml sviestmedzio (nepakeiciamas)
1ml kokoso (nepak.)
3,5ml kakavos sviestas (nepak.)
2.5ml emulsiklio N1 Nr.1 emulsini is AZ
0,5ml jojoba arba kokio kito skysto

viska istirpinti, ir i saldytuva kuriam laikui, o paskui tiesiog vonioje laikyti.
Bandziau daryti su kitais aliejais, bet sis receptas man labiausiai patiko. Plytele galima ir makiaza nuvalyti

tai man klausimas ar saldo formelese, ar supjausto paskui susalusi plytelemis. Ar vietoj emulsiklio galiu deti vaska, nes neturiu emulsiklio sad.gif?
Atsakyti