QUOTE(sauliuxxx @ 2011 03 31, 23:41)
Na, kaip cia surasei, tai gaunasi mazdaug 29% alieju, 67% proc vandens ir kitko, ir tik apie 4% BTMS, tai, mano galva, mazoka, kai jo rekomenduojama 2-10% naudoti... Turbut buciau dejusi apie 6-8% viso gaminio kiekio...
Einu darytis kuno losjono, praeita savaite taip visai netycia is pirmo karto toki tobula pagaminau, taip patiko, bet kadangi pabandymui nedaug dariau, tai vakar jau visokiais budais krapsciau likucius is buteliuko... Jame nemazai citrinines verbenos hidr., cia maciau merginoms nepatiko, o man tas kvapas dar pamaisytas su migdolu aliejum (toki saldu riesutu kvapa priduoda) ir vos vos citrinu ea - taip skaniai kvepia... Kaip citrininis pyragas
Einu darytis kuno losjono, praeita savaite taip visai netycia is pirmo karto toki tobula pagaminau, taip patiko, bet kadangi pabandymui nedaug dariau, tai vakar jau visokiais budais krapsciau likucius is buteliuko... Jame nemazai citrinines verbenos hidr., cia maciau merginoms nepatiko, o man tas kvapas dar pamaisytas su migdolu aliejum (toki saldu riesutu kvapa priduoda) ir vos vos citrinu ea - taip skaniai kvepia... Kaip citrininis pyragas
aciu
Na dabar gal paliksiu toki koks yra kremas, o kita karta darysiu jau su daugiau BTMS, pirma karta su BTMS dariau tai nenorejau padaugint.
Geros losiono gamybos, gal receptuka gali imesti?