Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios - IX tema

QUOTE(Sanrum @ 2011 03 21, 21:12)
Naturaliu produktu kosmetikos gamybai, aliejuku, Vitamino E galima isigyti naujoje el.parduotuveje www.ekogija.lt. Si imone yra oficialus atstovas UK Gracefruit Ltd Lietuvoje.

ikisau nosi paziuret.. ALIEJAI RAFINUOTI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 03 21, 20:20)
visi nerafinuoti aliejai turi kvapą. Rafinuoti- bekvapiai...

kai kurie nerafinuoti aliejai neturi kvapo arba labai silpna, kad kai kurios gali jo neuzuosti
Atsakyti
Kaip pasigaminti benzoino istrauka is dervu benzoino?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 03 22, 00:07)

sutrinti benzoino derva ir uzpilti alkoholiu..
Atsakyti
Sveikos merginos, tikiuosi priimsite i savo rateli ax.gif
Reikalingas patarimas, ieskau daugiau info apie Lecithin Base Oil, taciau nelbai sekasi rasti verysad.gif
Gal atsirastu patareju kaip ir kokiom proporcijom galiu i naudoti? Ar galiu su emulsiniu kartu jo imaisyti? Kokia temperatura turetu tikti ir t.t. busiu begalo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2011 03 21, 20:53)
kai kurie nerafinuoti aliejai neturi kvapo arba labai silpna, kad kai kurios gali jo neuzuosti

man labai gerai kvapas pasijaucia lasa aliejaus itrynus i oda, tuomet ir mazakvapiai aliejai "atsigauna" smile.gif

QUOTE(Oksanik @ 2011 03 21, 23:07)

AN benzoina parduoda tirpinta etanolyje, tai matyt jis tirpsta spirite.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 03 21, 21:20)
visi nerafinuoti aliejai turi kvapą. Rafinuoti- bekvapiai...

o kuris geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 22 kovo 2011 - 09:58
QUOTE(Rastika @ 2011 03 22, 10:57)
o kuris geriau?

Kosmetikai, žinoma, tik nerafinuotas. Valgymui bet koks.
Atsakyti
Vakar dariausi kūno sviestą, kremą, net nežinau kaip jį pavadint. Be visų sviestų ir aliejų dėjau dar ir mėtų vandens..Bedarant atsiskyrė man aliejinė ir vandens fazės, bet pakartotinai pakaitinau, išplakiau pastačius ant ledukų - tai vaizdelis superinis wub.gif toks minkštutis, kaip kiaušininis kremas wub.gif taip ir norisi kabint su pirštu ir į burną biggrin.gif

tik pastebėjau, kad mane erzina kakavos sviesto kvapas..smirdalas kažkoks g.gif na bet po baseino sueis man šitas mišinukas:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 22, 11:08)
tik pastebėjau, kad mane erzina kakavos sviesto kvapas..smirdalas kažkoks  g.gif  na bet po baseino sueis man šitas mišinukas:)

mane kakavos kvapas irgi retkarciais paerzina, bangom tokiom uzeina,praeina.
as vakar prisiminiau, kad alioniuko plytes kazkada zdejau daryt.. Tai superines jos man smile.gif)) O dar kai ant dregnos odos pieneliu virsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 03 22, 11:15)
mane kakavos kvapas  irgi retkarciais paerzina, bangom tokiom uzeina,praeina.
as vakar prisiminiau, kad alioniuko plytes kazkada zdejau daryt..  Tai superines jos man smile.gif))  O dar kai ant dregnos odos pieneliu virsta  thumbup.gif

man tai ir taukmedis smirda..kažkokiu ūkišku muilu biggrin.gif
šiaip tai norėčiau kokio nors praktiškai bekvapio aliejaus ar sviesto, kurį galėčiau su eteriniais maišyt. o tai man pastoviai prasimuša tie sviestų kvapai
Atsakyti
senoj temoj buvau klausus, bet niekas neatsake.. kazin kaip butu su kvapo reduktorium pabandzius pazaist.. bet siaip kazkodel nesinori jo man deti i kosmetikos gaminius..
Atsakyti