Merginos, kas naudojat ersketroziu alieju, kaip apibudintumete jo kvapa. Nu man grynai linu semenu aliejumi kvepia, pirkau AZ. Galvoju ar taip ir turi kvepeti, ar sumaise cia man ka nors jie Ir dar klausimelis, is AZ pirkau varnalesu milteliu, jie seip tirpus vandenyje, bet as noreciau aliejine kauke pasidaryti, ar butu efektas jeigu tuos milteliu sumaisyciau su aliejumi, palaikyciau kelias sav ir padaryciau ale istrauka?
QUOTE(sii @ 2011 03 25, 14:03)
o jei neturiu emulsiklio N1 Nr.1 is AZ
ar galima ji pakeisti, jei taip tai kokiu kitu produktu?
ar galima ji pakeisti, jei taip tai kokiu kitu produktu?
dar gerai tinka kvieciu emulsinis vaskas
Merginos,pasidariau cukraus depiliacija nu kazkas fantastisko!ir visai neskaudejo,kaip kad skauda man su paprastu vasku.ir tuo labiau kad tai pirma mm diena,kai isvis baisiai jautri skausmui.ir nieko!jau tookia apsipatenkinus!sakiau pabaigsiu savo vasko banke,ir darysiuos tik ta cukraus mase,nes ir pigiau,ir kaitinti nereikia,laukti kol suskystes.vienu zodziu labai labai apsipatenkinus o dariau pagal recepta is Palominos blogo,tik neturejau citrinu,tai pyliau vandenuka
QUOTE(SECREAT @ 2011 03 25, 15:45)
Merginos,pasidariau cukraus depiliacija nu kazkas fantastisko!ir visai neskaudejo,kaip kad skauda man su paprastu vasku.ir tuo labiau kad tai pirma mm diena,kai isvis baisiai jautri skausmui.ir nieko!jau tookia apsipatenkinus!sakiau pabaigsiu savo vasko banke,ir darysiuos tik ta cukraus mase,nes ir pigiau,ir kaitinti nereikia,laukti kol suskystes.vienu zodziu labai labai apsipatenkinus o dariau pagal recepta is Palominos blogo,tik neturejau citrinu,tai pyliau vandenuka
kaip smagu o kokia juosteles naudojote?
QUOTE(alioniukas @ 2011 03 25, 17:48)
kaip smagu o kokia juosteles naudojote?
tas spec depiliacijai
QUOTE(SECREAT @ 2011 03 25, 17:55)
tas spec depiliacijai
kaip faina as labai noreciau tokia pasidaryt, tik kad nereiktu juosteliu, o sukietetu ant odos ir butu galima nulupt
QUOTE(witulee @ 2011 03 25, 18:03)
Merginos, kas naudojat ersketroziu alieju, kaip apibudintumete jo kvapa. Nu man grynai linu semenu aliejumi kvepia, pirkau AZ. Galvoju ar taip ir turi kvepeti, ar sumaise cia man ka nors jie Ir dar klausimelis, is AZ pirkau varnalesu milteliu, jie seip tirpus vandenyje, bet as noreciau aliejine kauke pasidaryti, ar butu efektas jeigu tuos milteliu sumaisyciau su aliejumi, palaikyciau kelias sav ir padaryciau ale istrauka?
as pirkau ersketroziu aieju is Aroma natural, man jis kvepia kaip paprastas aliejus, galiu sakyt jokio kvapo neturi
as ji paakiams naudoju
Papildyta:
QUOTE(Ievulyte @ 2011 03 25, 17:35)
aromaterapijos knygoj raso, kad ea naudot galima nuo 0.5-3%, priklausomai nuo to, kokia jautri oda, amziaus grupes, ea stiprumo ir galimybes, kad dirgins. 3% jau gan stipru, ypac su citrusais darant. Reik bandyt ant odos, jei nedirgins, oda toleruos, tai liux
gal gali knygos pavadinima parasyti ir kur ja isigyti?
Papildyta:
QUOTE(alioniukas @ 2011 03 25, 18:15)
dar gerai tinka kvieciu emulsinis vaskas
abai aciu
Sveikos
Gal kuri bande gaminti istrauka degtine(konjakas)/glycerinas 1/1?
Jei uzpilti benzoino dervas, kokiu santykiu ir kokio stiprumo turi buti spiritas, kiek ilgai laikyti?
Gal kuri bande gaminti istrauka degtine(konjakas)/glycerinas 1/1?
Jei uzpilti benzoino dervas, kokiu santykiu ir kokio stiprumo turi buti spiritas, kiek ilgai laikyti?
QUOTE(sii @ 2011 03 25, 20:31)
gal gali knygos pavadinima parasyti ir kur ja isigyti?
stai sita knyga.