Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios - IX tema

paakių oda labai jautri ir plona, EA reiktų l. atsargiai naudoti. ir nemanau, kad yra tokia būtinybė jaunam žmogui apskritai. tinka erškėtrožių, avokado al., kofeinas
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2011 03 24, 11:38)
as tokia info radau 4u.gif cia is turbut daugelio turimo failiuko biggrin.gif aciu, kunigundai 4u.gif vakar biski nagrinejau ana faila, kai ka susigrupavau 4u.gif tai cia sukelta tik paakiam 4u.gif  cituoju:
koks čia failiukas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 24 kovo 2011 - 11:43
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 24, 12:57)
galvoju gal visai neblogai paakiams butu toks misinukas: koks nors bazinis aliejus, kofermentas Q10, ir koks nors EA? ar neper anksti butu naudoti Q10 kai yra 23 metai? biggrin.gif KAIP manote?

O ne per jauna odytė dar paakių kremams?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 03 24, 11:46)

alieju temoj buvo imestas pora sav ar dar truputi anksciau mirksiukas.gif 4u.gif ten toks rinkinys apie aliejus ir ne tik mirksiukas.gif na is ankstesniu temu turbut mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 24 kovo 2011 - 11:55
QUOTE(Etama @ 2011 03 24, 12:46)
paakių oda labai jautri ir plona, EA reiktų l. atsargiai naudoti. ir nemanau, kad yra tokia būtinybė jaunam žmogui apskritai. tinka erškėtrožių, avokado al., kofeinas
Papildyta:

aha, koks čia failiukas, man irgi įdomu pasidarė. g.gif
na, yra tokių ea, kurie apskritai nekenkia net labai jautriai ir plonai odai. juk kai kuriuos iš jų net kūdikiams naudoja smile.gif arba net į vidų ax.gif tiesa, kad jų vos 1-2 lašelius reikia.
o apskritai tai sutikčiau - tokiam amžiuj su paakių kremais neskubėčiau. schmoll.gif nu bet čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. tada geriau kokį švelnesnį ea pasirinkti nei Q10 ar kažką panašaus. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, aš galvoju pirkti šitą konservantą ( tokį ) rašo kad daugiau natūralus, gal kas bandėt žinot? lietuvoje niekur tokio nemačiau, patarkit 4u.gif kažin ar geras g.gif ačiū, ačių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 03 24, 11:50)
O ne per jauna odytė dar paakių kremams?

na gal ir per jauna, taciau noris kazkuo palepinti paakius, nes as jau izvelgiu smulkias raukslytes..
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 24, 11:55)
alieju temoj buvo imestas pora sav ar dar truputi anksciau mirksiukas.gif  4u.gif ten toks rinkinys apie aliejus ir ne tik mirksiukas.gif na is ankstesniu temu turbut mirksiukas.gif
neseku tos temos, tai būsiu praleidusi, einu paieškosiu drinks_cheers.gif

QUOTE(lapuaite @ 2011 03 24, 12:51)
na gal ir per jauna, taciau noris kazkuo palepinti paakius, nes as jau izvelgiu smulkias raukslytes..

nil. sviestmedžiu ar avokadais/erškėtrožėm gali pateplioti patį kauliuką
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 24, 12:55)
alieju temoj buvo imestas pora sav ar dar truputi anksciau mirksiukas.gif  4u.gif ten toks rinkinys apie aliejus ir ne tik mirksiukas.gif na is ankstesniu temu turbut mirksiukas.gif

nu atleiskit nesusipratėlei, bet kur tos aliejų temos ieškot? prie ekologiško gyvenimo būdo, prie veido priežiūros, kūno priežiūros?.. doh.gif nu žodžiu nerandu lotuliukas.gif blush2.gif PADĖKIT! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 24, 14:46)
nu atleiskit nesusipratėlei, bet kur tos aliejų temos ieškot? prie ekologiško gyvenimo būdo, prie veido priežiūros, kūno priežiūros?..  doh.gif nu žodžiu nerandu  lotuliukas.gif  blush2.gif  PADĖKIT! lotuliukas.gif

tema, tai cia
Atsakyti
Aš lapuaitės bendraamžė, tai kažkaip man dar nė į galvą nešovė mintis darytis kažką paakiams. Nors jei ir kaltųsi raukšlytės, bet stipresnio nesidaryčiau, kad kai tikrai reikės būtų veiksminga. Manau, jog reikia pasidaryti lengvą drėkinantį kremuką, su nedidele dalimi aliejaus, hidrolatu pagal poveikį (tarkim rugiagėlių), tirštinti BTMS ir ksantano deriniu ir hialiurono įlašinti. Gaus drėgmės ir pabėgs visos raukšlės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 24 kovo 2011 - 15:05
QUOTE(Flos @ 2011 03 24, 15:03)
Aš lapuaitės bendraamžė, tai kažkaip man dar nė į galvą nešovė mintis darytis kažką paakiams. Nors jei ir kaltųsi raukšlytės, bet stipresnio nesidaryčiau, kad kai tikrai reikės būtų veiksminga. Manau, jog reikia pasidaryti lengvą drėkinantį kremuką, su nedidele dalimi aliejaus, hidrolatu pagal poveikį (tarkim rugiagėlių), tirštinti BTMS ir ksantano deriniu ir hialiurono įlašinti. Gaus drėgmės ir pabėgs visos raukšlės  tongue.gif

na reiks kazka susimeistrauti tada:) tik sakyk, ar neuztektu vien BTMS tirstinimui, kodel dar pasiulei ir ksantano? nes iki siol tai su ksantanu tik gelius esu gaminusi.
Papildyta:
ir dar klausimas: ar skysti fitokeratinai tirpus aliejuje? nes pagalvojau, jog visai gerai butu su jais pasigaminti koki blakstienas stiprinanti tepaliuka, pvz i ricinu ir migdolu al.misini ilasinti fitokeratinu..
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 24, 16:26)
na reiks kazka susimeistrauti tada:) tik sakyk, ar neuztektu vien BTMS tirstinimui, kodel dar pasiulei ir ksantano? nes iki siol tai su ksantanu tik gelius esu gaminusi.

Kad dar lengviau odai būtų. Paakiams AZ būtent gelių receptų yra, bet man vien su ksantanu nepatinka, todėl daryčiau kad nei gelis, nei grynas kremas būtų.

Kad turbūt tirpūs vandeny, nes jei paprasti tirpsta būtent vandeny, tai šitie ir turėtų.. o, aš turėjau blakstienų ir antakių geliuką, kiekvieną vakarą tepdavau ir tikrai matėsi efektas, blakstienos atsigavo. Dariau iš hidrolate ištirpintų aloe miltelių, fitokeratinų, ricinos al., ksantano ir ekokonservanto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 24 kovo 2011 - 15:37