Mergaitės , jūs aukso vertės .Kibinai naujom kasytėm bus išbandyti.
ules blynai mane pribaigs
QUOTE(Ulė @ 2011 03 28, 11:39)
Žemaičių blynai II
tai vat kokio skonio pasiilgau
bus gaminami artimiausiom dienom
QUOTE(londonas @ 2011 03 22, 01:52)
Ceburekai, receptukas is SM berots
Beliasai, receptukas irgi kazkur is SM imtas
Beliasai, receptukas irgi kazkur is SM imtas
Londonas, kokie fainus tavo kepiniai
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 23, 18:27)
Ryziu-pomidorine sriubyte
Is gabaliuko jautienos ir prieskoniu issiviriau apie 3,5 L sultinio.Ant keptuves pakepinau viena svoguno galva,2 skilteles cesnako,viena didele morka,kai suminkstejo sukreciau didele skardine konservuotu pomidoru.Pakepinau 5 minutes.Visa keptuves turini sutryniau blenderiu ir i puoda.Kai uzvire,i puoda supyliau stikline ryziu.Viskas,verdam kol ryziai suminkstes.Greita ir skanu
Is gabaliuko jautienos ir prieskoniu issiviriau apie 3,5 L sultinio.Ant keptuves pakepinau viena svoguno galva,2 skilteles cesnako,viena didele morka,kai suminkstejo sukreciau didele skardine konservuotu pomidoru.Pakepinau 5 minutes.Visa keptuves turini sutryniau blenderiu ir i puoda.Kai uzvire,i puoda supyliau stikline ryziu.Viskas,verdam kol ryziai suminkstes.Greita ir skanu
Ačiū. Buvo labai skanu, tik dar skonį paįvairinom baziliko lapeliais.
QUOTE(Edditocka @ 2011 03 28, 18:20)
Ačiū. Buvo labai skanu, tik dar skonį paįvairinom baziliko lapeliais.
i sveikata bandysiu ir as kita karta baziliko det
susukt tai susukt ta kasyte,o gal patarsit ka daryt ,kad ji neissileistu? kepu visada pagal ta youtubini recepta,issileidzia man tos kasytes
QUOTE(Musiukass @ 2011 03 28, 13:11)
aha, praleidau vieną ingridientą taip, reikia 200 g miltų
QUOTE(keistuole @ 2011 03 28, 14:48)
200 g miltų
QUOTE(irmulia @ 2011 03 28, 18:59)
aha, praleidau vieną ingridientą taip, reikia 200 g miltų
Nesuklysta tik nieko nedarantys būūtinai bandysiu, būūūtinai
Norėjau daryti Apelsininę vištieną ir nirkur nerandu vieno indiagrianto Kur perkate Kuantro likerį?
QUOTE(Rastika @ 2011 03 28, 20:53)
Norėjau daryti Apelsininę vištieną ir nirkur nerandu vieno indiagrianto Kur perkate Kuantro likerį?
http://www.mvalus.lt...treau-07-l.html
QUOTE(Elena @ 2011 03 28, 21:03)
tai vadinasi ne bereikalo aš jo parduotuvėse neradau, bet jau ir kaina ačiū už ats.
QUOTE(Rastika @ 2011 03 28, 20:41)
tai vadinasi ne bereikalo aš jo parduotuvėse neradau, bet jau ir kaina ačiū už ats.
tikrai maximoje xxx maciau