aš niekada nedruskinu mėsos be kepimo druska išsausina mėsą suprieskoniuoju žolelėm,o druskinu tik prieš pat kepimą,tą patį darau net su šašlykais žymiai skaniau ir sultingesnė mėsa
Mėsa mėsai tikrai nelygu Pirma karta iš kaimiškos sprandinės man nesigavo taip kaip turėjo būti, bet antrą kartą "armonika" gavosi puikiai, nes mėsą mirkiau šaltam vandenį visa dieną (nes labai kraujinga ), marinavau per naktį. Kitą kartą dariau iš prekybos centre pirktos sprandinės, nemirkiau ir nemarinavau per naktį, gavosi O vakar dariau iš kiaulienos nugarinės pirktos prekybos centre ir gavosi kieta, sausa.
Receptas "armonika iš sprandines" iš ties kai reikia pamaitinti daug žmonių. Ačiū
Receptas "armonika iš sprandines" iš ties kai reikia pamaitinti daug žmonių. Ačiū
Dariau armonika is namines mesytes,nemarinavau ilgai.Tiesiog kol viska susipjausciau ir tiek.Prieskonius dejau pagal save.Gavosi tobulas patiekalas.Aciu Ulei Galiu pasakyti visa ta gera skoni sudaro suriai.Asmeniskai man labai derejo ypac rukyto surio skonis ir pomidorai.Tikrai gaminsiu dar nnn kartu Pats patiekalas labai grazus net nekeptas,o kai iskepi nebelieka laiko nufotografuoti,nes akimirksniu dingsta
priežastis kodėl negaminu visų išgirtos armonikos-sūris nu nemėgstu aš jo o taip noriu tos armonikos
QUOTE(mmergyte @ 2011 05 08, 21:25)
aš niekada nedruskinu mėsos be kepimo druska išsausina mėsą suprieskoniuoju žolelėm,o druskinu tik prieš pat kepimą,tą patį darau net su šašlykais žymiai skaniau ir sultingesnė mėsa
QUOTE(jasia @ 2011 05 09, 01:11)
Galiu pasakyti visa ta gera skoni sudaro suriai. labai derejo ypac rukyto surio skonis ir pomidorai.
s
s
labas rytas
Vakar ir as gaminau ta garsiaja armonika ,bet naudojau kumpine mesa ,bet jauciu gavosi neprasciau nei su sprandine visi namai kvepejo ir skonis buvo pasakiskas .Kita karta butinai meginsiu su sprandine
Makaronai su maltos mėsos padažu
Pakelis makaronų
500 gr. maltos mėsos
skardinė konservuotų pomidorų
prieskoniai
svogūnas
150 gr. Džiugo sūrio
Makaronus išverdame kaip parašyta ant pakelio
Keptuvėje pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, prieskoniais pagardintą maltą mėsą. Kaip mėsa apkepa, supilame konservuotus pomidorus be odelių. Troškiname, kol išgaruoja sultys.
Paruoštą padažą dedame ant makaronų ir užtarkuojame sūriu.
Skanaus!!
Pakelis makaronų
500 gr. maltos mėsos
skardinė konservuotų pomidorų
prieskoniai
svogūnas
150 gr. Džiugo sūrio
Makaronus išverdame kaip parašyta ant pakelio
Keptuvėje pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, prieskoniais pagardintą maltą mėsą. Kaip mėsa apkepa, supilame konservuotus pomidorus be odelių. Troškiname, kol išgaruoja sultys.
Paruoštą padažą dedame ant makaronų ir užtarkuojame sūriu.
Skanaus!!
Sveikutes seimininkes O kur rasti receptuka tos garsiosios armonikos? Aciu
QUOTE(Giedrolina @ 2011 05 09, 11:00)
Sveikutes seimininkes O kur rasti receptuka tos garsiosios armonikos? Aciu
http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Labas. Merginos,ka gaminti is kiaulienos nugarines su kaulu (ji iskart supjaustyta 3 cm riekelem, yra lasinuko truputis)? Noreciau kokius kepsnelius kepti orkaiteje, gal ideju kas turit?