Pas mane daugiau nieko kaip ir nebuvo-jokių užkandžių. O be to-man lai geriau lieka, nei trūksta..bet 20 žmonių su 3 kg. aš nepamaitinčiau...Kiek pamenu, Ulė rašė, kad 1,5 kg. sočiai 6 žmonėms (jei nepainioju)...
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 08, 00:01)
Pas mane daugiau nieko kaip ir nebuvo-jokių užkandžių. O be to-man lai geriau lieka, nei trūksta..bet 20 žmonių su 3 kg. aš nepamaitinčiau...Kiek pamenu, Ulė rašė, kad 1,5 kg. sočiai 6 žmonėms (jei nepainioju)...
Aisku, tada bandau skaiciuot, pridet visas gerybes kurias darysiu prie armonikos
Labai tau aciu Mil@na uz nuomone ir patarimus
QUOTE(*Passion* @ 2011 05 07, 23:24)
10 zmoniu 3kg? Su bulvem ir salotom? as galvojau su maximum 3 issitekt 20 optimiste blin...
O cia be jkiu papildomu valgiu, ar su? Nes pas mane dar kimsta vista bus ir daug kitokiu mesybiu...
O cia be jkiu papildomu valgiu, ar su? Nes pas mane dar kimsta vista bus ir daug kitokiu mesybiu...
nu jus ziauri optimiste reiskia, jei jubiliejuje kaip karstam patiekalui 150g mesytes atpjausit
QUOTE(*Passion* @ 2011 05 07, 20:42)
Panos, papasakokit man apie ta neraluma daugiau...
Jubilieju sestadieni "apturesiu", galvoju paruosti armonika. Ruosiau "paprikolu" MB, sake skanu, bet neipatinga. Svarbiausia, kad nedejau mazorelos ir rukyto kumpio, dejau kas liko saldytuve (t.y. pomidorai, svogunai ir pnvz suris lydytas). Ar tie originalus produktai priduoda nerealu skoni, ar kaip? Beje as marinavau per nakti majoneze...
Gal tiesiog pasibandyt su originaliais produktais, bet, kad nelabai yra kas valgo, mudu dviese nesuvalgiosim ten kazin kiek pasibandymui...
Zodziu ka nors pakomentuokit, arba patarkit jubiliejuj 20 zmoniu.
Beje, kiek reiktu kg sprandines 20 zmoniu pajamt?
Jetus kaip as cia sumaliau viska sorry, tikiuosi suprasit
Jubilieju sestadieni "apturesiu", galvoju paruosti armonika. Ruosiau "paprikolu" MB, sake skanu, bet neipatinga. Svarbiausia, kad nedejau mazorelos ir rukyto kumpio, dejau kas liko saldytuve (t.y. pomidorai, svogunai ir pnvz suris lydytas). Ar tie originalus produktai priduoda nerealu skoni, ar kaip? Beje as marinavau per nakti majoneze...
Gal tiesiog pasibandyt su originaliais produktais, bet, kad nelabai yra kas valgo, mudu dviese nesuvalgiosim ten kazin kiek pasibandymui...
Zodziu ka nors pakomentuokit, arba patarkit jubiliejuj 20 zmoniu.
Beje, kiek reiktu kg sprandines 20 zmoniu pajamt?
Jetus kaip as cia sumaliau viska sorry, tikiuosi suprasit
Na vakar dariau kaip priklauso tai ir sakė gerai bet galina geriau. Per daug man gavosi tokia troškinta , ir folijos kraštu sultys, o viršus neapskrudes o toks sudžiuves apdeges, pomidous iš vis išrinko. Nors jam neįtikinsi , jei nenori neįkiši, klause tik ar ananasu nera . Sakau gal kažka ne to padariau? gal prieš gala reikejo atlenkti folija. Aš ankščiau darydavau biški kitaip mesoje neiki galo ipjaudavau kad laikytusi ir ten visko dedavau į ta kišenele.
QUOTE(Dzesika:) @ 2011 05 08, 00:54)
nu jus ziauri optimiste reiskia, jei jubiliejuje kaip karstam patiekalui 150g mesytes atpjausit
Nu prasom nesityciot, koks gi 150g 1.5kg ir dar kalbu, kad bus kitokiu mesyciu...
Pasion ji ne ta kurejo omenyje. 3 kg padalino ant 20 žmniu tik. Tai palyginus normalus vienas gabaliukas , nes tikrai žinau kaip gaunasi karbonadas pas mus baruose 100 gr. dar prius priedai gausis apie 180-200gr maždaug tai kaip ir normaliai. Nors mes tai po kelis dejomes valgynui , nes iš garnyro buvo tik salotos. Tai apsiskaičiuok ko reikia, blogiausiu atveju pasišildysit.
QUOTE(Evelinčiksa @ 2011 05 08, 09:33)
Pasion ji ne ta kurejo omenyje. 3 kg padalino ant 20 žmniu tik. Tai palyginus normalus vienas gabaliukas , nes tikrai žinau kaip gaunasi karbonadas pas mus baruose 100 gr. dar prius priedai gausis apie 180-200gr maždaug tai kaip ir normaliai. Nors mes tai po kelis dejomes valgynui , nes iš garnyro buvo tik salotos. Tai apsiskaičiuok ko reikia, blogiausiu atveju pasišildysit.
bet kavine yra kavine, o namuose tai jei darai kazkaip vistiek tos porcijos didesnes, nesakau kad per krastus virstu bet vistiek
QUOTE(Dzesika:) @ 2011 05 08, 12:57)
bet kavine yra kavine, o namuose tai jei darai kazkaip vistiek tos porcijos didesnes, nesakau kad per krastus virstu bet vistiek
Tai kas be ko, nesversi kiekvieno gabalelio ir dar kaip išeis taip supjaustysi. Man greičiau kokia gildija pasidaryt butu.
aš manau,kad 3kg yra normalu ir laikausi nuomonės,kad jei pritrūks valgys kažką kitą,bet neliks po to savaitei maisto patiems reik primesti tik kad po gabaliuką išeitų ir gana kuo mažiau bus,tuo mažiau ir užteks.. man ir kavinių porcijos per didelės kartais būna..
mergaites laba
matau apie armonika diskutuojate,as visad dideliems suejimamas ja tik ruosiu, skaiciuoju zmogui 120-150 gr. paskutini kart 14-ai zmoniu ruosiau is 2 gabalu po 1.4 kg.
au rasiau mesa daug skanesne jei jos nemarinuojate nakti
matau apie armonika diskutuojate,as visad dideliems suejimamas ja tik ruosiu, skaiciuoju zmogui 120-150 gr. paskutini kart 14-ai zmoniu ruosiau is 2 gabalu po 1.4 kg.
au rasiau mesa daug skanesne jei jos nemarinuojate nakti
QUOTE(Ulė @ 2011 05 08, 18:21)
au rasiau mesa daug skanesne jei jos nemarinuojate nakti
istryniau pries valanda aprasytais prieskoniais, deja neisigere, skaniai gvosi, bet siek tiek gavosi be skonio, prieskoniai neisigere i mesa
QUOTE(Gija* @ 2011 05 08, 20:52)
istryniau pries valanda aprasytais prieskoniais, deja neisigere, skaniai gvosi, bet siek tiek gavosi be skonio, prieskoniai neisigere i mesa
nesuprantu.... druska,pipirai ir paprikos milteliai.. ju negali nesijausti o isigerti niekas niekur ir neturejo, turi gautis turtinga aromatu,sultinga mesa su suriu ir darzovemis