Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(babis @ 2011 05 05, 08:59)
Noriu ir as issikepti sita geri bigsmile.gif
O kokia varske naudojot? Ta pakeliuose, ar maiseliuose?Nes is pakeliu varske daug skystesne g.gif Ir kokio tirstumo tesla turi buti?

Varškė buvo supakuota po 0.5 kg, kokios firmos, nepamenu ax.gif Tešla gaunasi skystoka, bet viskas gerai iškepa 4u.gif
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 05, 17:16)
Siandien jau ir isbandziau,tik ragavom prie arbatos kaip deserta,nes laaaabai saldus  smile.gif atpjoviau vyrui pora gabaliuku,susveite ir sako:"nori pasakyt,kad sio skanesto tik tiek iskepei,daugiau nera  blink.gifbiggrin.gif aciu uz recepta

Taip, rašiau, kad saldu biggrin.gif Todėl labai tinka su trintomis uogomis, buvau braškių prišaldžiusi su mažai cukraus, tai labai skaniai tiko prie apkepo thumbup.gif tiktų bet kuri rūgštesnė uogienė ar natūralus jogurtas smile.gif MB ir sakė, kad labai patiko, kepk dar sakė bigsmile.gif
Atsakyti
DaivaP,o Jūs kartais tą apkepą ne su Prezident trinta riebia varške darėte(pagalvojau,nes rašėte,kad po pusę kg supakuota)?
Aš tą varškę desertams ypač rekomenduočiau,nes buvau 4 dėžutes nusipirkusi su akcija lotuliukas.gif ir dingo kaip dūmas-visa ant desertų išėjo.Sumaišius su grietinėle,gaunasi varškės kremukas,net plakti nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 05, 21:53)
DaivaP,o Jūs kartais tą apkepą ne su Prezident trinta riebia varške darėte(pagalvojau,nes rašėte,kad po pusę kg supakuota)?
Aš tą varškę desertams ypač rekomenduočiau,nes buvau 4 dėžutes nusipirkusi su akcija  lotuliukas.gif  ir dingo kaip dūmas-visa ant desertų išėjo.Sumaišius su grietinėle,gaunasi varškės kremukas,net plakti nereikia bigsmile.gif

Ne, dariau su paprasta 9% varške smile.gif Jos dažnai būna supakuota po 0.5 kg. Tą Prezidento varškę mačiau, bet ji man atrodo labai riebi yra g.gif Tikiu, kad kremas skanus gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 05, 21:53)
Aš tą varškę desertams ypač rekomenduočiau,nes buvau 4 dėžutes nusipirkusi su akcija  lotuliukas.gif  ir dingo kaip dūmas-visa ant desertų išėjo.Sumaišius su grietinėle,gaunasi varškės kremukas,net plakti nereikia bigsmile.gif

Šita varškė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 04, 17:19)
smagu,kad patiko  mirksiukas.gif as daugiau su tuo tamsiuoju irgi nedarysiu,sian uzmaisiau su paprastu,visai kitas reikalas

o kodėl nedarysit, tamsus neskanus, ar dėl spalvos?
Nors tiesą pasakius, aš nežinojau, kad būna šviesus ir tamsus blush2.gif
Visi jie man vienodai rudi
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 06, 18:43)
Nors tiesą pasakius, aš nežinojau, kad būna šviesus ir tamsus  blush2.gif

Jo skonis astresnis,paskaiciau,kad labiau tinka marinuot mesai,o padazam sviesusis naudojamas.o kvapelis jo wacko.gif nors kai pakaitinau tas kvapas isgaravo.Zodziu sviesusis svelnesnis ir suresnis
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 06, 17:43)
Nors tiesą pasakius, aš nežinojau, kad būna šviesus ir tamsus  blush2.gif

Žinokit, ir aš pirmą kartą išgirdau apie šviesųjį sojų padažą blush2.gif Bandžiau ieškoti parduotuvje, neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2011 05 06, 19:24)
Žinokit, ir aš pirmą kartą išgirdau apie šviesųjį sojų padažą blush2.gif Bandžiau ieškoti parduotuvje, neradau g.gif

Yra yra, as irgi per klaida nusiirkau butelka tamsaus, tai niekaip negaliu sunaudot. Labai savotiskas jis unsure.gif
Atsakyti
perku tokį user posted image

arba tokį

user posted image

o kokie dar šviesūs būna g.gif
Atsakyti
gal ant sviesiu butelaiciu nepamineta,kad jis sviesus g.gif nes ant tamsaus kuri dabar turiu,tikrai uzrasyta,kad tamsus.o ant sviesiu kiek pamenu parasyta tiesiog soju padazas.ar as cia nusisneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 06, 19:55)
gal ant sviesiu butelaiciu nepamineta,kad jis sviesus  g.gif nes ant tamsaus kuri dabar turiu,tikrai uzrasyta,kad tamsus.o ant sviesiu kiek pamenu parasyta tiesiog soju padazas.ar as cia nusisneku  blush2.gif

drinks_cheers.gif Butent
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 06, 19:55)
gal ant sviesiu butelaiciu nepamineta,kad jis sviesus  g.gif nes ant tamsaus kuri dabar turiu,tikrai uzrasyta,kad tamsus.o ant sviesiu kiek pamenu parasyta tiesiog soju padazas.ar as cia nusisneku  blush2.gif

Ant kai kuriu buna uzrasyta.As radau tamsuji,sviesuji ir grybu skonio biggrin.gif
Atsakyti