QUOTE(babis @ 2011 05 05, 08:59)
Noriu ir as issikepti sita geri
O kokia varske naudojot? Ta pakeliuose, ar maiseliuose?Nes is pakeliu varske daug skystesne Ir kokio tirstumo tesla turi buti?
O kokia varske naudojot? Ta pakeliuose, ar maiseliuose?Nes is pakeliu varske daug skystesne Ir kokio tirstumo tesla turi buti?
Varškė buvo supakuota po 0.5 kg, kokios firmos, nepamenu Tešla gaunasi skystoka, bet viskas gerai iškepa
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 05, 17:16)
Siandien jau ir isbandziau,tik ragavom prie arbatos kaip deserta,nes laaaabai saldus atpjoviau vyrui pora gabaliuku,susveite ir sako:"nori pasakyt,kad sio skanesto tik tiek iskepei,daugiau nera " aciu uz recepta
Taip, rašiau, kad saldu Todėl labai tinka su trintomis uogomis, buvau braškių prišaldžiusi su mažai cukraus, tai labai skaniai tiko prie apkepo tiktų bet kuri rūgštesnė uogienė ar natūralus jogurtas MB ir sakė, kad labai patiko, kepk dar sakė