QUOTE(daivaP @ 2011 05 04, 17:02)
Blic varškės apkepas Siandien jau ir isbandziau,tik ragavom prie arbatos kaip deserta,nes laaaabai saldus
atpjoviau vyrui pora gabaliuku,susveite ir sako:"nori pasakyt,kad sio skanesto tik tiek iskepei,daugiau nera
"
aciu uz recepta
QUOTE(Elena @ 2011 05 05, 09:54)
Suši nigiri
Noreciau prie tokios lekstutes nors porai minuciu prisest
QUOTE(Egloja @ 2011 05 05, 10:51)
Nesu mesos megeja,
Bet kai plonai ta mesa supjaustai,nelabai ji ir jauciasi per ta tesla ir padaza
Azu Siam patiekalui reikes:
Jautienos( ar kiaulienos) apie 700g
Grietines 6 v.s.
Padazo Tkemali 6v.s.(pirkau rimi)
1 lydyto surelio
prieskoniu
pora saukstu sviesto kepimui
Jautiena supjastom plonais siaudeliais,ant keptuves islydom sviesta ir dedam mesa.Kepam ant mazos ugnies uzdengta,kartais pamaisydami.Mazdaug 15 min.Atidengiam,paragaujam,jei mesa minksta(jei ne,pilam siek tiek vandnuko ir patroskinam) isgarinam puse mesos sulciu.Grietine sumaisom su padazu ir pilam i mesa,ismaisom ir paliekam troskintis dar apie 15 min.sureli supjaustom kubelaiis ir beriam i keptuve
Is prieskoniu dejau tik druska ir tik po surelio.Pagal norus galima ibert smulkintu zalumynu,krapu ar petrazoliu.Na ir prieskoniu pagal skoni,jei kokiu truktu jum .