Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(Elena @ 2011 05 05, 13:56)

Na aš pirkau tokį...ir skaičiau kad galima patiems marinuoti...tai tipo po dvejų savaičių šaldytuve jis pasidaro rožinis  ax.gif

Mano va toks:

user posted image


tai ir mano toks bet jis baltas o ne rozinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 05 05, 14:58)
tai ir mano toks bet jis baltas o ne rozinis g.gif



Tikrai įdomu...mano rožinis rožinis..labai gražus toks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 05 05, 14:00)

Tikrai įdomu...mano rožinis rožinis..labai gražus toks  lotuliukas.gif


tai va kad kai pirkdavau sushi tai prie jo budavo irgi toks grazus rozinis, o pas mane toks pats buteliukas kaip pas jus paveiksliuke, bet jis baltas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 05 04, 17:02)
Blic varškės apkepas bigsmile.gif


Siandien jau ir isbandziau,tik ragavom prie arbatos kaip deserta,nes laaaabai saldus smile.gif atpjoviau vyrui pora gabaliuku,susveite ir sako:"nori pasakyt,kad sio skanesto tik tiek iskepei,daugiau nera blink.gif " biggrin.gif aciu uz recepta

QUOTE(Elena @ 2011 05 05, 09:54)
Suši nigiri


Noreciau prie tokios lekstutes nors porai minuciu prisest wub.gif

QUOTE(Egloja @ 2011 05 05, 10:51)
Nesu mesos megeja,

Bet kai plonai ta mesa supjaustai,nelabai ji ir jauciasi per ta tesla ir padaza


Azu

user posted image

Siam patiekalui reikes:

user posted image

Jautienos( ar kiaulienos) apie 700g
Grietines 6 v.s.
Padazo Tkemali 6v.s.(pirkau rimi)
1 lydyto surelio
prieskoniu
pora saukstu sviesto kepimui

Jautiena supjastom plonais siaudeliais,ant keptuves islydom sviesta ir dedam mesa.Kepam ant mazos ugnies uzdengta,kartais pamaisydami.Mazdaug 15 min.Atidengiam,paragaujam,jei mesa minksta(jei ne,pilam siek tiek vandnuko ir patroskinam) isgarinam puse mesos sulciu.Grietine sumaisom su padazu ir pilam i mesa,ismaisom ir paliekam troskintis dar apie 15 min.sureli supjaustom kubelaiis ir beriam i keptuve

user posted image

Is prieskoniu dejau tik druska ir tik po surelio.Pagal norus galima ibert smulkintu zalumynu,krapu ar petrazoliu.Na ir prieskoniu pagal skoni,jei kokiu truktu jum .
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 02, 17:33)
Kiauliena tešloje Guo bao

Padazui:

3 v.s.soju padazo
puses citrinos sulciu ar v.s.acto
v.s.medaus
2-3 a.s.cukraus
v.s.tomatu pastos
2 v.s krakmolo
cesnako
aitriuju papriku(jei norisi astriau)
imbiero puse saukstelio tarkuoto(sio neturejau,nedejau )



Šiandien gaminau šį skanumyną, tik va padažo, nors ir visko dėjau daugiau (t.y. sojų padažo, acto, vandens), vis tiek jo buvo per mažai. doh.gif Kažkaip kiek tenka lankytis kinų restoranuose, tai to padažo ten būna daugiau. doh.gif Bet šiaip skonis good.gif Tikrai gaminsiu dar kartą! Tiesa, padažą dariau su paprika ir salierais.
Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2011 05 05, 17:22)
tai to padažo ten būna daugiau.

drinks_cheers.gif Jei megstat kad pluduriuotu padaze,tada taip,reiktu daugiau uzmaisyt padazo
o su paprika ir salierais tai kaip?zalius papjaustyt i padaza? blush2.gif
man tai ner uz ka,aciu kinieciam user posted image biggrin.gif
Atsakyti
mačiau diskusiją dėl imbiero, tai mano žiniomis, kuo jaunesnis tas imbieras, tuo jis rausvesnis gaunasi marinuojant mirksiukas.gif man marinuojant kartais būna geltonas, kartais, jei jaunesnis, tokios persiko spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 05, 17:44)
drinks_cheers.gif Jei megstat kad pluduriuotu  padaze,tada taip,reiktu daugiau uzmaisyt padazo
o su paprika ir salierais tai kaip?zalius papjaustyt i padaza? blush2.gif
man tai ner uz ka,aciu kinieciam user posted image  biggrin.gif


Aha, ir man ir vyrui patinka, kai to padažo nemažai.. rolleyes.gif O papriką ir (pasitaisau) salierų stiebus šiek tiek pakepinu, kad kiek suminkštėtų, tada pilu padažą, paskui mėsą ir viskas bigsmile.gif
Kinai - taip, labai super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icing sugar: 05 gegužės 2011 - 18:26
Ikeliu ir savo vakariene 4u.gif

Zuvies suktinukai

user posted image

žuvies filė(naudojau pangasiju file)
2 svogūnų,
1 v.š. garstyčių,
petražolių,
2 v.š aliejaus,
citrinos,
maltų baltų pipirų,
raudonosios paprikos milteliu
druskos

Žuvį supjaustome,apšlakstome citrinos sultimis,aptepame garstyčiomis. apibarstykime smulkintais svogūnais, petražolėmis, paprika, pipirais,druska.
Žuvies gabalėlius suvyniokite į vamzdelius,persmeikite mediniu smeigtuku,suvilgykite aliejumi kepkite orkaitėje,arba kepimo formoje su grotelėmis.
Patiekiau su morku cesnaku salotomis ir ryziais 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Zuvis, kepta orkaiteje(receptas is SM):

2 svogūnų
Morka (vidutinė)
Žuvies file (aš naudoju juros lydekos file)
Majonezas
Sūris
Prieskoniai ( pipirai, druska, krapai)

Svogūnai supjaustomi grežinėliais, morkos sutarkuojamos burokine tarka, žuvis įtrinama prieskoniais.
Į kepimo indą dedami svogūnai, ant jų morkos, žuvis. Ant žuvies užtepamas majonezas (ne plonu, bet ir nelabai storu sluoksniu), paskiausiai tarkuotas sūris.
Kepama maždaug 30-40min. orkaitėj apie 180-200 laipsnių temp.
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2011 05 05, 17:49)
mačiau diskusiją dėl imbiero, tai mano žiniomis, kuo jaunesnis tas imbieras, tuo jis rausvesnis gaunasi marinuojant  mirksiukas.gif man marinuojant kartais būna geltonas, kartais, jei jaunesnis, tokios persiko spalvos smile.gif

na siandien specialiai nusipirkau sushio, tai ten imbieras toks skanus rozinis, zymiai svelnes skonis nei mano tas saldytve stovintis baltas, jis zymiai astresnis, dar apziurejau IKI siandien visi buteliukai su baltu, kaip pas mane, nors etiketej jis rozinis pavaizduotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 05 05, 20:19)
na siandien specialiai nusipirkau sushio, tai ten imbieras toks skanus rozinis, zymiai svelnes skonis nei mano tas saldytve stovintis baltas, jis zymiai astresnis, dar apziurejau IKI siandien visi buteliukai su baltu, kaip pas mane, nors etiketej jis rozinis pavaizduotas g.gif

jauni yra švelnesnio skonio smile.gif patys patys jauniausi net ir turi tokią rožinę dalį http://www.foodsubs....babyginger5.jpg taip jie atrodo pavasarį smile.gif vėliau šaknis bręsta, tad atsiranda daugiau aitrumo (jei dar pakankamai šviežias, bet jau be tos rožinės dalies, užmarinavus, gali parausvėt daugiau mažiau). Šiaip marinuodama subrendusią šaknį ją kelis kartus nuplikau, kad mažiau aitrumo būtų smile.gif
Atsakyti