Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(daivaP @ 2011 05 04, 17:02)
Blic varškės apkepas bigsmile.gif




daivaP,


Labai jau ydomus Tavo receptas,bet turiu klausima?,O,manų nebereikia dėti?

Varškę sukabina kiaušiniai,o kondensuotas pienas,priduoda
apkepui salduma,ir ka daugiau?

Aaplamai koks tas skonis?
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 04, 17:19)
Kokia forma  bigsmile.gif  kur tokia rast?noriu  wub.gif

Tikrai bet kuriame didesniame PC rasi, aš pirkau maximoje 4u.gif
QUOTE(*Spyglė* @ 2011 05 04, 21:34)
daivut,o jau apkepo formos grozis  rolleyes.gif  cia silikonine tokia? smile.gif

Aha, man ir patinka ta forma, silikoninė bigsmile.gif
QUOTE(regna @ 2011 05 04, 22:45)
daivaP,
    Labai jau ydomus Tavo receptas,bet turiu klausima?,O,manų nebereikia dėti?

Varškę sukabina kiaušiniai,o kondensuotas pienas,priduoda
apkepui salduma,ir ka daugiau?

Aaplamai koks tas skonis?

Nei manų, nei dar ko nors dėti nebereikia, tik šie 3 produktai 4u.gif

Skonis-saldus, skanus, kondensuoto pieno bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 05 04, 23:45)
Tikrai bet kuriame didesniame PC rasi, aš pirkau maximoje 4u.gif

Aha, man ir patinka ta forma, silikoninė bigsmile.gif

Nei manų, nei dar ko nors dėti nebereikia, tik šie 3 produktai 4u.gif

Skonis-saldus, skanus, kondensuoto pieno bigsmile.gif

Noriu ir as issikepti sita geri bigsmile.gif
O kokia varske naudojot? Ta pakeliuose, ar maiseliuose?Nes is pakeliu varske daug skystesne g.gif Ir kokio tirstumo tesla turi buti?
Atsakyti
Suši nigiri

Tai rankomis sulipintas ryžių ritinėlis uždengtas jūros gėrybe, žuvies gabalėliu ar omleto gabalėliu . Nigiri paruošimui imama tiek ryžių, kiek galima suvalgyti vienu kąsniu (iš čia pavadinimas “nigiri”, kuris reiškia “sauja”). Dažniausiai tarp ryžių ir žalios žuvies dedama šiek tiek “Wasabi” (l.aštrus japoniškas krienas, žalios spalvos).


Jums reiks:

ryžių
sūdytos lašišos
Wasabi krienų
marinuoto imbiero
sojų padažo
druskos,ryžių acto

Ryžiai būtinai turi trumpagrūdžiai, specialūs skirti gaminti suši.
Kaip virti rasite ant pakelio.
Baigiant virti ryžiai gardiname ryžių actu, trupučiu cukraus bei druska - pagal skonį ir viską išmaišome.

ryžiai

Ištepame rankas aliejumi arba tiesiog sušlapiname su vandeniu ir iš šiltų ryžių darome nedidelį rutuliuką, šiek tiek suplojame ji, dedame wasabi, o ant viršaus dedame gabaliuką žuvies.

Prie sušio patiekiame sojų padažą ir marinuotą imbierą, kuris užkandamas tarp atskirų gabalėlių, kad nesusipjautų skoniai.

Papuošimui virtos krevetės su agurkais.

Jei nesigauna valgyti pagaliukais (kaip mano dukrai biggrin.gif ) galima valgyti rankomis 4u.gif
Ir dar...nepadauginkite su Wasabi...nes tai labai aštru 4u.gif


user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 05 gegužės 2011 - 09:11
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 02, 15:33)
Kiauliena tešloje Guo bao

Vakar gaminau, kaip skanu! Nesu mesos megeja, bet su pasimegavimu valgiau, niam rolleyes.gif.
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 02, 16:11)
Bandelės su dešrelėmis

Tobulos bandeles, minkstutes, mano isrankios mergaiciukes skaniai valge, aciu uz recepta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 02, 19:11)
Kepiau bandeles su dešrelėmis, vaišinkitės  4u.gif

Bandelės su dešrelėmis


kepsiu ir as .. taip skaniai atrodo thumbup.gif cia skaiciau kad tesla daug kas duonkepei maiso... as irgi turiu, bet teslai maisyt kazkaip niekad nebandziau, o kokia programa uzstatot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atutee25 @ 2011 05 05, 11:29)
kepsiu ir as .. taip skaniai atrodo thumbup.gif  cia skaiciau kad tesla daug kas duonkepei maiso... as irgi turiu, bet teslai maisyt kazkaip niekad nebandziau, o kokia programa uzstatot blush2.gif


bent pas mane yra viena programa tik minkymas, kita minkymas ir kildinimas.
Kurios reik, tokią užstatau
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 05, 12:34)
bent pas mane yra viena programa tik minkymas, kita minkymas ir kildinimas.
Kurios reik, tokią užstatau

pas mane tai tik -ruosti teslai- ir -ruosti saldziai mieliniai teslai- tai gal bandysiu 2, nors ji ir nera saldi
Atsakyti
QUOTE(atutee25 @ 2011 05 05, 12:05)
pas mane tai tik -ruosti teslai- ir -ruosti saldziai mieliniai teslai- tai gal bandysiu 2, nors ji ir nera saldi

nu tai jei darai mielinę tešlą, renkies antrą variantą, nes ten jau iš kart būna ilgesnė programa, nes pastovi nemažai, palieka laiko kilimui, jei darai paprastą tešlą, renkies tą pirmąją (ruošti tešlai. pvz aš tokią naudoju koldūnams... ).
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 05 05, 14:20)
nu tai jei darai mielinę tešlą, renkies antrą variantą, nes ten jau iš kart būna ilgesnė programa, nes pastovi nemažai, palieka laiko kilimui, jei darai paprastą tešlą, renkies tą pirmąją (ruošti tešlai. pvz aš tokią naudoju koldūnams... ).

na tai taip ir reiks bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 05 05, 08:54)


jetau koks grozis bigsmile.gif sakykit o kaip pas jus imbieras rozinis? as kai nusipirkau tai jis baltas marinuotas ir skonis siek tiek skiriasi nei prie sushio duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 05 05, 14:53)
jetau koks grozis bigsmile.gif sakykit o kaip pas jus imbieras rozinis? as kai nusipirkau tai jis baltas marinuotas ir skonis siek tiek skiriasi nei prie sushio duoda g.gif



Na aš pirkau tokį...ir skaičiau kad galima patiems marinuoti...tai tipo po dvejų savaičių šaldytuve jis pasidaro rožinis ax.gif

Mano va toks:

user posted image
Atsakyti