Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

Drugelis,nerodo tavo nuotraukos ax.gif ar cia tik man? g.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2011 05 02, 18:26)
Drugelis,nerodo tavo nuotraukos  ax.gif ar cia tik man?  g.gif

Man rodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 02, 17:33)
Kiauliena tešloje Guo bao

Pamaciau ir uzsinorejau,bet apsiziurejau,kad soju padazo nera namie.Ryt butinai gaminsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 05 02, 17:56)
skanumelis....  wub.gif  wub.gif  cool.gif  bigsmile.gif


Kas ne pries saldzius antruosius patiekalus,tam turetu but skanu
QUOTE(editav @ 2011 05 02, 18:13)
Atrodo labai skaniai, mėgstu tokius dalykus, bandysim thumbup.gif


Galima daryt ir su vistiena ir su jautiena.
QUOTE(due drops @ 2011 05 02, 18:31)
Man rodo biggrin.gif
Papildyta:

Pamaciau ir uzsinorejau,bet apsiziurejau,kad soju padazo nera namie.Ryt butinai gaminsiu biggrin.gif

Jei naudosit tamsuju padaza,siulyciau kiek pamazint ji,labai "sojiskas" smile.gif Kita karta naudociau sviesuji.Siap to padazo pagrindas :soju pad.,krakmolas,actas/citrinu sult.,cukrus ir vanduo/ananasu sultys.As cia is keliu receptu uzmaisiau si ragaudama
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... blink.gif Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską biggrin.gif ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 03, 14:07)
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... blink.gif Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską biggrin.gif ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga

kepk Ules armonika bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif Ko gero, itiksi visiems skoniams mirksiukas.gif

Evelincik, kiauliena tobulai atrodo bigsmile.gif

drugelis.- puikios bandutes wub.gif
Atsakyti
Krevetės keptos ant rozmarino šakelių

Jums reiks:
didžiųjų krevečių su uodegėlėm
vyšninių pomidorų
česnako
citrinos sulčių
biški medaus
alyvų aliejaus
šviežiai maltų pipirų
gabaliuko imbiero
sojų padažo
šviežio rozmarino šakelių


Gaminame marinatą krevetėms:sumaišome sojų padažą,medų,citrinos sultys ,aliejų,pipirus, tarkuotą imbierą ir išspaudžiame česnaką ir išmaišome.
Proporcijas produktų marinatui imame pagal skonį,ragaudami...
Sudedame krevetės į marinatą iir paliekame kokiai valandai...
Nuo rozmarino šakelių nuimame lapelius,ne iki galo,gale šakelės paliekame juos.
Peiliu užaštriname šakelę ir suveriame krevetės ir pomidorus.
Kepimo skardą ištepame sviestu,sudedame verinukus ir kepame orkaitėje 10-15 min.


user posted image

user posted image







Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 03, 12:07)
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... blink.gif Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską biggrin.gif ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga

patogus dalykas yra kepsniai folijoje, nedaug darbo, ir nereikia stoveti prie puodu thumbup.gif
man skaniausias variantas yra paprastai sumarinuotas kepsnys, ant jo 2-3 griezineliai svoguno ir aptepti majonezu. folija uzsandarini ir kepi rolleyes.gif jei visi tikrai nemazai valgantys tai sotu salia patiekti bulviu kose, o jei maziau, tai galima i vidu deti ka tik nori, pvz gali prideti ivairiu darzoviu (kalafijoru, morku, cukiniju, ir t.t.), tai kartu iseis ir garnyras rolleyes.gif zodziu ir fantazijai dar vietos daug biggrin.gif wub.gif
net seile nutyso berasant essen.gif laugh.gif
Atsakyti
Tikrai, kad vistiena laaabai jau skaniai atrodo, darysiu ir as thumbup.gif
Atsakyti
Bulvių baravykų apkepas

Jau greitai pradės baravykai,o pas mane dar pilna šaldytų...nes pernai jų gerai užderėjo biggrin.gif Reikia sunaudoti atsargas cool.gif

Jums reiks:

baravykų
svogūno
druskos,pipirų pagal skonį
grietinėles
sūrio
bulvių
čiobrelių džiovintų


Baravykus supjaustome, susmulkinamame svogūną ir viskas apkepinama svieste.Paskaniname druska,pipirais.
Bulvės nulupame, supjaustome labai plonais griežinėliais.
Imame kepimo indą,ištepame su sviestu,apibarstome džiovintais čiobreliais.
Sudedame bulvės.Ant bulvių dedame apkepintus grybus.
Sūrį sutarkuojame,sumaišome su grietinėlę,dedame druskos biški,pipirų ir užpilame ant apkepo.
Uždengiame kepimo formą su folija, .
Kepame maždaug 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.

Prie šito apkepo buvo šaltibarščiai: tradiciški burokėlių ir balti...
Balti panašūs į bulgariškus tarator ..aš dariau su kefyru ir su virtais kiaušiniais.
Tarator daromas su jogurtu ir graikiniais riešutais.
Sutriname česnaką, agurką sutarkuojame, susmulkiname krapus.Viską dedame į puodą kuriame ruošime šaltibarščius.
Užpilame kefyru, dedame druskos,biški cukraus, sudedame susmulkintą virtą kiaušinį ir išmaišome.

user posted image

user posted image

user posted image





Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 05 03, 14:23)
Krevetės keptos ant rozmarino šakelių


ir sugalvok tu man doh.gif Jau nebeturiu komplimentų- išseko rezervai karsta.gif swoon.gif
Vaizdelis nerealus thumbup.gif

QUOTE(mergyte83 @ 2011 05 03, 15:54)
Tikrai, kad vistiena laaabai jau skaniai atrodo, darysiu ir as  thumbup.gif

ėėė...ten gi kiauliena, jei apie tą patį kalbam ax.gif rolleyes.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(indria @ 2011 05 03, 14:28)
patogus dalykas yra kepsniai folijoje, nedaug darbo, ir nereikia stoveti prie puodu thumbup.gif 
man skaniausias variantas yra paprastai sumarinuotas kepsnys, ant jo 2-3 griezineliai svoguno ir aptepti majonezu. folija uzsandarini ir kepi rolleyes.gif  jei visi tikrai nemazai valgantys tai sotu salia patiekti bulviu kose, o jei maziau, tai galima i vidu deti ka tik nori, pvz gali prideti ivairiu darzoviu (kalafijoru, morku, cukiniju, ir t.t.), tai kartu iseis ir garnyras rolleyes.gif  zodziu ir fantazijai dar vietos daug biggrin.gif  wub.gif
net seile nutyso berasant essen.gif  laugh.gif

aš Velykoms panašiai dariau tik be folijos- kiualienos file lengvai pamušiau ir pridėjau kepsnių pilną skardą. Tada jau barsčiau prieskoniais dėjau svogūno žiedus, pomidoro po riekę, majonezo ir sūrio.
Rezultate - mėsa iškepė, o viršus irgi nei sudegė nei perkepė thumbup.gif

QUOTE(Elena @ 2011 05 03, 16:05)
Bulvių baravykų apkepas


ojeiii- tobuli pietukai first.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 03, 13:07)
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... blink.gif Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską biggrin.gif ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga

QUOTE(brashke77 @ 2011 05 03, 13:19)
kepk Ules armonika  bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  Ko gero, itiksi visiems skoniams  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tik pradėjus skaityti armonika mintyse sužibėjo biggrin.gif

kiauliena labai viliojančiai atrodo,Mb grįžimo proga reiks iškepti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Evelincik,2011 05 02, 17:33]
Kiauliena tešloje Guo bao

O tik pora saukstu padazo ant mesos uzpilti? o visa kita atskirai patiekti? Negalima viso supilti? Ar kaip cia turi buti?
Atsakyti