QUOTE(magistrante @ 2011 05 02, 18:26)
Drugelis,nerodo tavo nuotraukos ar cia tik man?
Man rodo
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 02, 17:33)
Kiauliena tešloje Guo bao
Pamaciau ir uzsinorejau,bet apsiziurejau,kad soju padazo nera namie.Ryt butinai gaminsiu
QUOTE(CervusDama @ 2011 05 02, 17:56)
skanumelis....
Kas ne pries saldzius antruosius patiekalus,tam turetu but skanu
QUOTE(editav @ 2011 05 02, 18:13)
Atrodo labai skaniai, mėgstu tokius dalykus, bandysim
Galima daryt ir su vistiena ir su jautiena.
QUOTE(due drops @ 2011 05 02, 18:31)
Man rodo
Papildyta:
Pamaciau ir uzsinorejau,bet apsiziurejau,kad soju padazo nera namie.Ryt butinai gaminsiu
Papildyta:
Pamaciau ir uzsinorejau,bet apsiziurejau,kad soju padazo nera namie.Ryt butinai gaminsiu
Jei naudosit tamsuju padaza,siulyciau kiek pamazint ji,labai "sojiskas" Kita karta naudociau sviesuji.Siap to padazo pagrindas :soju pad.,krakmolas,actas/citrinu sult.,cukrus ir vanduo/ananasu sultys.As cia is keliu receptu uzmaisiau si ragaudama
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 03, 14:07)
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga
kepk Ules armonika Ko gero, itiksi visiems skoniams
Evelincik, kiauliena tobulai atrodo
drugelis.- puikios bandutes
Krevetės keptos ant rozmarino šakelių
Jums reiks:
didžiųjų krevečių su uodegėlėm
vyšninių pomidorų
česnako
citrinos sulčių
biški medaus
alyvų aliejaus
šviežiai maltų pipirų
gabaliuko imbiero
sojų padažo
šviežio rozmarino šakelių
Gaminame marinatą krevetėms:sumaišome sojų padažą,medų,citrinos sultys ,aliejų,pipirus, tarkuotą imbierą ir išspaudžiame česnaką ir išmaišome.
Proporcijas produktų marinatui imame pagal skonį,ragaudami...
Sudedame krevetės į marinatą iir paliekame kokiai valandai...
Nuo rozmarino šakelių nuimame lapelius,ne iki galo,gale šakelės paliekame juos.
Peiliu užaštriname šakelę ir suveriame krevetės ir pomidorus.
Kepimo skardą ištepame sviestu,sudedame verinukus ir kepame orkaitėje 10-15 min.
Jums reiks:
didžiųjų krevečių su uodegėlėm
vyšninių pomidorų
česnako
citrinos sulčių
biški medaus
alyvų aliejaus
šviežiai maltų pipirų
gabaliuko imbiero
sojų padažo
šviežio rozmarino šakelių
Gaminame marinatą krevetėms:sumaišome sojų padažą,medų,citrinos sultys ,aliejų,pipirus, tarkuotą imbierą ir išspaudžiame česnaką ir išmaišome.
Proporcijas produktų marinatui imame pagal skonį,ragaudami...
Sudedame krevetės į marinatą iir paliekame kokiai valandai...
Nuo rozmarino šakelių nuimame lapelius,ne iki galo,gale šakelės paliekame juos.
Peiliu užaštriname šakelę ir suveriame krevetės ir pomidorus.
Kepimo skardą ištepame sviestu,sudedame verinukus ir kepame orkaitėje 10-15 min.
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 03, 12:07)
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga
patogus dalykas yra kepsniai folijoje, nedaug darbo, ir nereikia stoveti prie puodu
man skaniausias variantas yra paprastai sumarinuotas kepsnys, ant jo 2-3 griezineliai svoguno ir aptepti majonezu. folija uzsandarini ir kepi jei visi tikrai nemazai valgantys tai sotu salia patiekti bulviu kose, o jei maziau, tai galima i vidu deti ka tik nori, pvz gali prideti ivairiu darzoviu (kalafijoru, morku, cukiniju, ir t.t.), tai kartu iseis ir garnyras zodziu ir fantazijai dar vietos daug
net seile nutyso berasant
Tikrai, kad vistiena laaabai jau skaniai atrodo, darysiu ir as
Bulvių baravykų apkepas
Jau greitai pradės baravykai,o pas mane dar pilna šaldytų...nes pernai jų gerai užderėjo Reikia sunaudoti atsargas
Jums reiks:
baravykų
svogūno
druskos,pipirų pagal skonį
grietinėles
sūrio
bulvių
čiobrelių džiovintų
Baravykus supjaustome, susmulkinamame svogūną ir viskas apkepinama svieste.Paskaniname druska,pipirais.
Bulvės nulupame, supjaustome labai plonais griežinėliais.
Imame kepimo indą,ištepame su sviestu,apibarstome džiovintais čiobreliais.
Sudedame bulvės.Ant bulvių dedame apkepintus grybus.
Sūrį sutarkuojame,sumaišome su grietinėlę,dedame druskos biški,pipirų ir užpilame ant apkepo.
Uždengiame kepimo formą su folija, .
Kepame maždaug 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.
Prie šito apkepo buvo šaltibarščiai: tradiciški burokėlių ir balti...
Balti panašūs į bulgariškus tarator ..aš dariau su kefyru ir su virtais kiaušiniais.
Tarator daromas su jogurtu ir graikiniais riešutais.
Sutriname česnaką, agurką sutarkuojame, susmulkiname krapus.Viską dedame į puodą kuriame ruošime šaltibarščius.
Užpilame kefyru, dedame druskos,biški cukraus, sudedame susmulkintą virtą kiaušinį ir išmaišome.
Jau greitai pradės baravykai,o pas mane dar pilna šaldytų...nes pernai jų gerai užderėjo Reikia sunaudoti atsargas
Jums reiks:
baravykų
svogūno
druskos,pipirų pagal skonį
grietinėles
sūrio
bulvių
čiobrelių džiovintų
Baravykus supjaustome, susmulkinamame svogūną ir viskas apkepinama svieste.Paskaniname druska,pipirais.
Bulvės nulupame, supjaustome labai plonais griežinėliais.
Imame kepimo indą,ištepame su sviestu,apibarstome džiovintais čiobreliais.
Sudedame bulvės.Ant bulvių dedame apkepintus grybus.
Sūrį sutarkuojame,sumaišome su grietinėlę,dedame druskos biški,pipirų ir užpilame ant apkepo.
Uždengiame kepimo formą su folija, .
Kepame maždaug 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.
Prie šito apkepo buvo šaltibarščiai: tradiciški burokėlių ir balti...
Balti panašūs į bulgariškus tarator ..aš dariau su kefyru ir su virtais kiaušiniais.
Tarator daromas su jogurtu ir graikiniais riešutais.
Sutriname česnaką, agurką sutarkuojame, susmulkiname krapus.Viską dedame į puodą kuriame ruošime šaltibarščius.
Užpilame kefyru, dedame druskos,biški cukraus, sudedame susmulkintą virtą kiaušinį ir išmaišome.
QUOTE(Elena @ 2011 05 03, 14:23)
ir sugalvok tu man Jau nebeturiu komplimentų- išseko rezervai
Vaizdelis nerealus
QUOTE(mergyte83 @ 2011 05 03, 15:54)
Tikrai, kad vistiena laaabai jau skaniai atrodo, darysiu ir as
ėėė...ten gi kiauliena, jei apie tą patį kalbam
Papildyta:
QUOTE(indria @ 2011 05 03, 14:28)
patogus dalykas yra kepsniai folijoje, nedaug darbo, ir nereikia stoveti prie puodu
man skaniausias variantas yra paprastai sumarinuotas kepsnys, ant jo 2-3 griezineliai svoguno ir aptepti majonezu. folija uzsandarini ir kepi jei visi tikrai nemazai valgantys tai sotu salia patiekti bulviu kose, o jei maziau, tai galima i vidu deti ka tik nori, pvz gali prideti ivairiu darzoviu (kalafijoru, morku, cukiniju, ir t.t.), tai kartu iseis ir garnyras zodziu ir fantazijai dar vietos daug
net seile nutyso berasant
man skaniausias variantas yra paprastai sumarinuotas kepsnys, ant jo 2-3 griezineliai svoguno ir aptepti majonezu. folija uzsandarini ir kepi jei visi tikrai nemazai valgantys tai sotu salia patiekti bulviu kose, o jei maziau, tai galima i vidu deti ka tik nori, pvz gali prideti ivairiu darzoviu (kalafijoru, morku, cukiniju, ir t.t.), tai kartu iseis ir garnyras zodziu ir fantazijai dar vietos daug
net seile nutyso berasant
aš Velykoms panašiai dariau tik be folijos- kiualienos file lengvai pamušiau ir pridėjau kepsnių pilną skardą. Tada jau barsčiau prieskoniais dėjau svogūno žiedus, pomidoro po riekę, majonezo ir sūrio.
Rezultate - mėsa iškepė, o viršus irgi nei sudegė nei perkepė
QUOTE(Elena @ 2011 05 03, 16:05)
ojeiii- tobuli pietukai
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 03, 13:07)
Merginos, reikia pagalbos-pralaimėjau lažybas-turiu paruošti vakarienę 8 suaugusiems ir gerai pavalgantiems asmenims... Iš pradžių galvojau apie tą kinietiškai paruoštą kiaulieną, bet susimėčiau-nelabai išeis ją pasiruošti iš anksto, o stovėti prie puodų atėjus svečiams nelabai vilioja...gal galit ką nors nelabai sudėtingo ir brangaus pasiūlyti??? (vegetarų nėra-visi valgo viską ). Gal iš savo patirties ką galit pasakyti-būčiau nerealiai dėkinga
QUOTE(brashke77 @ 2011 05 03, 13:19)
kepk Ules armonika Ko gero, itiksi visiems skoniams
tik pradėjus skaityti armonika mintyse sužibėjo
kiauliena labai viliojančiai atrodo,Mb grįžimo proga reiks iškepti
[quote=Evelincik,2011 05 02, 17:33]
Kiauliena tešloje Guo bao
O tik pora saukstu padazo ant mesos uzpilti? o visa kita atskirai patiekti? Negalima viso supilti? Ar kaip cia turi buti?
Kiauliena tešloje Guo bao
O tik pora saukstu padazo ant mesos uzpilti? o visa kita atskirai patiekti? Negalima viso supilti? Ar kaip cia turi buti?