Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(keistuole @ 2011 04 26, 15:57)
o kokį būtent sūrį pirkot, pavadinimą gal galit pasakyt, nes tų camembertų būna visokių  ax.gif

camembert president.naturalus be priedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2011 04 26, 16:30)
camembert president.naturalus be priedu biggrin.gif


atrodo labai skaniai smile.gif
o toks vat klausimas - Jus ta suri visa kepet ar kazkaip pjaustet?
blush2.gif (as ne seimininke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudukė: 26 balandžio 2011 - 15:41
QUOTE(Perrin @ 2011 04 26, 17:03)
La Paella mixta (Ispaniska juros gerybiu ir vistienos paelja)


Žavu, aš dar niekada nedariau ax.gif , nor ją dievinu, visada ja valgau kai būnu Ispanijoje. Super, šaunuolė smile.gif , o tą video gal per youtube galima turbūt pažiūrėt? Nerealus skonis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2011 04 26, 16:17)
Žavu, aš dar niekada nedariau  ax.gif , nor ją dievinu, visada ja valgau kai būnu Ispanijoje. Super, šaunuolė smile.gif , o tą video gal per youtube galima turbūt pažiūrėt? Nerealus skonis  4u.gif

Dekui 4u.gif
Ju variantu yra labai daug, cia pats paprasciausias variantas, gaila, ispaniskai, bet suprasti viska galima. Verta bandyti, tikrai labai skanu ax.gif
youtube
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2011 04 26, 16:40)
atrodo labai skaniai smile.gif
o toks vat klausimas - Jus ta suri visa kepet ar kazkaip pjaustet?
blush2.gif  (as ne seimininke smile.gif

kepiau visa.jis nera didelis-120gr.viena porcija biggrin.gif
Atsakyti
Kepta orkaitėje sprandinė

Produktai:

kiaulienos sprandinės mėsa (mano gabaliukas apie 2 kg.)
pagal skonį: pipirai,druska,prieskoniais mėsai
šviežias čiobrelis ir rozmarinas
4-5 skiltelės česnako
50 ml alyvuogių aliejaus
garstyčių
svogūnai 2 vnt.

Mėsą ištiname su druska.
Prieskonius sumaišome,dedame smulkintą česnaką ir įpilame aliejaus.
Viską išmaišome.
Gautu mišiniu gerai įtriname mėsą ir paliekam marinuotis mažiausiai parai.
Svogūnus nulupame ir stambiai supjaustome.
Kepimo indą ištepame su aliejumi, sudedame obuolius,ant viršaus dedame mėsą kurią ištepame su garstyčiomis,sudedame rozmarino ir čiobrelio šakelės.
Viską užklojame gerai su folgą ir kepame orkaitėje apie 2 val. 200 l.temp.
Prieš kepimo pabaigą nuimame folgą kad mėsa apskrustų.

Pateikiam su mėgstamu padažu.


user posted image

user posted image

user posted image




Atsakyti
O su kokiu padažu tiktų valgyti keptą mėsą gabale?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 04 27, 16:04)
O su kokiu padažu tiktų valgyti keptą mėsą gabale?


Na čia jau pagal skonį ...mes valgėm su šituo:

džemas
Tiktų ir bruknių arba spanguolių uogienė...
Darau kartais ir tokį: majonezas,pomidorų padažas,grietinė,česnakai,tarkuotas raugintas agurkas ir krapai.


Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 04 27, 15:04)
O su kokiu padažu tiktų valgyti keptą mėsą gabale?


MUMS SKANIAUSIA KEPTA MĖSA SU KRIENŲ - MAJONEZO PADAŽU, DAR SMULKINTŲ ŽALUMYNŲ GALIMA ĮBERTI (KRAPŲ, PETRAŽOLIŲ) thumbup.gif
Atsakyti
Sventems dariau tokius verinukus, ale saslykus smile.gif

user posted image

reikes:
vistienos file apie 700gr ir daugiau
cukinijos
paprikos
pievagrybiu
surio
majonezo
prieksoniu

vistienos file, cukinija, paprika supjaustyti ir pabarstyti prieskoniais, paskui viska verti ant iesmeliu, pievagrybius ir vistiena aptepti majonezu ir apibarstyti suriu, viska pasauti i orkaite ikaitinta 180 laispniu ~20min

man truputi vistienos file pritruko, tai padariau dar uzkandele is cukinijos smile.gif
cukinija supjaustyti griezineliais, pabarstyti prieskoniais, deti kumpio gabaliuka, paprikos ir surio smile.gif
Atsakyti
Elena, mėsytė atrodo nuostabiai skaniai, aš irgi labai mėgstu panašiai daryt 4u.gif

O valgyti ją galima su bet kuo: kas su krienais/majonezu, o aš su garstyčiom biggrin.gif

LolitCafe- labai skanus vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif Kaip cia skanu viskas.......
Atsakyti