Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(Cherry_ @ 2011 04 21, 15:27)
Man jie vistiek siek tiek nusileido sad.gif kad daryti kad to nebutu, gal reik palikti juos orkaiteje ilgeliau , ar is karto isimti, kaip jus darote?

Man tai issipute i virsu laaaabai ir nesusileido... buvo idealaus vaizdo ir skonio blush2.gif pasigyriau... vel ju noriu... ax.gif nei as ta tasla kaitinau ilgai nei ka.. nezinau net nuo ko tai priklauso..

QUOTE(atutee25 @ 2011 04 21, 17:35)
skonis tikrai super, bet labai prikibo prie blekos(keksiuku formeliu) gal reikia su sviestu istepti ar kaip...

netepiau niekuo, neprilipo isvis, gal pati bleka traukia? pas mane tai raso kad nelimpanti.. o realiai tai juk i teslos sudeti ieina riebalas tai jau vien nuo jo turetu neprilipti... na kita kart pabandyk patept dar kokiu sviestuku ar kuo, jei ir tada prilips tai bleka bloga tikrai.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chantele83: 21 balandžio 2011 - 23:06
QUOTE(irmulia @ 2011 04 21, 21:37)
g.gif  gal nepilnai išdžiovinote tešlą?  g.gif  nes maniškiai nesusileido  mirksiukas.gif  kiek išsipūtė tokie ir liko  mirksiukas.gif


nelabai supratau, ka turite omeni 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 04 22, 04:56)
nelabai supratau, ka turite omeni  4u.gif  blush2.gif


t.y. puode, kai supili miltus reikia gerai ją išdžiovinti (kad joje neliktų drėgmės)- maišyti iki tešla nebelips nei prie šaukšto nugarėlės ir pati atšoks nuo puodo sienelių, sulips į gabalą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(chantele83 @ 2011 04 21, 23:04)
o realiai tai juk i teslos sudeti ieina riebalas tai jau vien nuo jo turetu neprilipti... na kita kart pabandyk patept dar kokiu sviestuku ar kuo, jei ir tada prilips tai bleka bloga tikrai..  unsure.gif


jap, drinks_cheers.gif pačioje tešloje yra riebalų(sviestas), tad greičiausiai čia bus dėl kepimo skardos dangos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(atutee25 @ 2011 04 21, 17:35)
...bet labai prikibo prie blekos(keksiuku formeliu) gal reikia su sviestu istepti ar kaip...


kitam kartui : tiesiog nenaudokite jokių keksiukų kepimo formų mirksiukas.gif o tiesiog ant kepimo popieriaus išdėliokite šaukštu tešlą - ir iškeps gerai , ir neprikibs mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien dar karteli bandziau kepti, si kart su sviestu istepiau, na tai siek tiek maziau prikibo, bet vis tiek kazkas ne taip, jauciu skardos pavirsius kaltas... pirksiu nauja.. o gal kas silikonines bandes, idomu kaip jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(atutee25 @ 2011 04 22, 12:07)
siandien dar karteli bandziau kepti, si kart su sviestu istepiau, na tai siek tiek maziau prikibo, bet vis tiek kazkas ne taip, jauciu skardos pavirsius kaltas... pirksiu nauja.. o gal kas silikonines bandes, idomu kaip jos g.gif


silikoninės dėl atkibimo tai pačios geriausios. Iš jų lengvai išsiima, net ir tai, kas iš kitų sunkiai.
Nors būtent šiuos kepinukus kepu tefloninėj keksiukų formoj, tai puikiai iškepa, išsipūčia ir išsiima.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 22, 13:16)
silikoninės dėl atkibimo tai pačios geriausios. Iš jų lengvai išsiima, net ir tai, kas iš kitų sunkiai.
Nors būtent šiuos kepinukus kepu tefloninėj keksiukų formoj, tai puikiai iškepa, išsipūčia ir išsiima.

aisku, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atutee25: 22 balandžio 2011 - 11:21
QUOTE(atutee25 @ 2011 04 22, 12:07)
siandien dar karteli bandziau kepti, si kart su sviestu istepiau, na tai siek tiek maziau prikibo, bet vis tiek kazkas ne taip, jauciu skardos pavirsius kaltas... pirksiu nauja.. o gal kas silikonines bandes, idomu kaip jos g.gif

As kepiau siuos pyragaicius silikoninej formoj, tai puikiai iskepe, iskilo, neprilipo, tiesiog iskrito is formos ax.gif
Atsakyti
As kepiau tefloninej, puikiai issieme, atsoke patys buvo, tikrai manau kad taip del riebalo tesloje. ax.gif
Silikonine turiu didele pyragams kepti, tai labai gera thumbup.gif

cia ieskojau irgi silikoniniu keksiukams, bet ant smugio neradau tai pirkau teflonine ir nesigailiu, taip pat labai gera, 12 vienetu.
Atsakyti
QUOTE(atutee25 @ 2011 04 22, 13:07)
siandien dar karteli bandziau kepti, si kart su sviestu istepiau, na tai siek tiek maziau prikibo, bet vis tiek kazkas ne taip, jauciu skardos pavirsius kaltas... pirksiu nauja.. o gal kas silikonines bandes, idomu kaip jos g.gif

nu tai itieskit kepimo popieriu ir dar sviestuku patepkit, as taip dariau neprilipo.
beje tie kur su vien suriu truputi sukrito, o tie kur su desra taip ir liko issipute, standesni tokie
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 04 22, 13:40)
nu tai itieskit kepimo popieriu ir dar sviestuku patepkit, as taip dariau neprilipo.
beje tie kur su vien suriu truputi sukrito, o tie kur su desra taip ir liko issipute, standesni tokie


aš išvis kepiau skardoje, ant kepimo popieriaus, šaukštu suformavus kamuoliukus, nebūtina ta keksų formelė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(atutee25 @ 2011 04 22, 11:07)
siandien dar karteli bandziau kepti, si kart su sviestu istepiau, na tai siek tiek maziau prikibo, bet vis tiek kazkas ne taip, jauciu skardos pavirsius kaltas... pirksiu nauja.. o gal kas silikonines bandes, idomu kaip jos g.gif

Ir as siandien pabandziau pirma karta. Tikrai visiskai neprikibo, labai lengvai isieme, iskilo irgi super. Mano forma teflonine.
Ideja superine, tikrai kita karta pabandysiu su pelesiniu suriu ir butinai saldzius.
Atsakyti
Tęsiant gougères'ų temą , išbandžiau paprastus miltus pakeisti kama miltais ( estiškais sudėtis :tai rupiai maltų ir skrudintų kelių rūšių javų (rugių, kviečių, miežių, ir žirnių) miltai . Pyragiukai škilo minimaliai, bet išliko oriškumas ir labai nustebino pats skonis - primena mini duonelę su selenomis ar pan. thumbup.gif į tešlą dar dėjau tarkuoto parmezano mirksiukas.gif
Atsakyti