Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(Srove @ 2011 04 17, 17:41)
Tai kad nieko įpatingo, labai paprastai,

aciuks.gif Bus isbandyta, nes as vis pergerinu, tai marinuotu agurku pridedu, bet noris tokiu paprastesniu doh.gif Vat cukraus nebuciau sugalvojus det, nes burokai ir taip saldoki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 14, 20:04)
as juos irgi siandien kepiau,tai man kazkaip nelabai skonis,jauciasi kiausiniai stipriai,ko negaliu pakest biggrin.gif bet kiti seimos nariai valge noriai biggrin.gif dar dariau siandien pietums cenakus kur ule kazkada buvo idejus,galiu pasakyt kad labai labai skaniai gavosi!

nu jo siandien bandziau, nors as nealergiska kiausiniams, bet kvepejo namai kiausiniene, labai ir man jie jautes, beje vien tij su suriu tokie preski gavos, o vat kur dejau rukytos desros tai skanus labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 04 17, 20:24)
dėkui, tai nereikia baimintis, kad bus nekas, einu iš kart tą padaryt!



Mano anyta visada šaldo. Nieko neatsitinka smile.gif
Atsakyti
Kepiau ir as pagaliau siandien situos gardesius... bigsmile.gif wub.gif gavosi nenormaliai tiesiog skanus thumbup.gif apsivalgiau ir as ir MB, dabar kepsiu ir kepsiu kol neatsivalgysiu.. Tikrai, laaaabai dekuj autorei, net nesitikejau kad bus taip skanu teisybe pasakius... blush2.gif Nufotkint nespejau, nes paragavus net pamirsau apie fotika, o po to jie dingo tiesiog... drauge gavo dar viena paragauti tai irgi recepto isklausinejo, sake laaabai skanu.
Dejau as karsto rukymo liesa sonine ir aisku suri thumbup.gif

http://irri-style.bl...spasakytas.html
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 04 17, 20:24)
dėkui, tai nereikia baimintis, kad bus nekas, einu iš kart tą padaryt!

drąsiai gali juk pažiūrėk , net parduotuvei yra pirkti šaldytu balandėlių ( aišku be sultinio ) tiesiog maišiuke sudėti smile.gif
Atsakyti
Perlinių kruopų košė su guliašu

Jums reiks:
perlinių kruopų
kiaulienos sprandinės
prieskonių mėsai
svogūno
grietinės,miltų
druskos,pipirų pagal skonį

Perlinės kruopas užmerkiame,o vėliau išverdame pasūdytame vandenyje.
Mėsą supjaustome plonais pailgais gabaliukais,apibarstome druska,prieskoniais ir įpilame biški aliejaus.paliekam pasimarinuoti.
Įkaitiname keptuvė ir apkepiname mėsą kartu su smulkintais svogūnais.
Įpilame biški vandens,uždengiame ir troškiname kol mėsa suminkštės.
Grietinę sumaišome su miltais ir sudedame į mėsą,išmaišome.Jei reikia dar dedame druskos,prieskonių...
Jei guliašas gaunasi labai tirštas galima įpilti vandens.


user posted image

Silkė su morkomis

Jums reiks
silkės filė
morkos
svogūnai
obuoliai
pomidorų padažas

Morkas nulupame sutarkuojame.
Svogūnus supjaustome smulkiai.
Obuolį nulupame ir sutarkuojame,kad jis nepajuoduotu išspaudžiame citrinos sulčių.
Pirma apkepiname morkas su svogūnais,pabaigoje įdedame obuolius.
Sudedame druską (nedaug),pipirus,cukrų ir pomidorų padažą.Išmaišome
Dėl kiekio produktų tai maždaug taip: dvi dideles morkos,vienas didelis svogūnas ir vidutinis obuolys.Prieskoniais pagal skonį.
Pateikiame su bulvėmis: išverdame bulvės su lupenomis,ataušiname ir supjaustome gabaliukais.Apibarstome su druska ir džiovintomis prieskoninėmis žolelėmis.Apkepiname keptuvėje ant aliejaus.


user posted image

user posted image

Balti šaltibarščiai

Jums reiks:
šviežių rūgštynių (galima ir marinuotus naudoti)
virto kiaušinio
krapų
grietinės

Rūgštynes perrenkame,perplauname ir verdame pasūdytame vandenyje.
Verdame porą minučių nuo užvirimo.
Ataušiname.
Užbaliname su grietinę, dedame smulkintą virtą kiaušinį, daug krapų, svogūno laiškų.
Galima ridikėlių papjaustyti.
Pateikiame su bulvėmis.

user posted image

user posted image


Vištienos suktinukas su šoninė


Jums reiks:
vištienos kulšelių be kaulo ir be odos
plonai supjaustytos parūkytos šoninės
prieskonių vištienai,druskos

Vištienos gabaliukus apibarstome druska,pipirais (naudojau pipirus su džiovintais mangais).
Imame gabaliuką šoninės,dedame ant viršaus vištieną ir susukame.
Sutvirtinam esu smeigtuku.
Supjaustytas morkas ir svogūnus dedame į kepimo indą,ant viršaus dedame savo suktinukus.
Uždengiam esu foliją ir kepame 20 l.t. maždaug 30 min.
Prieš kepimo pabaigą nuimame foliją ir kepame kol apskrus šoninė.
Garnyrui kuskusas.
Salotos: kiniškas kopūstas,agurkas,ridikėliai,pomidoras,svogūnų laiškai.
Viską supjaustome,paskaniname druska,pipirais ir sumaišome su grietinė.

user posted image

user posted image

user posted image


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 balandžio 2011 - 15:08
Elena, jūsų suktinukai thumbup.gif karsta.gif karsta.gif
Bulvės irgi ypatingai apetitnos kaip visad bigsmile.gif
Einu į virtuvę ieškot kažko valgomo, nes skrandis neatleis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 19, 13:21)
Einu į virtuvę ieškot kažko valgomo, nes skrandis neatleis doh.gif



O tai jau ledų neužtenka lotuliukas.gif


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 balandžio 2011 - 15:09
Elena, tamstos receptuke ištaisyta klaida 4u.gif
Atsakyti
Elena, receptai tiesiog puikus- noriu visko visko visko thumbup.gif
Ka tik isbandziau silkute - tikrai skanu, obuoliukas gera skoni priduoda, aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Bulviu koses suktinukai su vafliu
user posted image
Produktai:

1 kg bulvių
250 ml pieno
30 g. sviesto
druska, pipirai
3 lakštai vaflių

sviesto kepimui

Eiga: Nuluptas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, sutrinti. Įdėti sviestą bei virintą pieną ir išmaišyti. Paskaninti pipirais. Vaflių lakštus ištepti bulvių koše, pabarstyti žaliais svogūnais ar krapais, petražolėmis. Palaukti, kol vafliai suminkštės ir susukti. Supjaustyti 2 cm storio. Geriausiai pjaustosi duonai skirtu peiliu. Keptuvę įkaitinti su sviestu ir suktinukus apkepti iš visų pusių.
Skanaus
Atsakyti
Idaryta sprandine
user posted image
Produktai:

1 kg sprandinės
2 svogūnai
1 didelė morka
1 nedidelė cukinija
300 g. pievagrybių
druska, pipirai
majonezas
sviesto gabaliukas

Eiga: sprandinę pjauti išilgai, paliekant neįpjautą centimetrą, atversti kaip knygą, ir dar kartą perpjauti išilgai ir atversti. Gausis ilga "paklodė". (man gavosi per siaura ir per ilga, tai aš perpjoviau pusiau ir vieną šalia kitos padėjau). Išmušti plaktuku iš abiejų pusių, įtrinti prieskoniais. Vieną pusę aptepti majonezu.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėti kepti smulkintą vieną svogūną, tarkuotą morką, šiek tiek pakepti, vėliau įdėti tarkuotą cukiniją ir viską apkepti, kol suminkštės. Pagardinti druska, pipirais. Kitoje keptuvėje pakepinti kitą smulkintą svogūną, bei griežinėliais pjaustytus pievagrybius kol suminkštės. Pagardinti druska, pipirais. Keptas morkas uždėti voleliu ant sprandinės ir apsukti vieną kartą, paskui voleliu dėti pievagrybius ir baigti susukti sprandinę. Aprišti siūlu. Įdėti į foliją. Ant viršaus sprandinės uždėti keletą gabaliukų sviesto ir sandariai užspausti foliją. Kepti 180 laipsnių apie 50 min. Paskui pradaryti foliją, kad apskrustų sprandinės viršus ir dar kepti 25 min. Ištraukus, jei iš karto nevalgysite, paslėgti kokiai 1 valandai. Nuimti siūlus.
skanaus
user posted image
Atsakyti